Kettős játszma a Cool tévén
2011. február 09. 15:17
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Én imádom a telenovellákat, főleg az Argentin/Mexikóiakat, de amelyik néhány finoman szólva hü**e adón szokott menni, teljesen unalmas, sablonsztorival, azokat inkább kímélem.Az Árva angyal egy nagyon jó sorozat, csak néha már számomra untató.Williamet kedvelem mint színészt, de néhány alakításával nem vagyok teljesen kibékülve.Remélem ez a sorozat nem fajul el az idióta 'kitüntetésig', de mivel van Coolom így biztosan belenézek majd.
2011. február 09. 15:55
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
Nagyon jó sorozat mindennap nézem.
sztm Jobb William Levy-nek ebben a filben a szerepe.
sztm Jobb William Levy-nek ebben a filben a szerepe.
2011. február 09. 16:05
William Levy sokkal jobb Alejandro Lombardoként mint Juan Miguel San Romankét...
Itt sokkal jobban birom!!
És IMÁDOM a sorozatott!!!
Sztem jobb a története mint az Árva Angyalnak.. + A Árva Angyal már eléggé vontatott... Ebben meg már gyorsan mennek azért az események!!!
A TEGNAPI RÉSZ KIRÁLY VOLT.
NAGYON VÁROM MÁR A FOLYTATÁST!!!!
(L)
Itt sokkal jobban birom!!
És IMÁDOM a sorozatott!!!
Sztem jobb a története mint az Árva Angyalnak.. + A Árva Angyal már eléggé vontatott... Ebben meg már gyorsan mennek azért az események!!!
A TEGNAPI RÉSZ KIRÁLY VOLT.
2011. február 09. 19:50
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Szerintem Alejandro rámenősebb, mint Juan Miguel. úgy a valóságba is a rámenősebb nekem jobban bejön, viszont nálam azt rontott a sorozattal kapcsolatosan, h ki nem állhatam Jacky-t. most ez a produkció dobbot a dolgon, mert ényleg tehetséges Bracamontes, de nálam nem előzi meg Maitét. lényegében Alejandro jelleme és Maite kéne
de azt azért hozzáteszem, h nem Maite az akinek a 16-os karikásat el kell játszani
2011. február 09. 21:05
|
|
MileySelenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 72 Csatolások: 28 Azonosító: 144919 offline
|
Már láttam belőle egy részt és nem olyan rossz, de én Williamet jobban szeretem Juan Miguelként
2011. február 10. 12:24
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
megcsináltam Bruno és Rachel édesanyját játszó Daniela a Romo adatlapját. Nem is számítottam rá, hogy már ilyen sok éve a pályán van énekesnőként is.
http://starity.hu/sztarok/daniela-romo/
http://starity.hu/sztarok/daniela-romo/
2011. február 10. 16:24
Ez jó!!!
A Villiam Levy és az a csaj játszik benne még aki a Rubi-ban is játszott meg a Chandy-ben is!!!
Ez jó!!!(Rubi az elbűvölő szörnyeteg)
A Villiam Levy és az a csaj játszik benne még aki a Rubi-ban is játszott meg a Chandy-ben is!!!
Ez jó!!!(Rubi az elbűvölő szörnyeteg)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: