Idézet
Nem sikerült a visszavágás, mert szerencsére nem tudod azt a becenevem, ami zavar. Ezt kifejezetten aranyosnak találom.
Hmmm, azt hiszem ilyenkor szoktam mondogatni, hogy
Dammit! 
Nem baj, akkor majd Daniellázlak. Kedves Daniella művésznő, várom az üzenetedet, mert MSN-re oly lusta vagyok felmenni.
Idézet
Nos, a suli e hete nem sikerült valami jól, de azért túléltem, bár a péntek délutánom feledhetetlen volt. A többi nap meg egész jó volt.
Én pénteken osztálykirándulásra mentem. Hulla fáradtan értem haza, arról nem is beszélve, hogy a lábammal akkor már megtörtént a "baleset". De jól bírta, csak a nap végre kötést kellett cserélni.
Idézet
A Barátok köztöt évek óta nem nézem. 1-2 részbe belefutok elvétve, de több mint 5 évvel ezelőtt voltam aktív néző. Akkoriban nem is volt szinte olyan este, hogy kihagytam volna. Aztán jött a kolesz és elszoktam a TV-től. Otthonra már nem is vettem, mert úgyis neten eredeti nyelven nézem a sorozatokat/filmeket. A magyar műsorok pedig annyira nem fognak meg, hogy továbbra is kövessem.
Én nagyon sok éve, több mint 10 éve nézem. Pár részt hagytam csak ki, tudom, hogy szürke, unalmas lapos a története, de odavonz a képernyő elé.

Valami van benne.
Szerbusz Vanda kisasszony!