Miranda Kerr: Itt az első fotó Flynn Bloomról
2011. január 19. 15:25
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
deari ez a babuska.♥
2011. január 19. 15:30
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
amennyi látszik belőle >.<
2011. január 19. 15:50
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Jaj én olyan boldog vagyok! A mai világban ritka, hogy egy sztár természetes úton szüljön és még szoptasson is!
Hát tényleg nem képmutatásból vállat babát!
Jó tudni, hogy van még olyan híresség aki nem azt nézi, hogy milyen lesz a teste a gyerek után hanem, hogy egészséges legyen a pici!
Hát tényleg nem képmutatásból vállat babát!
Jó tudni, hogy van még olyan híresség aki nem azt nézi, hogy milyen lesz a teste a gyerek után hanem, hogy egészséges legyen a pici!
2011. január 19. 16:45
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
LaDySmIth
Igazad van, hogy nem kéne még mutogatni a gyereket, de míg nem derül ki, hogy hogyan szivárgott ki a kép (anyuka terjeszti vagy mondjuk a büszke nagymama nem bírta tovább... stb) addig én erre nem mondok semmit.
Igazad van, hogy nem kéne még mutogatni a gyereket, de míg nem derül ki, hogy hogyan szivárgott ki a kép (anyuka terjeszti vagy mondjuk a büszke nagymama nem bírta tovább... stb) addig én erre nem mondok semmit.
2011. január 19. 16:50
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Idézet (LaDySmIth @ 2011.01.19. 15:51)
Végre? Drága jó istenkém, még két hete sincs, hogy megszületett a gyerek!
:D xD
Lehet ám jobbat is írni.
Egyébként a legtöbb sztárbabáról már akkor napvilágot látnak képek, amikor hazaviszik a kórházból.
Idézet (nemááár @ 2011.01.19. 16:45)
LaDySmIth
Jobb is, mivel el sem olvastad a cikket, ugyanis abban benne van, hogy ki tette fel.
„Miranda ugyanis egy nem szokványos, szoptatós képet töltött fel személyes blogjára”
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: