Jön Szíj Melinda első albuma?
2011. január 14. 17:12
Idézet (Demily @ 2011.01.13. 13:41)
Most miért kell piszkálni?
nem hiszem el, h ilyen gátlástalan, rosszakaró emberek vannak. Először képzeljétek magatokat Melinda helyébe utálja dumáljatok. Csak irigyek vagytok mert nagyon jó hangja van. És WhiteAngellel egyetértek hogy rosszul fogadja a kritikákat. De azért nem kell leparodizálni (ez nem WhiteAngelnek szól) És szerintem nagyon jó h lesz egy szólólemeze, mert jó hangja van
nem hiszem el, h ilyen gátlástalan, rosszakaró emberek vannak. Először képzeljétek magatokat Melinda helyébe utálja dumáljatok. Csak irigyek vagytok mert nagyon jó hangja van. És WhiteAngellel egyetértek hogy rosszul fogadja a kritikákat. De azért nem kell leparodizálni (ez nem WhiteAngelnek szól) És szerintem nagyon jó h lesz egy szólólemeze, mert jó hangja van
A számból vetted ki a szót.
2011. január 15. 05:46
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Én szívesen hallgatnék tőle dalokat.Lehet hogy nem kerülnek a rádióadók top listájára,de ez az ő bajuk.Ezt a sztár szó meg el lehetne felejteni néha.Tehetséges emberek rengetegen vannak de nem akarnak sztárok lenni csak megmutatni magukat és örömöt okozni....
2011. január 15. 16:07
|
|
evelin0127visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 132270 offline
|
jááááj ne már pfffújjjj xDDD
nem tehetek róla ez a nő nagyon gáz ,, játsza magát különben a színfalak mögött nem is ilyen :@ azért csinálta azt a hiszit is végig h szavazzanák rá... ez a nő egy... xDDDD
2011. január 17. 19:17
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
no, ez érdekes lesz.
2011. január 18. 00:14
|
tomcsi1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 128975 offline
|
az tuti hogy én meg veszem az albumát:D
2011. január 18. 14:44
|
|
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 419 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline
|
érdekes
2011. január 23. 17:33
Elismerem tehetséges meg minden.. de azért sok sikert attól hogy még nem szeretem!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: