Az Aranyglóbusz-gála volt szóvivője beperelte a népszerű filmes díjátadó ítészeit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Botrányok a 68. Golden Globe-díj-átadás körül
2011. január 16. 15:01
|
|
kiswikcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 469 Csatolások: 680 Azonosító: 142640 offline
|
2011. január 16. 15:07
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
hát ennél bonyolultabban nem is lehetett volna leírni ! má SORRY
de nem értettem belöle egy mukkot sem
2011. január 16. 15:13
Nem értem, miért akar perelni? Egyértelmű hogy meg van bundázva a díjkiosztó, manapság melyik nincs? Nem ez volt az a csóka, aki beárulta a többieket, hogy a Cher/Xtina Aguileras filmet csak azért jelölték díjra, mert a film gyártó vagy forgalmazó (most nem jut eszembe melyik) lefizette a zsűrit fejenként 1 Mercivel és egy 1 hetes mallorcai nyaralással ha jelölik a filmet?
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2011. január 16. 15:15
Mert nincsen szókincsetek és semmi stilisztikai érzéketek... és akkor csodálkoztok, hogy átírják a cikkeket.
2011. január 16. 15:17
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
én is egyet értek szalayevelinnel!! amúgy meg várom a díjátadót!
2011. január 16. 15:20
Megnyugodtam,hogy nem csak én nem értettem az egészet
,de attól még én is várom.
2011. január 16. 15:27
|
|
titike1208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 7 Azonosító: 135364 offline
|
eggyet érte szalayevelinnel..de remélem azért colinék kapják a dijjat
2011. január 16. 16:00
|
|
itsthelouvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.17. Hozzászólás: 144 Csatolások: 671 Azonosító: 123077 offline
|
A Golden Globe eleve egy teljesen -díjak szempontjából nézve- színvonaltalan esemény... már évek óta. Idén még mélyebbre süllyedt... elvégre Justin Bieber mi a ráknak van ott? Miért lesz ott? Mi köze van hozzá? Bírom hogy most már a 11-12 évesek is nagyon várják a Golden Globe-ot mert ott lesz valami tinibálvány... Aki meg nem érti annak szövegértéséről inkább nem ejtenék szót.
2011. január 16. 16:04
|
|
mycroftvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 112 Azonosító: 121233 offline
|
Te jó ég. Nem is a hír vágott földhöz, hanem a kommentek. Ez ijesztő, pedig meg mernék esküdni, hogy a neveken kívül minden egyes szó magyarul volt.
Mindenesetre egyértelmű volt, hogy meg van bundázva, hiszen minden a pénz körül forog, de hogy emiatt még külön balhét is csinálni meg perelni... Érthetetlen (És nem a cikk szövegezése, hanem az eset xD)
Mindenesetre egyértelmű volt, hogy meg van bundázva, hiszen minden a pénz körül forog, de hogy emiatt még külön balhét is csinálni meg perelni... Érthetetlen (És nem a cikk szövegezése, hanem az eset xD)
2011. január 16. 16:46
Istenem. Nemsokára megvannak a nyertesek. De szerintem ez a per hüyleség volt
Juppé Golden Globe
:D:D:D
2011. január 16. 17:09
Ebből mi nem világos? Úgy látszik a sok nemzetközi kutatásnak - miszerint a magyar fiatalok nem tudnak szöveget értelmezni - valóben volt valami valóságalapja.
Legközelebb képregényben is el kell majd magyarázni mindent, ami nem arról szól, hogy Justin Bieber vagy Selena Gomez levágatta a haját?
Legközelebb képregényben is el kell majd magyarázni mindent, ami nem arról szól, hogy Justin Bieber vagy Selena Gomez levágatta a haját?
2011. január 16. 17:19
Szerintem ez teljesen érhető. Ha meg valaki nem érti, ne kommentáljon olyanokat, hogy "öh..mivan?"
2011. január 16. 17:20
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Pénz,pénz,...:S Én csak a kedvenc színészimet akarom látni, úgyhogy tuti megnézem!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.