Feltörték Selena Gomez közösségi profiljait!
2011. január 12. 18:47
Nagyon bennem motoszkál az,hogy valami idióta magyar törte fel-a Sucks szót általában mi használjuk.De,a másik tippem az,hogy egy tipikus amerikai 13 éves hackergyerek törte fel.
2011. január 12. 18:47
Soha nem fogom megérteni az ilyen embereket,akik mások profiljait feltörik. Nem látom benne a fantáziát és az értelmet. 
Szegény Selena....
Szegény Selena....
2011. január 12. 18:48
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
Szegény Sel! De hogy lehet valaki ilyen genya???
2011. január 12. 18:50
Idézet (Ditty @ 2011.01.12. 18:47)
Nagyon bennem motoszkál az,hogy valami idióta magyar törte fel-a Sucks szót általában mi használjuk.De,a másik tippem az,hogy egy tipikus amerikai 13 éves hackergyerek törte fel.
Azért néhány amerikai filmben is elhangzik a "sucks" szó, ami magyarra fordítva annyit jelent, hogy "szívás". Ritkábban, de használják Amerikában is.
2011. január 12. 18:51
|
|
vivi0403Ashley Tisdale fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.28. Hozzászólás: 3493 Csatolások: 12481 Azonosító: 75313 offline
|
Ezt nem értem, mi abban a jó ha feltörnek egy twitter,facebook fiókot?? És főleg azt,hogy aki ezt tette nem hiszem,hogy nem tudta, hogy ennek lesz következménye. Úgy is kiderül előbb utóbb ,hogy ki volt vagy kik.
2011. január 12. 18:51
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
szegény Selena
2011. január 12. 18:52
Rékaroki2:simán
Selena népszerű,meg hát gondoljatok bele,annak a valakinek milyen 'izgalmas' lehetett Selena Twitterét feltörni...Együtt érzek vele,mert nekem az egyik G-portálos oldalamat még nyáron feltörték többször is,és 120 kreditet ellopott az a roh@dék,hülye üzeneteket írogatott a főoldalra,törölte a menüket,és folyamatosan bunkózott velem...
Selena népszerű,meg hát gondoljatok bele,annak a valakinek milyen 'izgalmas' lehetett Selena Twitterét feltörni...Együtt érzek vele,mert nekem az egyik G-portálos oldalamat még nyáron feltörték többször is,és 120 kreditet ellopott az a roh@dék,hülye üzeneteket írogatott a főoldalra,törölte a menüket,és folyamatosan bunkózott velem...
2011. január 12. 18:54
Örülök, hogy megoldották!
És én sem értem mi a jó ebben...Nekem eszembe se jutna ilyen pfff
2011. január 12. 18:58
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Juuj ez kemény!!! Szegény Selena
2011. január 12. 19:00
ez durva! minek kell feltörni a sztároknak a közösségi oldalaikat!
2011. január 12. 19:00
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Én ezt már régebb óta tudom, mint amikor a cikk megjelent
Sőt, én még a hacker videóját is megnéztem, amiben megnézhettem, hogy hogy szerkeszti Selena oldalát... Mondjuk elég durva volt... xD
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: