Szerintem biztos nem fog olyan jól játszani Jacqueline-nel mint Maite-vel!!!
biztos jó uncsi lesz mint a többi de az Árva angyal a LEGJOBB!!!!
Kettős játszma a Cool tévén
2011. február 02. 21:19
|
|
KicsiPuszedli.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 47 Csatolások: 4 Azonosító: 131503 offline
|
én nézem és nagyon jóó♥
2011. február 04. 15:31
|
|
Niicolee_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 316 Csatolások: 6 Azonosító: 142205 offline
|
én is nézem és nagyon klassz
jobban tetszik mint az Árva Angyal.Az már egy kicsit unalmas,de azért jó
Viszont A szerelem rabjai az uhh... utálom ,annyira idegesítő és HALÁL UNALMAS.
2011. február 05. 22:47
|
|
moni19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.08. Hozzászólás: 403 Csatolások: 786 Azonosító: 138292 offline
|
Szerintem ez a sorozat 100-szor jobb, mint az Árva angyal. Az Árva angyalt már egy ideje nem is nézem mert nagyon unom. William karakterét az Árva angyalban ki nem állhatom, de itt viszont nagyon kedvelem. Szerintem nagyon jó sorozat.
2011. február 06. 18:37
|
|
Elizabeth01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 328 Csatolások: 171 Azonosító: 137124 offline
|
Én nem mindennap nézem, de már jó pár részt láttam belőle és eddig az a véleményem, hogy nagyon jó sorozat.
2011. február 08. 14:38
|
|
zsofkahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.08. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 145033 offline
|
Imádom !!! xĐ Még,ha csak 6részt adtak le belőle...De mondjuk én 16-ra tenném,mert néztem a youtub-on videókat és hát..elég durva részek voltak benne xĐ írjátok be ezt és megtudjátok ( youtubére) : sortilegio2!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: