Szóval lenne nagy gond:
Van pár mpeg2 videóm, amit Pana dvd rec-el vettem fel (asztali).
Ehhez társul egy ac3 hang.
TMPEG DVD author progi HA megeszi a fájlt, és az időt is jónak látja, akkor nagyon szépen lehet vele vágni, majd gyönyörűen ki is írja dvd-re. Már 5 dvd-t is csináltam vele és fantasztikus.
DE!!
Némely mpg-et nem lát rendesen. Az amúgy 30 perces videót 3 percnek látja, tehát sokra nem megyek vele, szerkeszteni nem tudom. Néhány videt nem olvas be.."Illegal video fájl...és közli, hogy mpeg1, meg 2-t hajlandó csak. Rájöttem, hogy ez a GOP miatt lehet...persze nem biztos. De ezeket a videókat egy egyszerű mpeg2 cut progival vágtam, ami még csak frame szerint se tud vágni, nemhogy GOP határon.
Néhány vidnek meg elcsúszott picit a hangja.
Most már egy ideje ezzel szenvedek és találtam pár megoldást, mi segítene.
1.Ha elcsúszott a hang: PVastrumento kettészedi a videót, és közben meg is javítja. De nem találtam eddig olyan progit, ami e kettőt egyberakná újra egy mpeg-é. De még lehet ezt sem enné meg az Author, mivel nincs GOP határon vágva.
2. Olyan progi, ami GOP határon vág. Ezt tuti bevenné az Author, de a hang ettől még elcsúszhat és lehet, hogy nem is látná a teljes fájlt (időt).
Szóval reménytelennek látszik a helyzetem, pedig érzem, hogy megoldható, de én egyedül kevés vagyok ehhez.
Ha segítenétek, nagyon megköszönném.

0 felhasználónak tetszik: