Jön Szíj Melinda első albuma?
2011. január 10. 16:34
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
SORRY nem szulolok hanem szurkolok neki
2011. január 10. 16:36
fúúúúúúúúúj!ki szereti,annyira nyanya már a show-bizniszhez
2011. január 10. 16:58
Hát akinek Melinda a stílusa, annak egészségére, mindenkinek más tetszik..
2011. január 10. 18:04
|
|
mirtill25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 132389 offline
|
kiswikcii.
Szerintem Melindáról megvan mindenkinek a külön véleménye. Valószínű, hogy nem a 25évesek és azoknál fiatalabbak fogják megvenni az albumát. Tény, hogy jó hangja van és ezért szerepelt a Megasztárba, de megjelenésben és a hozzáálásában nem színpadra való.Én személy szerint nem vagyok odaérte, de nemis itélem el.! (:
Egyetértek!!!
Szerintem Melindáról megvan mindenkinek a külön véleménye. Valószínű, hogy nem a 25évesek és azoknál fiatalabbak fogják megvenni az albumát. Tény, hogy jó hangja van és ezért szerepelt a Megasztárba, de megjelenésben és a hozzáálásában nem színpadra való.Én személy szerint nem vagyok odaérte, de nemis itélem el.! (:
Egyetértek!!!
2011. január 10. 18:09
jajj ne!!!!!!!! csak ettől kíméljen meg minket!!!!!!!!
2011. január 10. 18:40
biztos lesz aki megveszi....
csak az nem én leszek xD
2011. január 10. 19:08
Nem értem minek bántjátok. Sosem tanult énekelni és mégis jó hangja van, bár tény voltak nála jobbak is. Én sok sikert kívánok neki!
2011. január 10. 19:22
Sok szerencsét kívánok neki! De nem vagyok oda Melindáért. Az ő baja lesz, ha nem bírja a fellépéseket, és sok rajongó sikongását. (:
2011. január 10. 19:37
|
|
barbi1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.18. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 84191 offline
|
áhh. elegem van belőle... :S oké, miattam csinálhat lemezt, nem érdekel,(úgysem fogja senki sem megvenni)de utána meg nyavalyog meg sír, hogy elege van... utálom ezt a nőt. :S
2011. január 10. 20:02
És Melinda azt mondta, hogy sosem vállal albumot, cxsak jótékony célokra! Annyira megjátsza magát ez a nő, hogy ha a megjátszás fájna, már rég halott lenne!
2011. január 10. 20:17
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Jaja inkább ne mert szerintem ugyan az lessz mint a szimpadon hogy későn lépbe.De ááááá nem hiszem mert itt csak ügyelnek.Vagy nem???
2011. január 11. 08:47
|
|
PöttömPannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 142556 offline
|
Sztem aki ennyire megjácca magát az életben nemhiszem h sikeres lesz. :/:/
2011. január 11. 10:55
Túlzottan gyenge...rosszul bírja a kritikákat. Egyértelmű hogy hamar szétszedi a média..nem neki való ez.
2011. január 12. 07:17
nem nagyon bírom szegényt!!!egyszerűen nem sztárnak való
2011. január 13. 13:41
Most miért kell piszkálni?
nem hiszem el, h ilyen gátlástalan, rosszakaró emberek vannak. Először képzeljétek magatokat Melinda helyébe utálja dumáljatok. Csak irigyek vagytok mert nagyon jó hangja van. És WhiteAngellel egyetértek hogy rosszul fogadja a kritikákat. De azért nem kell leparodizálni (ez nem WhiteAngelnek szól) És szerintem nagyon jó h lesz egy szólólemeze, mert jó hangja van
nem hiszem el, h ilyen gátlástalan, rosszakaró emberek vannak. Először képzeljétek magatokat Melinda helyébe utálja dumáljatok. Csak irigyek vagytok mert nagyon jó hangja van. És WhiteAngellel egyetértek hogy rosszul fogadja a kritikákat. De azért nem kell leparodizálni (ez nem WhiteAngelnek szól) És szerintem nagyon jó h lesz egy szólólemeze, mert jó hangja van
1 felhasználónak tetszik:
cukimálna
2011. január 13. 18:22
Idézet (Demily @ 2011.01.13. 13:41)
Most miért kell piszkálni?
egyetértek
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.