Colin Firth - 68th Annual Golden Globe Awards (Beverly Hills, January 16, 2011)
2011. január 17. 10:52
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
Juj látom díjat kapott de örülök.
Milyen kategóriába nyert?
2011. január 17. 11:06
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
Idézet (funny18 @ 2011.01.17. 10:59)
Legjobb férfi drámafőszeplő díját vihette haza 
Jaj de jó, nagyon nagyon örülök
2011. január 17. 11:39
Idézet (funny18 @ 2011.01.17. 11:19)
Remélem Oscart is fog nyerni! Nagyon szurkolok 
Minden esélye meg van az Oscarra. Én személy szerint nem rajongok az Oscarért. Vannak más, kevésbé híres díjkiosztók, ahol nem lehet a zsűrit lefizetni. Nem mondom hogy Colin nem jó színész de ha az Oscaron nyer .. Tudjuk, hogy milyen az Oscar
2011. január 17. 11:57
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.17. 11:39)
Minden esélye meg van az Oscarra. Én személy szerint nem rajongok az Oscarért. Vannak más, kevésbé híres díjkiosztók, ahol nem lehet a zsűrit lefizetni. Nem mondom hogy Colin nem jó színész de ha az Oscaron nyer .. Tudjuk, hogy milyen az Oscar 
Tudom...
2011. január 17. 12:05
Idézet (funny18 @ 2011.01.17. 11:57)
Tudom...
Oscart soha nem az nyer akinek kellene, de ha nyerne hatalmas nagy elismerés lenne a munkássága iránt, bár tudom, hogy ez nem változtatna sokat.
Elismerésnek elismerés, de Colin Firth azt nyilatkozgatja, hogy elege van a skatulyából és szeretne valami újat alakítani. Szerintem ha megnyeri az Oscart (nagyon megérdemelné mert tényleg tehetséges) semmit nem fog változni a helyzet, de akkor inkább ő kapja mint más tehetségtelen mitugrász.
2011. január 17. 12:09
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.17. 12:05)
Elismerésnek elismerés, de Colin Firth azt nyilatkozgatja, hogy elege van a skatulyából és szeretne valami újat alakítani. Szerintem ha megnyeri az Oscart (nagyon megérdemelné mert tényleg tehetséges) semmit nem fog változni a helyzet, de akkor inkább ő kapja mint más tehetségtelen mitugrász. 
Az utolsó mondattal teljesen egyetértek
2011. január 17. 15:43
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2011. január 17. 21:28
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.17. 11:39)
off
Hiába nagy a lobbi az Oscar környékén, azért azt nem lehet mondani, hogy csak rossz filmek/alakítások kerülnek be top 5-be/10-be. Igenis nagyon sok remek alkotás kerül így a figyelem középpontjába, legyen az amerikai v. idegen nyelvű. Az már más kérdés, hogy nem mindig a legjobbé lesz a díj, de az nem von le a jelölések értékéből.
Férfi színészek terén meg végképp nincs min szomorkodni. Csak hogy az utóbbi pár évet említsük: Jeff Bridges, Sean Penn, Daniel Day-Lewis, Forest Whitaker, Philip Seymour Hoffman, Jamie Foxx...kiváló színészek közé kerül Colin, ha megnyeri a díjat, és ez még csak a fsz. kategória.
A nőknél Sandra díja valóban túlzott volt tavaly, amúgy ott sem látok óriási kilengéseket.
Köszi a képeket!
2011. január 17. 21:52
Idézet (Hesztia @ 2011.01.17. 21:28)
off
Hiába nagy a lobbi az Oscar környékén, azért azt nem lehet mondani, hogy csak rossz filmek/alakítások kerülnek be top 5-be/10-be. Igenis nagyon sok remek alkotás kerül így a figyelem középpontjába, legyen az amerikai v. idegen nyelvű. Az már más kérdés, hogy nem mindig a legjobbé lesz a díj, de az nem von le a jelölések értékéből.
Férfi színészek terén meg végképp nincs min szomorkodni. Csak hogy az utóbbi pár évet említsük: Jeff Bridges, Sean Penn, Daniel Day-Lewis, Forest Whitaker, Philip Seymour Hoffman, Jamie Foxx...kiváló színészek közé kerül Colin, ha megnyeri a díjat, és ez még csak a fsz. kategória.
A nőknél Sandra díja valóban túlzott volt tavaly, amúgy ott sem látok óriási kilengéseket.
Köszi a képeket!
Köszi a képeket!
Én tudom de az is világos előttünk, hogy nem mindig az nyer, aki megérdemelné. Nem a jelöltekkel van a gond, hanem azzal, hogy nem mindig annak ítélik a díjat, akinek kellene és ennek a hátterében TALÁN lefizetés van. Nem tudhatjuk és annyira nem is érdekel bevallom őszintén, mert egy Oscar jól hangzik de nekem nincs szükségem Oscarra, hogy tudjam ki a jó színész és ki nem.
2011. január 17. 22:30
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.17. 21:52)
Én tudom de az is világos előttünk, hogy nem mindig az nyer, aki megérdemelné. Nem a jelöltekkel van a gond, hanem azzal, hogy nem mindig annak ítélik a díjat, akinek kellene és ennek a hátterében TALÁN lefizetés van. Nem tudhatjuk és annyira nem is érdekel bevallom őszintén, mert egy Oscar jól hangzik de nekem nincs szükségem Oscarra, hogy tudjam ki a jó színész és ki nem.
Tökéletes döntés úgysem születhet, mert csak szubjektíven lehet megítélni, hogy ki mennyire jó. Míg nekem tetszik egy alakítás, addig Te lehet, hogy látni sem bírod, ergó ki a legjobb?
Lefizetni nem hiszem, hogy kell őket, elég ha hatást gyakorolnak rájuk, amit viszont bebizonyítani baromi nehéz. A díjra meg valóban nem nekünk van szükségünk...hanem nekik. Mindenkinek jól esik, ha dicsérik a munkáját, ők is így vannak ezzel. Ez egy dollármilliókba kerülő házi bajnokság, a filmszeretők meg beleshetnek a csillogásba, ha akarnak, és örülhetnek, hogy a kedvencük örül.
2011. január 17. 22:43
Idézet (Hesztia @ 2011.01.17. 22:30)
Tökéletes döntés úgysem születhet, mert csak szubjektíven lehet megítélni, hogy ki mennyire jó. Míg nekem tetszik egy alakítás, addig Te lehet, hogy látni sem bírod, ergó ki a legjobb?
Az biztos, hogy úgy nem lehet tökéletes döntést hozni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

9 felhasználónak tetszik: