Szereted az ének órát?
2012. október 16. 19:36
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Nekem már nincs, szerencsére. Énekelni nem tudok, így sose szerettem, de a középiskolás énektanárnőm nagy arc volt, szóval ha csak beszélgettünk az nagyon tetszett. Én olyan igen is meg nem is kategóriába sorolnám az éneket. (mikor 7. órában volt na akkor rühelltem)
2012. október 16. 19:39
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
nincsen énekórám
Amúgy nem nem szerettem, csak Harry Pottert olvasni volt jó... mondjuk tökélyre fejlesztettem az egyszerre olvasás, és éneklés képességét
2013. március 23. 21:08
Én nagyon utálom !! Nincs jó hangom és csak égetem magam az osztály előtt
2013. március 24. 18:43
|
|
lucifer19941120visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.20. Hozzászólás: 106 Csatolások: 1 Azonosító: 198239 offline
|
szerencsére nincs. és nem szerettem
2014. szeptember 30. 18:54
Az jó azon lehet aludni
bár utálom, amikor komolyzenét hallgatunk, meg amikor énekelnem kell a repedtfazék hangommal
a legtöbb béna népdalt mindig átköltöm a tanár háta mögött, és utána pedig vigyáznom kell, hogy felelésnél nehogy véletlenül azt énekeljem
2014. szeptember 30. 21:15
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Hát nem igazán.
2014. szeptember 30. 21:31
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Hát olyan vegyes érzelmekkel gondolok vissza rájuk.
Általánosban néhány évig a kedvenc tantárgyaim közé soroltam, és még énekkarban is énekeltem sokáig. Azonban a kottázás sosem ment, a zenészek életműveit rühelltem tanulni. Énekelni is csak addig szerettem, amíg nem kellett szólózni..na az volt a halálom. Mindig féltem, hogy elrontom, aztán egyszer azt mondták, hamisan énekelek..azóta csak tátikázok xD..
Középiskolában a kedvenc tesi tanárom anyósa tartotta, de nem szerettem bejárni az óráira
füzetem ritkán volt, a dolgozataim mindig rosszra sikeredtek, de a szalagavató miatt jó jegyeim voltak első félévben (mert amikor készültünk szalagavatóra, akkor ének és tesi órákról lógtunk, mert azok nem voltak olyan fontosak, és ezért kaptunk mindig 5-söket a tantárgyakból xD) de a második félévben is 4-essel zártam
jók voltak azok az órák, jókat nevettünk
Általánosban néhány évig a kedvenc tantárgyaim közé soroltam, és még énekkarban is énekeltem sokáig. Azonban a kottázás sosem ment, a zenészek életműveit rühelltem tanulni. Énekelni is csak addig szerettem, amíg nem kellett szólózni..na az volt a halálom. Mindig féltem, hogy elrontom, aztán egyszer azt mondták, hamisan énekelek..azóta csak tátikázok xD..
Középiskolában a kedvenc tesi tanárom anyósa tartotta, de nem szerettem bejárni az óráira
2014. szeptember 30. 22:13
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Amikor egyedül kellett énekelni,akkor majd kiugrott a szívem a helyéről,és azt utáltam,meg mikor folyton béna népdalokat kellett énekelni..kottázni nem tudtam igazán..bár az nem is volt sok ideig.Az volt jó,mikor klippeket néztünk,és csak úgy elvoltunk.
2014. október 01. 19:22
Utálom, mert tök nagy égés amikor az osztály előtt kell olyan népdalokat énekelni..
meg a fiúk olyan hamisan kornyikálnak, hogy halláskárosulást kapunk az órán
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: