Starity

Megérkezett Britney Spears legújabb kislemeze

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. január 11. 18:23 #21
- törölt felhasználó -    
Hát hallottam már jobb számot is Britney-től, de nem rossz. Lehet ha meghallgatom még egyszer-kétszer, akkor az ideiglenes kedvencem lesz. biggrin.gif
2011. január 11. 19:05 #22
Fufubaba97
Fufubaba97
visszatérő vendég

StátuszSomebody to die for..(8)♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 416
Csatolások: 5
Azonosító: 137847
Szentem egész jó szám...smileeee.gif
2011. január 11. 19:30 #23
- törölt felhasználó -    
Hónapokig ez fog menni mindenhol -.-" *headshot*
2011. január 11. 19:34 #24
- törölt felhasználó -    
Hát nem tudom. Britney sosem mászott bele a divat-tucctucc kategóriába. Ezért is imádtam mindig, mert tudott valami újat hozni minden számával. De ez? Valami diszkóborzalom! ohmy.gif Egyszerűen szörnyen rossz. Életemben először csalódtam Britney-ben.
2011. január 11. 20:01 #25
Lucy-chan
Lucy-chan
яuleя oƒ αѕgαrd
Hozzászólás: 2362
Csatolások: 159
Azonosító: 104204
Nem rossz szám, sőt többszöri hallgatás után, már egészen megtetszett, viszont Britneytől nagyon gyenge teljesítmény.Őszintén, most csalódtam benne, sokkal többet tudna, mint valami olcsó tuc-tuc. "Egynyári" tucatzenének elmegy. Remélem a hamarosan megjelenő albumán sokkal igényesebb számokat is találok, mert ez nem az igazi Britney.
2011. január 11. 21:48 #26
Cascadaa
Cascadaa
The Wanted Fan♥™
Hozzászólás: 1291
Csatolások: 21
Azonosító: 132962
Talán télleg nem az igazi Britney de nekem nagyon tetszik a szám!! heart.gif
2011. január 12. 08:19 #27
vikimumus
vikimumus
Hozzászólás: 984
Csatolások: 68
Azonosító: 125739
Szerintem egyáltalán nem divatcucc. Most talán Lady GaGa és Justin Bieber számít "divatsztárnak", bár ez is hülyeség. Na mindegy, a lényeg, hogy már ez a két sztár is különböző stílust képvisel, szóval, akkor most mi számít divatnak? Az meg, hogy egyik énekes zenéje hasonlít a másikéra, az nem azt jelenti, hogy koppintja, vagy, hogy divatcucc, hanem azt, hogy túl széles a zenei választék, így elkerülhetetlen, hogy ha csak egy parányit is, de egyik hasonlítson a másikra. Arról nem is beszélve, hogy nem létezik "jó", vagy "rossz" szám, csak "nekem tetszik" és "nekem nem tetszik" van. Ugyanez vonatkozik az igényességre is. Mi, akik nem értünk a zenéhez, arra mondjuk, hogy igényes, ami tetszik. Persze ezzel nem azt mondom, hogy csak az számít igényesnek, ami a kritikusok szerint az, mert lehet, hogy a szakmai tudásukkal magyarázzák, ha valamire ráhúzzák ezt a jelzőt, de szerintem lényegében ők is arra a zenére, vagy filmre mondanak jót, ami nekik éppen tetszik.
Egyébként nekem van olyan kedvenc számom, ami elsőre nem tetszett, de aztán megszerettem. Ilyen például Shakirától az Objection. Azóta pedig ez az egyik nagy kedvencem.De ugyanezt tudom például elmondani Kylie Minogue 2 Hearts című dalára is. Szóval szerintem elsőre nem nagyon lehet megítélni egy dalt. De persze azt csináltok, amit akartok.
Nekem tetszik ez a dal. Nem azt mondom, hogy elsőre a nagy kedvencem lett, de ki tudja. Én várom az új klippet és az új lemezt. Britney jó előadó, és lehet, hogy sokszor playbackel a koncertjein, de nekem ha annyi pénzem lenne, hogy elmegyek a koncertjeire, akkor már nem arra figylelek, hogy magnóról megy-e az egész, hanem, hogy láthatom őt. Persze ezzel mindenki máshogy van. Amúgy meg nem kellene azzal megvádolni, hogy playbackkel, mert gondolom nem voltatok ott az eddigi összes koncertjén. Amúgy van félplayback is, lehet, hogy ő azt szokta csinálni. De én inkább nem ítélkezem, mert még nem voltam ott az összes fellépésén.
1 felhasználónak tetszik: prézli
2011. január 12. 08:19 #28
mylifeworld
mylifeworld
visszatérő vendég

StátuszI love life!
Hozzászólás: 152
Csatolások: 0
Azonosító: 142238
Nekem nagyon tetszik, csak így tovább Britney!
2011. január 12. 11:22 #29
Cielo
Cielo
visszatérő vendég

StátuszÉlj hogy álmodozz, álmodozz hogy élj.....
Hozzászólás: 259
Azonosító: 142737
nem rossz smileeee.gif
épp most hallgattam meg smileeee.gif
2011. január 12. 19:33 #30
- törölt felhasználó -    
Szerintem egyáltalán nem divatcucc. Most talán Lady GaGa és Justin Bieber számít "divatsztárnak", bár ez is hülyeség. Na mindegy, a lényeg, hogy már ez a két sztár is különböző stílust képvisel, szóval, akkor most mi számít divatnak? Az meg, hogy egyik énekes zenéje hasonlít a másikéra, az nem azt jelenti, hogy koppintja, vagy, hogy divatcucc, hanem azt, hogy túl széles a zenei választék, így elkerülhetetlen, hogy ha csak egy parányit is, de egyik hasonlítson a másikra. Arról nem is beszélve, hogy nem létezik "jó", vagy "rossz" szám, csak "nekem tetszik" és "nekem nem tetszik" van. Ugyanez vonatkozik az igényességre is. Mi, akik nem értünk a zenéhez, arra mondjuk, hogy igényes, ami tetszik. Persze ezzel nem azt mondom, hogy csak az számít igényesnek, ami a kritikusok szerint az, mert lehet, hogy a szakmai tudásukkal magyarázzák, ha valamire ráhúzzák ezt a jelzőt, de szerintem lényegében ők is arra a zenére, vagy filmre mondanak jót, ami nekik éppen tetszik.
Egyébként nekem van olyan kedvenc számom, ami elsőre nem tetszett, de aztán megszerettem. Ilyen például Shakirától az Objection. Azóta pedig ez az egyik nagy kedvencem.De ugyanezt tudom például elmondani Kylie Minogue 2 Hearts című dalára is. Szóval szerintem elsőre nem nagyon lehet megítélni egy dalt. De persze azt csináltok, amit akartok.
Nekem tetszik ez a dal. Nem azt mondom, hogy elsőre a nagy kedvencem lett, de ki tudja. Én várom az új klippet és az új lemezt. Britney jó előadó, és lehet, hogy sokszor playbackel a koncertjein, de nekem ha annyi pénzem lenne, hogy elmegyek a koncertjeire, akkor már nem arra figylelek, hogy magnóról megy-e az egész, hanem, hogy láthatom őt. Persze ezzel mindenki máshogy van. Amúgy meg nem kellene azzal megvádolni, hogy playbackkel, mert gondolom nem voltatok ott az eddigi összes koncertjén. Amúgy van félplayback is, lehet, hogy ő azt szokta csinálni. De én inkább nem ítélkezem, mert még nem voltam ott az összes fellépésén.
Nemakartamsajátmagamleirni...
2011. január 13. 15:49 #31
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Érdekes az új szám. A refrénje tetszik, de egyébként a szám hangszerelése nem. Lehet aztán, hogyha sokat hallgatom majd, akkor meg fog tetszeni, de egyenlőre úgy érzem nem az én világom.
2011. január 13. 18:32 #32
Britney boy
Britney boy
új tag
Hozzászólás: 43
Azonosító: 116463
IMÁÁDOM!! BRITNEY A LEGJOBB!! SZENZÁCIÓÓS, mind mindíg az új dal!! smileeee.gif
2011. január 13. 18:52 #33
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Ez nagyon jó lett... Imádom már első hallgatásra is wub.gif
2011. január 14. 12:57 #34
kreni1034
kreni1034
új tag

Státusztvt nézzek
Hozzászólás: 69
Azonosító: 112297
Én nagyon szeretem ezt a számot <3
2011. január 14. 14:14 #35
Dóra6
Dóra6
új tag
Hozzászólás: 76
Azonosító: 123184
HUrrááááááá imádom Britneyt,rem hogy jó a szám MÉG nem hallottam
2011. január 15. 10:09 #36
- törölt felhasználó -    
én nem nagyon szeretem de nem is utálom.
2011. január 17. 14:39 #37
Brittany Bryers
Brittany Bryers
visszatérő vendég

StátuszOne Direction is my Life.!! <3
Hozzászólás: 346
Csatolások: 4
Azonosító: 135625
HALELUJAHHHH
Már nagyon unatkoztam a zeneiparban Britney nélkül!
2011. január 17. 14:43 #38
BlackPrincess...stb.
BlackPrincess...stb.
Like Daniel

StátuszWhat is the point of living? NOTHING! Never was!
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 2523
Csatolások: 62
Azonosító: 135221
Britney az Britney! Nagyon jó szám lett!
2011. január 17. 18:45 #39
- törölt felhasználó -    
BRITNEY örökké smileeee.gif A szám is jó biggrin.gif
2011. január 18. 13:31 #40
bogarka_95
bogarka_95
§Dreams.for.an.insomniac§

StátuszMy thoughts are like stars I can't fathom into constellations
Hozzászólás: 1061
Csatolások: 2
Azonosító: 94215
Már vártam h valami újjal hozakodjon elő,és igen,meghallgatva ezt a számot mostmár tudom h megérte várni.Nagyon tetszik! thumbsup.gif beer.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok