Az énekesnő fura kijelentéseket tett egy tévéműsorban: Max és Emme mellett örülne még több gyermeknek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lopez még több gyermeket szeretne
2011. január 19. 22:29
2011. január 19. 22:35
Ez most divat a női sztárok körében? Thalía szinte szó szerint ugyanezt mondta, miután megszületett a lánya. Én nem bánom, egészségükre, csak furcsa, mert más nők éppen, hogy félnek tőle, merthogy nagyon fájdalmas a szülés.
2011. január 19. 22:38
|
|
bexellavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 183 Csatolások: 14 Azonosító: 143597 offline
|
Hátttt elég érdekes. Én nagyon szeretem JLO-t de ez akkor is. Úgy tudom 43 éves nem rég születtek ikrei szóval....Szerintem nagyon jó anya de ha mondjuk terhes lenne lehet megint ikrei lennének és akkor 4 gyereke lenne!
2011. január 19. 22:38
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2011.01.19. 22:35)
Ez most divat a női sztárok körében? Thalía szinte szó szerint ugyanezt mondta, miután megszületett a lánya. Én nem bánom, egészségükre, csak furcsa, mert más nők éppen, hogy félnek tőle, merthogy nagyon fájdalmas a szülés. 
Emberfüggő. Valakinek nehéz, valakinek könnyű. Pl. édesanyám szerint sem volt fájdalmas.
2011. január 19. 22:42
Idézet (dave095 @ 2011.01.19. 22:38)
Emberfüggő. Valakinek nehéz, valakinek könnyű. Pl. édesanyám szerint sem volt fájdalmas. 
Thalía elmesélte, hogy a végén beadatta magának az epidurálist, mert nem bírta tovább a fájdalmat, 33 órát vajúdott. Aztán azt nyilatkozta, hogy a terhesség neki az "ideális állapot", ha tehetné, mindig az lenne. Vagy akkor hogy is van ez? Terhesek szeretnek lenni, csak szülni nem?
2011. január 19. 23:20
Hát, ha nagyon gonosz lennék azt mondám, hogy "minek? ezzel a kettővel is a dadák foglalkoznak."
De most ez halál komoly, nemrég láttam azt hiszem a People honlapján, hogy a két gyerek két külön dadussal volt, míg anyuci valami barátnőjével vásárolgatott és múlatta az időt..
De azért sok sikert, ha ő így érzi jónak
2011. január 20. 11:41
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Igazából egy ilyen nézett sóóóban mit is nyilatkozhatna?Én sosem szeretnék többet gyermeket?Minden meghívott mosolyogva pozitívan nyilatkozik.Vagy pozitívan-semlegesen ,hogy ne lehessen hivatkozni a kijelentésére.
A legtöbb nő szeret terhes lenni.A szüléssel járó fájó emlékeket legtöbbször elhomályosítja a sok kedves emlék ami napról-napra éri az embert amikor foglalkozik a gyermekével.
Van egy szállóige:"-Miért 12-15 éves korra időzítette az Isten a tinikort?"
-Hogy addig legyen időnk megszeretni a gyerekünket."
Azt nem tudom hogy mennyi kedves emléke van annak akinek a dadák nevelik a gyerekét.Gondolom hallomásból elképzeli az első mosolyt ,az első grimaszt.....
A legtöbb nő szeret terhes lenni.A szüléssel járó fájó emlékeket legtöbbször elhomályosítja a sok kedves emlék ami napról-napra éri az embert amikor foglalkozik a gyermekével.
Van egy szállóige:"-Miért 12-15 éves korra időzítette az Isten a tinikort?"
-Hogy addig legyen időnk megszeretni a gyerekünket."
Azt nem tudom hogy mennyi kedves emléke van annak akinek a dadák nevelik a gyerekét.Gondolom hallomásból elképzeli az első mosolyt ,az első grimaszt.....
2011. január 20. 11:55
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2011.01.19. 22:42)
Terhesek szeretnek lenni, csak szülni nem? 
Ez miért meglepő? A boldogsághormonok elöntik a szervezetet, hiszen nemsokára megérkezik a gyermekük. Ismerek én is olyat, aki közvetlenül a szülés után azt mondta, soha többé nem akar szülni, aztán most várja a következőt. Mint általában, az emlékek megszépülnek.
2011. január 20. 11:58
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Idézet (Esszy @ 2011.01.19. 23:20)
Hát, ha nagyon gonosz lennék azt mondám, hogy "minek? ezzel a kettővel is a dadák foglalkoznak."
De most ez halál komoly, nemrég láttam azt hiszem a People honlapján, hogy a két gyerek két külön dadussal volt, míg anyuci valami barátnőjével vásárolgatott és múlatta az időt..
Tőlünk nyugatra teljesen elfogadott, hogy aki megteheti, az reszelgeti otthon a körmét, a bébiszitter meg vigyáz a gyerekekre. Nem állítom, hogy ez jó dolog, de mutass egy anyukát, aki helyett nem vigyázott rokon a gyerekre, miközben ő a dolgát intézte. Egy kép alapján nem kéne valakit rossz anyának titulálni.
J.Lo meg különösen kivételezett helyzetben van, mert nem jár napi 12 órát a gyárba dolgozni, hogy utána fél órát legyen a gyerekeivel (azt is ingerülten, mert fáradt)..csak a kedveset és mosolygósat kapják belőle.
2011. január 20. 12:54
Biztos igazatok van, én nem vagyok nő, szóval nem tudom.
2011. január 20. 13:59
|
|
LadyStellaHUMANOID |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 470 Csatolások: 185 Azonosító: 142273 offline
|
Háát mondjuk nekem 41 évesen elég lenne 2 gyerek,de hát ő tudja
2011. január 20. 14:02
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
a szülés fájdalmait mihelyt a babát meglátjuk elfeledjükn...örülök h 43évesen is sívesen vállal babát, de ha tényleg gyereket szeretne már lassan be kéne ütemezni, mert ha most szül mire a lánya 15éves lesz ő már 58 lesz....
2011. január 20. 14:36
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
de jó
2011. január 20. 15:05
Hát.. én nem szülnék még egy gyereket a helyében.
3 gyerekkel hogy fog vigyázni, vagy törődni? hm? Nem értem Jennifert. :S
3 gyerekkel hogy fog vigyázni, vagy törődni? hm? Nem értem Jennifert. :S
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: