Karaktere hamarosan eltűnik, majd őt követi Lóránt Kriszta, aki majdnem hét évig alakította Dr. Ferenczy Orsolyát az RTL Klub sorozatában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vanda is otthagyja a Barátok Köztöt
2011. január 17. 18:18
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Na ez már sok először az Orsi most a Vanda mi leszmég???De kár hogy el megy pedig jól játszik!!!
2011. január 17. 18:19
|
BabykéémAlexis testvérkéje ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 884 Csatolások: 42 Azonosító: 123568 offline
|
Úgy tudnám jellemezni hogy a patkányok futnak a süllyedő hajóról.A Barátok közt nem megy annyira,és ezért inkébb mindenki most elmegy,és hogy ne őt küldjék el.Persze ez csak a magán véleményem,és a patkány nem személyesnek szántam.
2011. január 17. 18:22
Én nem szeretem Vandát.Kardos Eszterrel nincs semmi bajom,biztos a való életben egy nagyon kedves és aranyos lány,de a karaktere,Vanda nagyon ellenszenves.
2011. január 17. 18:23
|
|
husih96sometimes love is not enough. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 161 Azonosító: 128390 offline
|
Szép.
Egyre többen távoznak, vagy kirúgják őket. 2-3 évig minden nap néztem, de már legalább fél éve egyetlen részt sem tekintek meg. Unalmas volt már számomra, és úgy gondolom, jó döntést hoztam, hogy nem néztem, mert látom, egyre többen távoznak, és ki is rúgnak embereket, és így mégrosszabb, mint volt.... Lassan ennek is vége lesz -talán.
2011. január 17. 18:27
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
végrevégreeee
amúgy Orsi karaktere is kifejezetten idegesít, úgyhogy jobb is.
2011. január 17. 18:28
neneneneneneennenenee
de remélem visszajön
[code][/code]
2011. január 17. 18:28
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
bármikor visszatérhet
zsír 
de hát igen...a BK-n kívül van mindenkinek magánélete is...anno a Ricsi is úgy távozott h érettségi meg ilyenek és utána visszajön...dehogy jött -.-" remélem hogy Vanda nem mondja föl a szolgálatot
de hát igen...a BK-n kívül van mindenkinek magánélete is...anno a Ricsi is úgy távozott h érettségi meg ilyenek és utána visszajön...dehogy jött -.-" remélem hogy Vanda nem mondja föl a szolgálatot
2011. január 17. 18:35
soha egy részt sem láttam még ebből a sorozatból
de egyszer ugyis vége lesz.
2011. január 17. 18:40
|
|
édriennмιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 1249 Csatolások: 2089 Azonosító: 126693 offline
|
ha mondjuk elolvastátok volna a cikk többi részét is, nem csak a címet, akkor tisztában lennétek azzal, h csak a felvételi ideéig tűnik el a képernyőkről..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: