Taylor Swift: Back To December-klippremier
2011. január 15. 16:56
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
egész jóra sikerült és a klip is tetszik.
2011. január 16. 17:09
|
|
evelin1991új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.04. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 25325 offline
|
nekem is nagyon tetszik!!mondjuk mindegyik Taylor Swift klippel és dallal így vagyok...
2011. január 16. 19:12
|
|
mucsibettiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.01. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 137603 offline
|
imádom*-*
2011. január 17. 17:39
|
|
katica_1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 1 Azonosító: 110655 offline
|
Egy csomó helyen olvastam, hogy "unalmas" meg "semmi sem történik benne, mert a fiú csak sétál, Taylor meg csak szenved". Én azt mondom: épp ezért TÖKÉLETES. A valóságban nem történik olasmi, hogy egyszer csak odajön és minden rendben lesz, mint az ilyen giccses romantikus filmekben. Ez a klipp reális. Éppen ezért olyan szép. (:
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2011. január 17. 21:01
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
a mine ban elég történés van .. meg a tööbibe is ez egy lassab dal ez így szép nagyon h szomorú meg minden és taylor eddig így alegszebb ahogy a klipben van
főleg 03:59 nél
.D
2011. január 20. 19:36
Idézet (tya04 @ 2011.01.14. 19:07)
Ne haragudjatok, de nekem nem tetszik. Átlagos ballada, ugyanazok a hangzatok, és oké, neki ez a stílusa, de néha valami másféle dologgal is előrukkolhatna.. Az elején nagyon szerettem, de szó szerint már unom a számait. Ettől függetlenül jó hangja van.
Kérem szépen, nem kötözködésből jegyzem meg, de a ballada az azért teljesen más, mint egy dal. Ez nem ballada, csak gondoltam szólok. Amúgy a szám annyira nem rossz, mint ahogyan azt beállítottad. Kicsit unalmas tényleg, de ebszolút az elfogadható kategóriában van számomra.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.