Holly Madison kiakadt Hefner barátnőjén
2011. január 20. 17:55
Holly sokkal értelmesebb mint ez a Cyrstal,aki valahogy tényleg fura,kis talpnyalónak tartom (:Holly sokkal jobban megérdemelte volna az eljegyzést és az örök boldogságot Heffel..rendes csaj (:
2011. január 20. 17:57
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Idézet (Renii.99 @ 2011.01.20. 17:53)
Hát azért megértem először Hef őt csókolgatja meg minden és utána mást választ hát igaza van!!
Igazad van Rere Holly sokkal szebb és jobb mint Cristal!!
2011. január 20. 18:00
|
|
Enny96member |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 3 Azonosító: 130891 offline
|
nagyon szeretem Hollyt és teljesen igaza van.....nem csodálom hogy teljes ki van akdva.....különben is Holly sokkal szebb,okosabb és értelmesebb mint Crystal(és még a neve is szebb)
:D:D
2011. január 20. 18:17
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Hülyeség az egész, aki egy ilyen férfihez hozzámegy a csillogásért az már régen rossz. Ettől függetlenül Hollynak igaza van (de ő is fiatal volt és ezt mondták rá, nem? igaz, az nem házasság volt).
2011. január 20. 18:22
Én nem értem Hefet,de komolyan.Holly tényleg szerette és ő jobban megérdemelné,mint ez a kis k**va.
Remélem Holly,azért mépg boldog lesz!
Remélem Holly,azért mépg boldog lesz!
2011. január 20. 19:00
Ki nem állhatom Hollyt. Nekem pont ő tűnt olyannak,már a showban is,aki leakarta nyúlni Hef pénzét...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: