Stílusváltásból jeles: a legdurvább frizurák
2011. január 12. 19:53
Emma hajával szerintem semmi probléma nincs. Natalie pedig film miatt csinálta, ma már pedig ismét hosszú van neki. Rihannáé viszont borzalmas... :/
2011. január 12. 19:54
annyi biztos, nem Cassie haja a legdurvább
bár engem tavalyelőtt sokkolt az uj hajával xD
2011. január 12. 20:16
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
hááát nagy xd
2011. január 12. 20:19
Hát Emma haja nagyon durva.Eléggé gáz,de Cassie-nek nagyon jól áll,mert gyönyörű az arca!
2011. január 12. 20:25
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Natalie egy szerepért vágatta la a haját, ahogy 15 éve Demi Moore is. Férfi színészek is hosszú hajat növesztenek vagy szakállat egy szerep kedvéért, esetleg felszednek 15-25 kilót. Van elkötelezettségük a hívatásuk felé. A többiek csak feltünési viszeketehségben szenvednek amikor ilyet tesznek.
2011. január 12. 20:41
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
khm... na menjünk szép sorba
Britneyről ink nem mondok semmit. Jobb lesz mindenkinek.
Cassie... oh te lány megbolondultál?? Az a gyönyörű hajad...
Emma... háát... nekem hosszú hajjal jobban bejött. Nem kellett volna ennyire levágatnia
Rihanna haja sem tetszik de amikor a paróka is rajta van akkor tetszik
Natalie. Oké, hogy egy film kedvéért de legalább parókát viselne!!!
Amúgy Hien is olyanra vágatta le a haját mint Cassie. Neki nem áll jól sztem.
Meg Ördög Nóri
oh ő is levágatta gyönyörű haját.
Britneyről ink nem mondok semmit. Jobb lesz mindenkinek.
Cassie... oh te lány megbolondultál?? Az a gyönyörű hajad...
Emma... háát... nekem hosszú hajjal jobban bejött. Nem kellett volna ennyire levágatnia
Rihanna haja sem tetszik de amikor a paróka is rajta van akkor tetszik
Natalie. Oké, hogy egy film kedvéért de legalább parókát viselne!!!
Amúgy Hien is olyanra vágatta le a haját mint Cassie. Neki nem áll jól sztem.
Meg Ördög Nóri
2011. január 12. 20:43
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Rihanna haj most jó a hosszú vörös. igaz paróka de jól áll neki. Natalie nagyon gáz...
Britney-é durva. de az úgyis tudjuk miért tette... :| Emma meg sztem nagyon hülyén néz így ki. a gyönyörű haját miért vágatta lé?! na mind1 az ő baja
Cassie-nek meg abszolút jól áll
2011. január 12. 20:45
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
Rihanna haja szerintem most nagyon cool
mégha néha parókázik
D de a tobbi gáz
2011. január 12. 20:47
ezek közül Cassie a ledurvább akárhogy is nézem.nem azért(és most néhányan megfognak kövezni)de vagy vágassa le teljesen kopaszra a haját,vagy maradjon neki úgy.azt még megértem ha egy szerep kedvéért vágatja le a haját valaki(Natalie) de amit pl.:Britney Rihanna meg Cassie csinált anno az csak azért volt hogy többet beszéljenek róluk.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: