Britney Spears legújabb, Hold It Against Me című kislemeze a mai napon jelent meg, de a dalt már tegnap közzétették az interneten a rajongók legnagyobb örömére.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Britney Spears legújabb kislemeze
2011. január 11. 12:57
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Még tegnap meghallgattam és, de már előtte hallottam a demoját is, és már akkor tudtam hogy ez is ilyen "divat" dal lesz, és tulajdonképpen az is, de végül is azért jó, mert ő Britney.
2011. január 11. 13:03
nagyon jó lett a dal. gratula britney-nek. imádom!!!!!!!!!!!!!!
2011. január 11. 14:30
|
|
BritneyViviARTPOP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 4187 Csatolások: 2102 Azonosító: 113062 offline
|
Nagyon jó. *-* 
Imádoom.
Britney.
Imádoom.
Britney.
2011. január 11. 15:05
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
nekem nem tetszik a szám, tegnap hallottam.. nem azt mondom, hogy rossz, csak nem tetszik!:/
2011. január 11. 16:12
szerintem lekörözi gaga BTW-ét azért ő csak britney és vele nem veheti fel a versenyt és egyáltalán nem kesha utánzat. SZUPER SZUPER SZUPER ja és már 14 országban az elsö!!!!
2011. január 11. 16:17
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Nem tudom, nekem nem igazán jön be. Elég tucat lett, tipikus mai tömegzene. Már amit a '3' környékén művelt, már az se jött be. Britney tudna ennél sokkal jobbat is. Vissza kéne térnie az In The Zone album stílusához, mert az tényleg szuper volt.
Persze erre kb. 0 esély van
2011. január 11. 18:00
tök jó
mondjuk többet vártam de nagyon jó lett attól függetlenül
kíváncsi vagyok a többi számra az albumról
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: