A sármos futballista miatt szakított Shakira?
2011. január 14. 12:36
|
|
krisztin005visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 126 Csatolások: 12 Azonosító: 136058 offline
|
Én szurkolok nekik!
2011. január 14. 15:12
Bocsi,hogy ezt mondom,de szerintem nem illenének össze.Shaki jobbat érdemel.
2011. január 14. 15:22
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
jnye bejnye shakira
2011. január 14. 15:42
Kár pedig szép pár volt Shakira meg a barátja...És lehet, hogy miatta volt, de biztos, hogy most jobb mintkettőjüknek így, hogy szét mentek..
2011. január 14. 16:23
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Hát, korkülönbség... Igen-igen, van, de kit érdekel? 
Kérem jelentkezzen az a 87-es születésű férfitársam, aki nem kezdene ki Shakirával.
Oké, Shakira 33 lesz egy hónap múlva, Pique meg 23 (egyébként nem tudom észrevettétek-e, de napra pontosan 10 év van köztük, mindketten febr. 02-án születtek, 77-ben és 87-ben), de ez még nem a jó elrontója. Igazából sok olyan kapcsolat volt már, ahol az egyik fél sokkal idősebb, mégis működött. Igaz, általában a férfi idősebb sokkal, de Shakira csodálatos, és ráadásul 22-nek néz ki, tehát...
Kérem jelentkezzen az a 87-es születésű férfitársam, aki nem kezdene ki Shakirával.
Oké, Shakira 33 lesz egy hónap múlva, Pique meg 23 (egyébként nem tudom észrevettétek-e, de napra pontosan 10 év van köztük, mindketten febr. 02-án születtek, 77-ben és 87-ben), de ez még nem a jó elrontója. Igazából sok olyan kapcsolat volt már, ahol az egyik fél sokkal idősebb, mégis működött. Igaz, általában a férfi idősebb sokkal, de Shakira csodálatos, és ráadásul 22-nek néz ki, tehát...
2011. január 14. 16:46
Attól még, hogy Shakira és Piqué arcra összeillenének, nem biztos, hogy a való életben is. Shakira főként az Egyesült Államokban tevékenykedik, Piquének meg ott a Barcelona és még a válogatott is, nem lenne egymásra idejük. Nem csoda, hogy a legtöbb labdarúgónak civil párja van.
Szerintem ha volt is köztük valami, az nem lehetett tartós, mert erre ők maguk is rájöttek. Ha pedig lesz valami köztük, akkor meg rá fognak jönni erre a problémára.
Ez pusztán a média egyik fogása, mert már megint nem volt miről írni.
Szerintem ha volt is köztük valami, az nem lehetett tartós, mert erre ők maguk is rájöttek. Ha pedig lesz valami köztük, akkor meg rá fognak jönni erre a problémára.
Ez pusztán a média egyik fogása, mert már megint nem volt miről írni.
2011. január 14. 17:09
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
Pique (L)uuu de jo pasika
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: