Január 13-án megjelent Taylor Swift legújabb klipje. A Back To December a második kislemez az énekesnő nagysikerű Speak Now albumáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift: Back To December-klippremier
2011. január 14. 19:05
Imádom a számot!
A klip is nagyon szép, télies, pont jókor.
2011. január 14. 19:07
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Ne haragudjatok, de nekem nem tetszik. Átlagos ballada, ugyanazok a hangzatok, és oké, neki ez a stílusa, de néha valami másféle dologgal is előrukkolhatna.. Az elején nagyon szerettem, de szó szerint már unom a számait. Ettől függetlenül jó hangja van.
1 felhasználónak tetszik:
Riri,Avrilfan
2011. január 14. 19:10
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
szerintem nem nagy szám o.O
2011. január 14. 19:11
Imádom, de már 1-2 hónapja ronggyá hallgattam... XD XD
2011. január 14. 19:11
|
|
allycullenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 132984 offline
|
"tya04
Ne haragudjatok, de nekem nem tetszik. Átlagos ballada, ugyanazok a hangzatok, és oké, neki ez a stílusa, de néha valami másféle dologgal is előrukkolhatna.. Az elején nagyon szerettem, de szó szerint már unom a számait. Ettől függetlenül jó hangja van."
Egyetértek!
Ne haragudjatok, de nekem nem tetszik. Átlagos ballada, ugyanazok a hangzatok, és oké, neki ez a stílusa, de néha valami másféle dologgal is előrukkolhatna.. Az elején nagyon szerettem, de szó szerint már unom a számait. Ettől függetlenül jó hangja van."
Egyetértek!
tya04
2011. január 14. 19:16
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Idézet (tya04 @ 2011.01.14. 19:07)
Ne haragudjatok, de nekem nem tetszik. Átlagos ballada, ugyanazok a hangzatok, és oké, neki ez a stílusa, de néha valami másféle dologgal is előrukkolhatna.. Az elején nagyon szerettem, de szó szerint már unom a számait. Ettől függetlenül jó hangja van.
Én is egyetértek, szinte az összes száma ugyanarról szól és ugyanolyan hangvételű is, nekem ez a száma nem tetszik és a klipje sem túlzottan.
tya04
2011. január 14. 19:17
tya03 irta :
és kössz mert teljesen egyetértek...
tya03 irta :
és kössz mert teljesen egyetértek...
tya04
2011. január 14. 19:21
|
|
alkorossyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.01. Hozzászólás: 321 Csatolások: 68 Azonosító: 134212 offline
|
tényleg unalmas... de nekem tetszik ez a dal
minden dala hasonlít de mindegyikben van egy különleges más hangzás, és ami ebben van az nagyon tetszik. Lehet hogy nem értitek miről beszélek de nem baj xd
2011. január 14. 19:26
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
a dal nagyon szép, viszont a klip nekem nem tetszik...
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.