Selena Gomez stílust vált
2011. január 16. 21:57
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Nem tudom nekem ez már egy kicsit sok, hogy azzal, hogy valaki olyan ruhákban mászkál nem lesz érett vagy felnőtt...nekem Selena még nem felnőtt és ez szerintem nagyon gyors.
1 felhasználónak tetszik:
Jessica77
2011. január 17. 08:18
én is kíváncsi leszek rá.
de egyetértek azzal hogy attól még hogy felnőttes ruhába öltözködik attól még nem lesz érett gondolkodású felnőtt.(azzal meg főleg nem hogy egy 16 éves taknyos kölyökkel jár)
de egyetértek azzal hogy attól még hogy felnőttes ruhába öltözködik attól még nem lesz érett gondolkodású felnőtt.(azzal meg főleg nem hogy egy 16 éves taknyos kölyökkel jár)
2011. január 17. 11:12
|
|
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline
|
én imádom Selenát,akár vált stílust akár nem,és biztos vagyok benne,h nem lesz olyan,mint Miley.
2011. január 17. 15:05
szerintem meg miley stílusával sincs sok gond.nekem például sokkal jobban bejön a zenéje.nem ilyen sz@r Hannah Montana-s dalokat énekel hanem tényleg jók.na ennyi.de mondjuk miley nem a felnőtté válás miatt váltott stílust(javítsatok ki ha nincs igazam)hanem mert ő is megunta hogy mindenki a szőke Hannah Montana-val azonosította.és nem azért de neki ment ez a stílus váltás.és nem politikus feleséges ruhákban meg magassarkúban mászkált fel s alá miközben azt bizonygatta hogy ő márpedig felnőtt.hanem csajosabb ruhákban kezdett mászkálni és a dalai is eléggé rockosra sikeredtek.bár ez még ugye messze van a rocktól de mégis más és ez szerintem jó.neki van a második legjobb hangja a dizni leány sztárok közül(demi az első)ezt el kel ismerni.senkitől sem várhatjuk el hogy még mindig 17-18 évesen úgy viselkedjem mint 5-6 évvel ezelőtt.ez a normális hogy felnő az ember.de közülük még egyisem nőt fel.ez az igazság.
2011. január 17. 17:35
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
Szerintem ez a stílus is jó neki miért vált?
De ha ez kell a karrierjének akkor csználja
De ha ez kell a karrierjének akkor csználja
2011. január 17. 18:03
|
|
dorcii008új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 141024 offline
|
pff.énmeértem azt h mibajuk van az mebereknek Mileyval h stílust váltott?!!
én 15 évesen nem hannahmontanát akarok halgatni..hanem Miley Cyrust akinek elképesztő hangja van és igazi poprockot játszik netán kis Electroval : DD kurváraimádom azujstilus *-*
és azh a szinpadon miben van része a shownak
: DDD pl. a kicking and screaming-et ami sztem tőle a legrockossab száma nem adhatja elő egy kisestélyiben... : DD
vagy a can't be tamed-et ami arról szól h ŐT NEM LEHET MEGSZELIDÍTENI ..
na enniyt erről : DD
miley sokkasokkal jobb így mert az idsebb korosztályt is megnyeri magának még selena marad a 10-12 éveseknél....
kiváncsivagyok...mondjuk én nemnagyon birom selenát.. nekem miley meg demi a nagy kedvenc..de kiv leszek..
ha koppintás lesz azt pedig bárki észere veszi..na az vérciklesz gomeznek..(N)
én 15 évesen nem hannahmontanát akarok halgatni..hanem Miley Cyrust akinek elképesztő hangja van és igazi poprockot játszik netán kis Electroval : DD kurváraimádom azujstilus *-*
és azh a szinpadon miben van része a shownak
: DDD pl. a kicking and screaming-et ami sztem tőle a legrockossab száma nem adhatja elő egy kisestélyiben... : DD
vagy a can't be tamed-et ami arról szól h ŐT NEM LEHET MEGSZELIDÍTENI ..
na enniyt erről : DD
miley sokkasokkal jobb így mert az idsebb korosztályt is megnyeri magának még selena marad a 10-12 éveseknél....
kiváncsivagyok...mondjuk én nemnagyon birom selenát.. nekem miley meg demi a nagy kedvenc..de kiv leszek..
ha koppintás lesz azt pedig bárki észere veszi..na az vérciklesz gomeznek..(N)
2011. január 17. 18:29
|
sele......őrültúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 143105 offline
|
Mi bajod Selenával dorcii008?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.