Szereted az ének órát?
2014. október 01. 20:46
|
|
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline
|
hát nem igazán szeretem, de azért az kúl, mikor énekórán olvasok ki egy regényt vagy rajzolgatok
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. október 04. 09:31
Igen! Csak ne ezeket a dalokat énekelnénk, de igy is megteszi!
2014. október 04. 09:35
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Én nagyon rühellem!!!
2014. október 04. 10:32
Utálom. Kottázni nem tudok, énekelni szintúgy nem (és nem is szeretek, még egyedül sem), a népdaloktól pedig megfájdul a fejem...
Bátor Ventillátor
2014. október 04. 10:51
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Nekem semmi bajom vele. De az egész tantárgynak semmi értelme sincs. Oké, megtanulunk pár népdalt, dórémifászólátidó. És ennyi...
Nemhogy, helyette inkább valami értelmesebbet tanulnánk, aminek majd nagy valószínűséggel hasznát vesszük az életben...
Bátor Ventillátor
2014. október 06. 21:59
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
régen utáltam mert sosem énekeltünk csak a tömény száraz elmélet volt semmi más, de most hogy végre gimibe bejött az ének, én nagyon kedvelem, hallgatunk komolyzenét, másféle zenét, éneklünk is amit szintén szeretek ^^ olyan megnyugtató pihenős tárgy így pénteken bár én nem péntekre raktam volna...
2014. október 08. 15:07
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Mivel 11 évet zenéltem, mindig is közel állt hozzám a komolyzene, de az énekóráktól világ életemben falra másztam. Pláne gimiben, amikor az embernek amúgy is rohadt sok órája van, beraknak még egyet, amin lényegében semmit sem csináltunk... Felesleges volt teljesen.
Bátor Ventillátor
2014. október 13. 14:47
kiráz a hideg az ének tanáromtól,és emiatt már magát az órát is utálom
2014. október 13. 14:52
A tanárom túl komolyan veszi az énekórákat. A hangom nem valami jó. Az osztállyal a közös éneklés olyan mintha egy gyászdalt gyakorolnák de hogyne nagyon szeretem az énekórákat. Siralmasak s nevetségesek általában :'D A dalokról meg ne is beszéljünk :'D
Bátor Ventillátor
2014. október 19. 10:18
Különösebb bajom nincs vele.
Énekelni nem szeretek, a zenetörit csak be kell magolni. És kottázni szeretek. Sokat segít egy énekóra a zongorában is
Énekelni nem szeretek, a zenetörit csak be kell magolni. És kottázni szeretek. Sokat segít egy énekóra a zongorában is
2014. október 19. 10:20
|
|
Lukey-Pookeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 161 Csatolások: 2 Azonosító: 234212 offline
|
nagyon nem szeretem huu férfi az énektanár és nem tudja megadni a hangot meg amúgy is szar
2014. október 19. 11:37
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Utálom. Bár ez nagyrészt a tanárnõnek is köszönhetõ.
Folyamatosan bentart minket óra után, mindig írattat és feleltett a népdalszerzõk botrányosan hosszú életrajzából... Amikor meg már becsöngetnek biosz órára elenged minket és ezért szinte mindig elkéssünk. A legutóbbi órán is így volt, de akkor húsz percet semmittevésel töltöttünk mert nem volt hajlandó leadni az anyagot. Múltkor az egyik osztálytársam be is szólt neki, hogy miért mindig minket csesztett?
És erre mit válaszólt? ,,Be lehet jönni amikor az A-soknak van órája. Õk egyszer sem viselkedtek így. És be fogok menni az igazgatóhoz, hogy elmondjam neki hogyan viselkedtettek.''
Folyamatosan bentart minket óra után, mindig írattat és feleltett a népdalszerzõk botrányosan hosszú életrajzából... Amikor meg már becsöngetnek biosz órára elenged minket és ezért szinte mindig elkéssünk. A legutóbbi órán is így volt, de akkor húsz percet semmittevésel töltöttünk mert nem volt hajlandó leadni az anyagot. Múltkor az egyik osztálytársam be is szólt neki, hogy miért mindig minket csesztett?
És erre mit válaszólt? ,,Be lehet jönni amikor az A-soknak van órája. Õk egyszer sem viselkedtek így. És be fogok menni az igazgatóhoz, hogy elmondjam neki hogyan viselkedtettek.''
Bátor Ventillátor
2014. november 06. 19:18
Nem igazán, az új tanár elég furcsa, ráadásul az osztály szeret megőrülni énekórán...
2014. november 06. 20:42
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Nekem már szerencsére nincs énekórám. De általánosban utáltam, eleve nincs jó hangom, a kottázástól meg legszívesebben a falat kapartam volna.
Bátor Ventillátor
2014. november 07. 19:41
Én személyszerint szeretem az ének órákat.
Legfőbb oka az hogy elég közel áll hozzám a zene mivel klarinétórákra rendszeresen járok. Emellett ének-zenei suliba járok és sokak szerint kifejezetten szép ének hangom van.
Bár sok értelmét nem találom.
Legfőbb oka az hogy elég közel áll hozzám a zene mivel klarinétórákra rendszeresen járok. Emellett ének-zenei suliba járok és sokak szerint kifejezetten szép ének hangom van.
Bár sok értelmét nem találom.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.