Idézet (mikeyla @ 2011.08.19. 11:27)
Nem lehet képet feltölteni

Nekem is volt már olyan,de még ma nem próbáltam.Amúgy tegnap a szalonna sütésen voltam,és ott csináltam néhány jó képet,persze nem lettek a legjobbak,de viszonylag jól sikerültek.Amúgy van egy kép amire nagyon büszke vagyok,hogy leakartam fotózni egy virágot,és pont akkor volt rajta egy darázs,és úgy fotóztam le.

És lehet,hogy karácsonyra,vagy hamarabb kapok egy komolyabb fényképező gépet.
Idézet (Dancsyy97 @ 2011.08.19. 11:23)
Üdv mindenkinek!
Én most szinte egyfolytában az ágyban fekszem,mert magas lázam van,hajnal 2-ig borogatott anya,és jéghideg,na jó nem jéghideg,csak nagyon hideg vízben kellett lennem,hogy menjen le a lázam,most nincs akkora lázam,de még mindig gyenge vagyok,nincs energiám.
nem beszélve arról,hogy olvasnom kéne a kötelezőt,de így nem nagyon fogom fel. Tudom,hogy nem valami érdekes amit leírtam,de hát ide hosszú szöveget kell írni.
Dancsi jobbulást!Nekem is olvasnom kéne a kötelezőt,de nem nagyon van kedvem.
Szerk.:Idézet (mikeyla @ 2011.08.19. 11:31)
Az jó

Én is szeretek szalonnát sütni csak azt utálom benne, hogy mindig olyan meleg van mintha bent ülnék a sütőbe

Hát azt én se nagyon szeretem benne,meg én nem annyira szeretem a szalonnát,így mindig odaadom valakinek az enyémet.
Idézet (mikeyla @ 2011.08.19. 11:32)
Nekem ezen a nyáron hál' istennek nincs semmi kötelező

Jó neked,én még viszonylag az elején tartok,de nem annyira.
Idézet (Riri @ Avrilfan,2011.08.19. 11:31)
Netán,megint valami fórum hiba van?

Mert nekem egy időre el ment a starity,de mocskosul megijjedtem.
Amúgy anyu isteni hagymás-tejfölös chipset hozott,igaz nem a márkás Chio,de jóval olcsóbb és finomabb

Most meg le akart csalni a boltba,de amennyire tudom nem élem túl,inkább itt leszek veletek.

Tegnap én is hagymás-tejfölös chipset ettem.

Én véletlen bezártam,és újra megakartam nyitni,de nem töltötte be.