Miranda Cosgrove véleménye Jelenáékról
2011. január 30. 11:28
Szerintem Selena és Justin nagyon is összeillenek. Aranyosak együtt. És Mirandának télleg igaza van. Kit érdekelnek a rajongók? azért nem szólhatnak bele a sztárok magánéletébe
2011. január 31. 16:17
|
|
tappancskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.31. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 97455 offline
|
És ennek az egyésznek mi köze Mirandához??
Nem értek egyet vele..
Nem értek egyet vele..
2011. január 31. 19:06
Hát, én Justint nem szeretem, de Selena az egyik kedvencem. Szerintem nem illenek öszze, de Selena döntött így, szóval mindegy. Ami Mirandát illeti (ő is kedvencem) nem igazán értek egyet vele, de egyébként szerintem ha "Jelena" nem is lenne a kervence Mirandának, akkor se javasolná szerintem, hogy szakítsanak...
2011. január 31. 21:34
|
|
Niicolee_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 316 Csatolások: 6 Azonosító: 142205 offline
|
én Justint egyenesen gyűlölöm és nagyon furcsa,hogy Selena pont vele kezdett...Na mind1 Selenát imádom és ha ő így döntött akkor nem tehetek ellene semmit
Azért kívánom,hogy legyenek boldogok és.
2011. február 01. 19:30
|
|
Lilly98Unicorn♥ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.11.22. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 643 Azonosító: 139329 offline
|
háth kezdjük ott:mit akar egy 16 éves törpe, pudli vagy mit om én is hogy mi egy nála 2 évvel idősebb lánynál
mr biebernek kétszer akkora feja van mint selenánek
egyátalán nem cukik együtt, szerintem tökre ellentétek
2011. február 01. 20:09
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Idézet (Lilly98 @ 2011.02.01. 19:30)
háth kezdjük ott:mit akar egy 16 éves törpe, pudli vagy mit om én is hogy mi egy nála 2 évvel idősebb lánynál
Milyen igazad van
2011. február 02. 14:34
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
má nem is azért de inkább keressen magának mást justin
2011. február 03. 10:40
|
kopiroli12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 141224 offline
|
Jó...már csak azt mondjátok meg h Lena és Jusztina mikor jöttek össze?...mer én láttam képeket, bár azok teljesen szerkesztettek voltak, mint például a csókoskép, az is teljesen szerkesztett volt, meg az állítólagos yachtos vagy milyen képek amiben "Lena" van ott bikiniben, de az tökre szerkesztett...szval mutasson már vki egy olyan Lena&jusztina képet, amiből tisztán látszik h kapcsolat van köztük, és a kép nem szerkesztett...ha nincs ilyyen kép, márpedig nincs, akk nem járnak...ennyi...
2011. február 03. 11:10
|
|
oli97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 687 Csatolások: 15 Azonosító: 130317 offline
|
tényleg külön külön aranyosa, na de együtt.....
Selenának érettebb a gondolkodása, Justin, meg még fiatal. hiába van ott az a két év, mert ég ilyenkor azért az számít
Bocsi fanok .....
Selenának érettebb a gondolkodása, Justin, meg még fiatal. hiába van ott az a két év, mert ég ilyenkor azért az számít
Bocsi fanok .....
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: