Starity

Vicces és ciki sztártörténetek

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. január 10. 23:28 #1
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Arra gondoltam, hogy összegyűjthetnénk egy topicba a vicces sztártörténeteket. Az ötletet egyébként kateblock adta a James & Oliver Phelps témával. Rengeteg vicces történetet olvastam és arra gondoltam, hogy a többi hírességről is szívesen olvasnék hasonló érdekességeket. Én a legnagyobb kedvencemmel kezdeném ezt a témát és várom a többi történetet. biggrin.gif

Sarah Michelle Gellar
Egy nap hálóingben indult el otthonról. Egész éjjel forgatott és korán kelt. Beugrott a kocsijába és elindult otthonról. Vezetés közben feltűnt neki, hogy mindenki bámulja. Lenézett és akkor vette észre, hogy nem öltözött fel. biggrin.gif

Az egyik randiján elaludt az asztalnál egy elegáns étteremben. Egész nap interjúkat adott és nagyon elfáradt. A pasi nem ébresztette fel. Sarah magától kelt fel, amikor a pincér kivitte nekik az ételt. Nagyon szégyellte magát az eset miatt.

Hihetetlenül imádja az édességeket, de nagyon válogatós is. Amikor először jár az éttermekben kikéri az összes desszertet, hogy eldönthesse melyik a legfinomabb és onnantól kezdve mindig azt az egyet rendeli. A repülőkön ugyanez van. Amikor levették a kedvenc desszertjét a légitársaság menüjéről újra kikérte az összes desszertet, amivel nagyon meglepte a stewardesst, de teljesítették a kérését.

Körömlakk-mániája van. Néha naponta többször is kilakkozza körmeit. Egyszer egy étteremben próbálta ki legújabb vérvörös lakkját. Egy szerencsétlen mozdulattal feldöntötte az üvegcsét és szétfolyt a lakk. A pincérnő azt hitte, hogy elvágta a kezét és pánikolva rohant oda hozzá, mentőt is akart hívni. Mindenki őket bámulta. Mikor kiderült, hogy csak lakk a pincérnő mérges lett, mert nehéz feltakarítani. Amikor a nő nem figyelt Sarah és barátnője kiosontak az étteremből, mert nagyon szégyellték magukat.
2011. január 10. 23:44 #2
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Jessica Alba
A színésznő majdnem felgyújtotta a hotelt, ahol megszállt a Tribeca Filmfesztivál idején. A szobájában halrudacskákat akart sütni, de nem sikerült neki. Nem tudta hogyan kell használni a tűzhelyet és akkora füst keletkezett, hogy a hotelben megszólaltak a tűzjelzők és a tűzoltók is a helyszínre érkeztek.
2011. január 11. 14:02 #3
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

David Boreanaz
A színész és felesége, Jamie Bergman úgy gondolták Los Angeles-i otthonukról, hogy szellemek lakják. Egyik éjjel furcsa zajra ébredtek és úgy érezték mozog az ágyuk. Először földrengésre gyanakodtak, de kiderült, hogy erről szó sincs. A jelenség néhány héttel később megismétlődött. Úgy érezték mintha valami felemelte volna az ágyukat. Nem tudni mi okozta ezt a jelenséget, de a pár meg van győződve róla, hogy szellemek okozták.
2 felhasználónak tetszik: Erzsike15, Lilla98
2011. március 10. 14:38 #4
Lilla98
Lilla98
♥Miley Ray Cyrus♥

StátuszThe Pretty Reckless - Zombie ♥♥♥
Hozzászólás: 1900
Csatolások: 88
Azonosító: 125752
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.01.11. 14:02)
David Boreanaz
A színész és felesége, Jamie Bergman úgy gondolták Los Angeles-i otthonukról, hogy szellemek lakják. Egyik éjjel furcsa zajra ébredtek és úgy érezték mozog az ágyuk. Először földrengésre gyanakodtak, de kiderült, hogy erről szó sincs. A jelenség néhány héttel később megismétlődött. Úgy érezték mintha valami felemelte volna az ágyukat. Nem tudni mi okozta ezt a jelenséget, de a pár meg van győződve róla, hogy szellemek okozták.

hát ez nagyon nagy xD
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!