Taylor Swiftet megint telefonon dobták ki
2011. január 13. 19:53
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
nagyon sajnálom szegényt. szemétség volt Jake-től, de gondoltam hogy nem lesz annyira hosszú ez a kapcsolat.... Jake egyszerűen idős Taylor-hoz... viszont Taylor szerintem egy elég erős lány ahhoz hogy feldolgozz... még előtte az egész élet! annyi barátja lehet még..
2011. január 13. 21:22
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Taylornak soha nem jön össze, de hát ilyen az élet, Jake jobbat érdemel, mint ő és igazából tudtam hogy ez lesz a vége, bár Jake nem volt valami kedves.
1 felhasználónak tetszik:
zsófi1997
2011. január 13. 21:59
|
|
Brigitta1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 165 Csatolások: 34 Azonosító: 130909 offline
|
telefonon? ez most komoly? ez egy ... most komolyan telefonon???
:@
2011. január 13. 22:15
Sose értettem, hogy mi abban az élvezet, hogy telefonon dobnak ki valakit. Akkor inkább mondja a szemébe.
2011. január 13. 22:38
|
|
LegacyStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 142491 offline
|
pfff... telefonon .... gáááz
2011. január 14. 15:04
Szegény! Olyan szemét egy pasitól de csajtól is ha telefonon szakít a kedvesével!
2011. január 14. 15:47
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
basszus, hiába szeretem Jake-et, ezt nem hagyhatom szó nélkül. főleg, hogy Taylort még jobban imááádom, sokkal jobban (
). a lényeg, hogy ez a lehető legocsmányabb dolog, amit Jake tehetett vele. persze, nem nagy cucc, nem kéne ennyire felfújni, de akkor is. egy: nem illik telefonon szakítani, mondja meg szemtől szembe. kettő: Taylor már elszenvedett egy ilyen szakítást, és Tayz nagyon érzékeny típus. nem szeretnék jobban belemerülni, mert a fanatikus Jake rajongók akkor biztos kiutálnának innen, így szépen megfogalmazva ennyit írok: ez nagyon csúnya dolog volt Jake!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.