Selena Gomez stílust vált
2011. január 23. 14:38
Már bocs de Miley mióta kurva!És nem hiszem,hogy a Cant be tamed klippje annyira nagyon szexis lenne szerintem van benne fantázia nem mint Selena Gomez Year Without Rain(nem tom,hogy kell írni nem is érdekel)klippje szánalmas és unalmas a klipp. Miley-t meg szeretem hallgatni is meg nézni is asszem ez jó jel!Selena Gomez soha nem lessz akkora a szememben mint Miley!(Miley tud énekelni és színészkedni is de közben nem hanyagolja el a közeledést a rajongóival.)
2011. január 23. 14:44
Ja és Bellaandalice90 ha azzal,hogy azt írtad,hogy remélem nem úgy fog kinézni mint egy 30-as éveiben járó nő!Miley céloztál nagyon rossszul gondolod azt,hogy Miley 30nak néz ki bár mondjuk különben mint selena (Szebb,nőiesebb,és még sorolhatnám) Selena ugy néz ki mint egy kislány és hiába nyilatkozza azt,hogy ő fel nőtt Selena akkor sem fog felnőni és ennyi mindig is egy kislány marad hisz nézzük a Naturally klippjét hát az nem igazán egy 17 éveshez illik ja és szerintem az a klipp is uncsi(bocsi a sselena fanoknak)
2011. január 26. 15:34
nem értem miért vált stílust ha az eddigi bejött neki!
2011. január 28. 21:33
|
|
KyKy_Rock_xDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 143316 offline
|
nee
káár
mért?!
régebben még azt mondta h 15 évesnek érzi magát és mostmár meg felnőttnek :'(
2011. január 29. 11:57
nah...ti ezt úgy értelmeztétek h felfog npni anyilag.De ő elsősorban a stiéusára gondolt....
meg hát...figyeljetek 18 éves.nem lenne meglepő h nöiesebben akarna öltözködni.bár szerintem ez felesleges mert így is elég nőis és szép a stiéusa:) de nyugi...nem lessz olyan mint Miley kisasszos-.-"
meg hát...figyeljetek 18 éves.nem lenne meglepő h nöiesebben akarna öltözködni.bár szerintem ez felesleges mert így is elég nőis és szép a stiéusa:) de nyugi...nem lessz olyan mint Miley kisasszos-.-"
2011. január 29. 14:07
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
biztos jól áll majd neki
2011. január 29. 17:44
Selenának nincs is stílusa.nem értem miért ez a nagy falhajtás.selena egy teljesen átlagos csajként öltözik.én amúgy sem szeretem...nyávogós és beképzelt.
2011. január 29. 18:57
|
|
WancsiStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 129850 offline
|
LULUPeas te miről beszélsz?XD
Selena Gomez nyávogos..beképzelt?!!
pont ő az aki nem..XD(nemismiley.)
Ha nem szereted,akkor miért írtál ide?!
Eleve nem értem mi a sz@rért vesztek össze amikor Selena És Miley,Ég és Föld..Mindketten másképp viselkednek..még szerencse hisz két különböző ember.
Én Selenát és Mileyt mindig is szeretem és mindig is szeretni fogom..akár milyen stílusuk van..mert belül úgyan azok maradnak.!
Selena Gomez nyávogos..beképzelt?!!
pont ő az aki nem..XD(nemismiley.)
Ha nem szereted,akkor miért írtál ide?!
Eleve nem értem mi a sz@rért vesztek össze amikor Selena És Miley,Ég és Föld..Mindketten másképp viselkednek..még szerencse hisz két különböző ember.
Én Selenát és Mileyt mindig is szeretem és mindig is szeretni fogom..akár milyen stílusuk van..mert belül úgyan azok maradnak.!
2011. január 30. 10:50
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
klassz
2011. január 30. 12:04
|
DessyKayden.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.29. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 144296 offline
|
Erre kiv leszek:)
Sel sztem egy aranyos lány de remélem nem probálja meg Mileyt utánoznii mert az nem állna jol nekii..
Sel sztem egy aranyos lány de remélem nem probálja meg Mileyt utánoznii mert az nem állna jol nekii..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: