Botrányok a 68. Golden Globe-díj-átadás körül
2011. január 16. 18:07
Én is mindent értettem... Szerintem ez nem olyan bonyolult szöveg
2011. január 16. 18:44
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Mondjuk általában a jó filmekből va jó bevétel..
2011. január 16. 23:46
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
'ők azokat a filmeket támogatták szavazatukkal, amelyektől nagy bevételt várnak'
Ez szerintem butaság, nem nekik lesz bevételük abból, ha bármelyik filmre szavaznak, hanem a filmkészítőknek.
Milyen kárt okoztak neki? Kirugták. És? van ilyen. Naponta több ezer emberrel történik meg a világon mégsem pereskednek - bár lehet, hogy azt kéne
Ez szerintem butaság, nem nekik lesz bevételük abból, ha bármelyik filmre szavaznak, hanem a filmkészítőknek.
Milyen kárt okoztak neki? Kirugták. És? van ilyen. Naponta több ezer emberrel történik meg a világon mégsem pereskednek - bár lehet, hogy azt kéne
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. január 17. 02:30
azt azért nem mondanám hogy a Golden Globe "értéktelen díj"lenne a show bizniszben! a TV és sorozat szakma sztárjainak az Emmy díj után a legfontosabb kitüntetésnek számít!
2011. január 17. 06:26
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Ezmiez, hogy az Inception nem nyert??!! Az a nyomorék Social Network 2 forintot nem ér...
Vicces, hogy én már kábé csak azért szoktam nézni ezeket a díjátadókat, mert mindenki kinyalja magát és kíváncsi vagyok, hogy ki mit vesz fel
Vicces, hogy én már kábé csak azért szoktam nézni ezeket a díjátadókat, mert mindenki kinyalja magát és kíváncsi vagyok, hogy ki mit vesz fel
1 felhasználónak tetszik:
tya04
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.