Megérkezett Britney Spears legújabb kislemeze
2011. január 11. 18:23
Hát hallottam már jobb számot is Britney-től, de nem rossz. Lehet ha meghallgatom még egyszer-kétszer, akkor az ideiglenes kedvencem lesz.
2011. január 11. 19:05
|
|
Fufubaba97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 416 Csatolások: 5 Azonosító: 137847 offline
|
Szentem egész jó szám...
2011. január 11. 19:34
Hát nem tudom. Britney sosem mászott bele a divat-tucctucc kategóriába. Ezért is imádtam mindig, mert tudott valami újat hozni minden számával. De ez? Valami diszkóborzalom!
Egyszerűen szörnyen rossz. Életemben először csalódtam Britney-ben.
2011. január 11. 20:01
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Nem rossz szám, sőt többszöri hallgatás után, már egészen megtetszett, viszont Britneytől nagyon gyenge teljesítmény.Őszintén, most csalódtam benne, sokkal többet tudna, mint valami olcsó tuc-tuc. "Egynyári" tucatzenének elmegy. Remélem a hamarosan megjelenő albumán sokkal igényesebb számokat is találok, mert ez nem az igazi Britney.
2011. január 12. 08:19
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Szerintem egyáltalán nem divatcucc. Most talán Lady GaGa és Justin Bieber számít "divatsztárnak", bár ez is hülyeség. Na mindegy, a lényeg, hogy már ez a két sztár is különböző stílust képvisel, szóval, akkor most mi számít divatnak? Az meg, hogy egyik énekes zenéje hasonlít a másikéra, az nem azt jelenti, hogy koppintja, vagy, hogy divatcucc, hanem azt, hogy túl széles a zenei választék, így elkerülhetetlen, hogy ha csak egy parányit is, de egyik hasonlítson a másikra. Arról nem is beszélve, hogy nem létezik "jó", vagy "rossz" szám, csak "nekem tetszik" és "nekem nem tetszik" van. Ugyanez vonatkozik az igényességre is. Mi, akik nem értünk a zenéhez, arra mondjuk, hogy igényes, ami tetszik. Persze ezzel nem azt mondom, hogy csak az számít igényesnek, ami a kritikusok szerint az, mert lehet, hogy a szakmai tudásukkal magyarázzák, ha valamire ráhúzzák ezt a jelzőt, de szerintem lényegében ők is arra a zenére, vagy filmre mondanak jót, ami nekik éppen tetszik.
Egyébként nekem van olyan kedvenc számom, ami elsőre nem tetszett, de aztán megszerettem. Ilyen például Shakirától az Objection. Azóta pedig ez az egyik nagy kedvencem.De ugyanezt tudom például elmondani Kylie Minogue 2 Hearts című dalára is. Szóval szerintem elsőre nem nagyon lehet megítélni egy dalt. De persze azt csináltok, amit akartok.
Nekem tetszik ez a dal. Nem azt mondom, hogy elsőre a nagy kedvencem lett, de ki tudja. Én várom az új klippet és az új lemezt. Britney jó előadó, és lehet, hogy sokszor playbackel a koncertjein, de nekem ha annyi pénzem lenne, hogy elmegyek a koncertjeire, akkor már nem arra figylelek, hogy magnóról megy-e az egész, hanem, hogy láthatom őt. Persze ezzel mindenki máshogy van. Amúgy meg nem kellene azzal megvádolni, hogy playbackkel, mert gondolom nem voltatok ott az eddigi összes koncertjén. Amúgy van félplayback is, lehet, hogy ő azt szokta csinálni. De én inkább nem ítélkezem, mert még nem voltam ott az összes fellépésén.
Egyébként nekem van olyan kedvenc számom, ami elsőre nem tetszett, de aztán megszerettem. Ilyen például Shakirától az Objection. Azóta pedig ez az egyik nagy kedvencem.De ugyanezt tudom például elmondani Kylie Minogue 2 Hearts című dalára is. Szóval szerintem elsőre nem nagyon lehet megítélni egy dalt. De persze azt csináltok, amit akartok.
Nekem tetszik ez a dal. Nem azt mondom, hogy elsőre a nagy kedvencem lett, de ki tudja. Én várom az új klippet és az új lemezt. Britney jó előadó, és lehet, hogy sokszor playbackel a koncertjein, de nekem ha annyi pénzem lenne, hogy elmegyek a koncertjeire, akkor már nem arra figylelek, hogy magnóról megy-e az egész, hanem, hogy láthatom őt. Persze ezzel mindenki máshogy van. Amúgy meg nem kellene azzal megvádolni, hogy playbackkel, mert gondolom nem voltatok ott az eddigi összes koncertjén. Amúgy van félplayback is, lehet, hogy ő azt szokta csinálni. De én inkább nem ítélkezem, mert még nem voltam ott az összes fellépésén.
1 felhasználónak tetszik:
prézli
2011. január 12. 08:19
|
|
mylifeworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 142238 offline
|
Nekem nagyon tetszik, csak így tovább Britney!
2011. január 12. 19:33
Szerintem egyáltalán nem divatcucc. Most talán Lady GaGa és Justin Bieber számít "divatsztárnak", bár ez is hülyeség. Na mindegy, a lényeg, hogy már ez a két sztár is különböző stílust képvisel, szóval, akkor most mi számít divatnak? Az meg, hogy egyik énekes zenéje hasonlít a másikéra, az nem azt jelenti, hogy koppintja, vagy, hogy divatcucc, hanem azt, hogy túl széles a zenei választék, így elkerülhetetlen, hogy ha csak egy parányit is, de egyik hasonlítson a másikra. Arról nem is beszélve, hogy nem létezik "jó", vagy "rossz" szám, csak "nekem tetszik" és "nekem nem tetszik" van. Ugyanez vonatkozik az igényességre is. Mi, akik nem értünk a zenéhez, arra mondjuk, hogy igényes, ami tetszik. Persze ezzel nem azt mondom, hogy csak az számít igényesnek, ami a kritikusok szerint az, mert lehet, hogy a szakmai tudásukkal magyarázzák, ha valamire ráhúzzák ezt a jelzőt, de szerintem lényegében ők is arra a zenére, vagy filmre mondanak jót, ami nekik éppen tetszik.
Nemakartamsajátmagamleirni...
Nemakartamsajátmagamleirni...
2011. január 13. 15:49
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Érdekes az új szám. A refrénje tetszik, de egyébként a szám hangszerelése nem. Lehet aztán, hogyha sokat hallgatom majd, akkor meg fog tetszeni, de egyenlőre úgy érzem nem az én világom.
2011. január 13. 18:32
|
|
Britney boyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.03. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 116463 offline
|
IMÁÁDOM!! BRITNEY A LEGJOBB!! SZENZÁCIÓÓS, mind mindíg az új dal!!
2011. január 17. 14:39
|
|
Brittany Bryersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 346 Csatolások: 4 Azonosító: 135625 offline
|
HALELUJAHHHH
Már nagyon unatkoztam a zeneiparban Britney nélkül!
Már nagyon unatkoztam a zeneiparban Britney nélkül!
2011. január 17. 14:43
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Britney az Britney! Nagyon jó szám lett!
2011. január 18. 13:31
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
Már vártam h valami újjal hozakodjon elő,és igen,meghallgatva ezt a számot mostmár tudom h megérte várni.Nagyon tetszik!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.