Idézet (Zsuviii @ 2011.08.31. 21:34)
Sziasztok. Gondoltam ma utoljára igazán kielégítem a starity-függőségemet, mert holnaptól kezdve max a hétvége, amikor jobban ráérek. Holnap évnyitó. Legalább 1 nap eltelik úgy a suliból, hogy nincs tanulás.
A legjobb az, hogy új osztálytárs jön hozzánk, a legjobb barátnőm barátnője..Persze a dolog, hogy majd a legjobb barátnőm mellém ül, egyből tabu lett, úgyhogy..

Na de van még padtársjelöltem, aki nagy valószínűséggel szívesen vállalja a 'kihívást'. Na nem mintha szemét társ lennék, mert mindig segítek a rászorulóknak

Ráadásul jó helyet kell szereznem, kábé az 5. padsor középen megfelel.Ott a tanárok valamiért mindig kihagynak. De tényleg. Legalábbis engem..Az nincs leghátul, de elöl sem, hogy röpkérdésekkel bosszantsanak a tanárok.
Valaki esetleg tud olyan helyeket, ahol tanár kevésbé piszkál és nincs nagyon elöl? (csak hozzáteszem, hogy a tanári asztal az ablak felöli padsor előtt van)
Szia!
Én azt javaslom, hogy ülj az orra elé, szorgalmasan jegyzetelj, és nézz úgy ki, mint akit érdekel. Azt fogja gondolni, hogy egy olyan, aki kerüli a felelést, biztos nem olyan ütődött, hogy legelőre üljön.

Ha azt nézegeted, hogy hol lát a legkevésbé, úgyis elkap a balszerencse.
Ha már ülésrend, fogalmam sincs, hogy hova üljek. Állítólagos barátnőmmel megbeszéltük, hogy együtt ülünk, de évnyitón se nagyon kereste a társaságom...

Van egy olyan érzésem, hogy oda ülök, ahol tavaly. Azzal az osztálytársnőmmel jóban vagyok, biztos nem bánja. Ha meg igen, üljön el.

Én már jó korán bent leszek, és elfoglalom magamnak.