Az Aranyglóbusz-gála volt szóvivője beperelte a népszerű filmes díjátadó ítészeit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Botrányok a 68. Golden Globe-díj-átadás körül
2011. január 16. 15:01
|
|
kiswikcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 469 Csatolások: 680 Azonosító: 142640 offline
|
2011. január 16. 15:07
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
hát ennél bonyolultabban nem is lehetett volna leírni ! má SORRY
de nem értettem belöle egy mukkot sem
2011. január 16. 15:13
Nem értem, miért akar perelni? Egyértelmű hogy meg van bundázva a díjkiosztó, manapság melyik nincs? Nem ez volt az a csóka, aki beárulta a többieket, hogy a Cher/Xtina Aguileras filmet csak azért jelölték díjra, mert a film gyártó vagy forgalmazó (most nem jut eszembe melyik) lefizette a zsűrit fejenként 1 Mercivel és egy 1 hetes mallorcai nyaralással ha jelölik a filmet?
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2011. január 16. 15:15
Mert nincsen szókincsetek és semmi stilisztikai érzéketek... és akkor csodálkoztok, hogy átírják a cikkeket.
2011. január 16. 15:17
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
én is egyet értek szalayevelinnel!! amúgy meg várom a díjátadót!
2011. január 16. 15:20
Megnyugodtam,hogy nem csak én nem értettem az egészet
,de attól még én is várom.
2011. január 16. 15:27
|
|
titike1208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 7 Azonosító: 135364 offline
|
eggyet érte szalayevelinnel..de remélem azért colinék kapják a dijjat
2011. január 16. 16:00
|
|
itsthelouvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.17. Hozzászólás: 144 Csatolások: 671 Azonosító: 123077 offline
|
A Golden Globe eleve egy teljesen -díjak szempontjából nézve- színvonaltalan esemény... már évek óta. Idén még mélyebbre süllyedt... elvégre Justin Bieber mi a ráknak van ott? Miért lesz ott? Mi köze van hozzá? Bírom hogy most már a 11-12 évesek is nagyon várják a Golden Globe-ot mert ott lesz valami tinibálvány... Aki meg nem érti annak szövegértéséről inkább nem ejtenék szót.
2011. január 16. 16:04
|
|
mycroftvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 112 Azonosító: 121233 offline
|
Te jó ég. Nem is a hír vágott földhöz, hanem a kommentek. Ez ijesztő, pedig meg mernék esküdni, hogy a neveken kívül minden egyes szó magyarul volt.
Mindenesetre egyértelmű volt, hogy meg van bundázva, hiszen minden a pénz körül forog, de hogy emiatt még külön balhét is csinálni meg perelni... Érthetetlen (És nem a cikk szövegezése, hanem az eset xD)
Mindenesetre egyértelmű volt, hogy meg van bundázva, hiszen minden a pénz körül forog, de hogy emiatt még külön balhét is csinálni meg perelni... Érthetetlen (És nem a cikk szövegezése, hanem az eset xD)
2011. január 16. 16:46
Istenem. Nemsokára megvannak a nyertesek. De szerintem ez a per hüyleség volt
Juppé Golden Globe
:D:D:D
2011. január 16. 17:09
Ebből mi nem világos? Úgy látszik a sok nemzetközi kutatásnak - miszerint a magyar fiatalok nem tudnak szöveget értelmezni - valóben volt valami valóságalapja.
Legközelebb képregényben is el kell majd magyarázni mindent, ami nem arról szól, hogy Justin Bieber vagy Selena Gomez levágatta a haját?
Legközelebb képregényben is el kell majd magyarázni mindent, ami nem arról szól, hogy Justin Bieber vagy Selena Gomez levágatta a haját?
2011. január 16. 17:19
Szerintem ez teljesen érhető. Ha meg valaki nem érti, ne kommentáljon olyanokat, hogy "öh..mivan?"
2011. január 16. 17:20
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Pénz,pénz,...:S Én csak a kedvenc színészimet akarom látni, úgyhogy tuti megnézem!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.