Miranda Cosgrove véleménye Jelenáékról
2011. január 11. 20:02
|
|
Reniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 708 Csatolások: 38 Azonosító: 142870 offline
|
2011. január 12. 13:55
|
|
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 419 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline
|
Selena jó Justin FúJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJjj
2011. január 12. 15:28
|
|
cheetahgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 29 Azonosító: 121237 offline
|
Én nem nagyon bírom Selenát szerintem Justinhoz nem ő illik akkor inkább Miranda!
2011. január 12. 18:55
Azért az túlzás,hogy zaklatni fogják-mert egyáltalán nem fogják zaklatni,csak gondolom a cikk írója úgy gondolta,jól fog kinézni ott-ami lehet,hogy igaz,csak marhaság
Egyébként nekem tökmindegy,kivel jön össze Selena és Justin,csak ne kelljen minden oldalon és magazin címlapján őket látnom-főleg együtt...
Egyébként nekem tökmindegy,kivel jön össze Selena és Justin,csak ne kelljen minden oldalon és magazin címlapján őket látnom-főleg együtt...
2011. január 13. 18:08
Nincs bajom egyikőjükkel sem..De ahogy Ditty mondja tényleg azért egy kicsit túlzás,hogy Mirandát is zaklatni fogják..
Amúgy Miranda naygon aranyos véleményt mondot Selenaról és Justinról
Amúgy Miranda naygon aranyos véleményt mondot Selenaról és Justinról
2011. január 14. 11:38
|
|
vagi.szandraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 137295 offline
|
Én utálom jutinkát bár nem létezne de sajnos létezik:( !!! egyedül jobb selena mint aval a kis jutinnal !!!most már hogy együt járnak jobban útálom justint mint az előt!!!!!!!!!
2011. január 14. 17:49
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
namár még egy idióta név jelena ... pfff.
2011. január 15. 10:12
hát szerintem nem illenek össze. Selena nemrég még egy interjúban azt fejtette ki h Justin egy.... akkor most meg mi van?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: