Starity

Dumcsitopik érettebbeknek (15+)

961 oldal 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 02. 22:16 #17521
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsQuinn @ 2011.08.02. 22:12)

Vanda: Te meg jó ,hogy itt vagy  wub.gif

Köszönööm wub.gif
Kicsit későn sikerült válaszolnom mert mentem szavazni a Do Something Awards nevű díjkiosztóhoz. Aminek a legjobban örültem hogy jelölve van a True Blood,ismételteen. A legnagyobb ellenfele azthiszem a Glee lehet,ami viszont meglepett hogy a TVD nincs a jelöltek között.Ezenkívül szavaztam még a Linkin Parkra és Demire is.
2 felhasználónak tetszik: DisneyFans, thunderbird
2011. augusztus 02. 22:29 #17522
- törölt felhasználó -    
További jó Photoshopozást, én elpályázok aludni mert ahogy mondtam holnap hajnalban kelek. Jó éjszakát nektek lazy.gif
4 felhasználónak tetszik: DisneyFans, thunderbird, DiscoDiva, adry1415
2011. augusztus 02. 23:00 #17523
Lottííí
Lottííí
új tag

Státuszvisszaköltözünk Kaposvárra. :"(( pedig Bécs az én helyem..
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 61
Csatolások: 0
Azonosító: 151788
Sziasztok! smileeee.gif Csatlakozhatnék? blush.gif
A nevem Lotti. Münchenben születtem 1997. május 13-án.Most Bécsben élek. Beszélek angolul,németül,magyarul,olaszul,franciául. Nem tudom mi kéne még... pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: DisneyFans, DiscoDiva, coke.
2011. augusztus 02. 23:04 #17524
DisneyFans
DisneyFans
American Horror Story
Hozzászólás: 5111
Csatolások: 1595
Azonosító: 131804
Idézet (Lottííí @ 2011.08.02. 23:00)
A nevem Lotti. Münchenben születtem 1997. május 13-án.Most Bécsben élek. Beszélek angolul,németül,magyarul,olaszul,franciául. Nem tudom mi kéne még... pardon.gif

Igen,ide bárki csatlakozhat.Amúgy én is szeretnék angolul,meg franciául megtanulni. :)Az az egyetlen szabály van,hogy ne 2 szavas válaszokat írj!
2011. augusztus 03. 10:01 #17525
coke.
coke.
r u mine ?

Státuszdo i wanna know ?
Hozzászólás: 2321
Csatolások: 85
Azonosító: 147979
Idézet (Lottííí @ 2011.08.02. 23:00)

Helló.smileeee.gif
Húú, te aztán igen okos lehetsz.meghajolo.gif Rendesen beszélsz az egyes nyelveken, vagy csak egy-két szót tudsz? Nagyjából egy idősek vagyunk, de nekem eddig még csak az angolal és a némettel sikerült megbirkóznom.blush.gif Szóval gratulálok.wink.gif
2011. augusztus 03. 12:36 #17526
- törölt felhasználó -    
Sziasztok. hi.gif Nos a gépemnek vége tegnapelőtt nem indult csak nagy nehezen és kiderült ma,hogy a videókártya a rossz ami a speciális vagyis amin sok memória van,valami ilyesmit magyarázott a szomszéndunk most viszont az alap videókártályába van bedogva ami nagyon lassú és rádásul gagyi is mivel állaondóan lefagy. unsure.gif Így nagyon azt sem tudom,hogy mi lesz és mit csinálok remélem hamar elvisszük anyuval és mihamarabb jó lesz majdan.Addig is nagyon nehézkesen leszek.Nos nem szeretek szomorú dolgokat mesélni ezért inkább mást mesélek.Tegnap voltunk tancuccokat venni anyummal és az előttünk lévő ikerpárnak Jonasos táskája volt,ráadásul Selena Gomezes cuccok vagyis sulis dolgok ebben az a poén,hogy az ikerpár fiú volt és mellé még ott üvöltötték,hogy Selena Gomezes csipszet szeretnének. rohog.gif Raádásul voltam apum meccsén is ahol kikaptak és haza felé lekapcsoaltak vagy mit csináltak velünk a rendőrök volt köztük egy fiatúl srác is aki engem nézett és a vokitokin dumáltak velem,de ő nem figyelt.Nagyon gáz volt kb. este 11-re értünk haza.Na és ti,hogy vagytok,mert már nem voltam 2 napja kb.?!
4 felhasználónak tetszik: DisneyFans, MileyCyrus40, Dancsyy97, DiscoDiva
2011. augusztus 03. 13:50 #17527
Dancsyy97
Dancsyy97
ha u clown
Hozzászólás: 1919
Csatolások: 196
Azonosító: 143272
Sziasztok. hi.gif
Én ma a városban csatangoltam. Majd hazajöttem és megfürdettem a kiskutyám. Tegnap kiolvastam egy angol könyvet,és ha minden igaz ma kapom meg a kötelezőt is. dry.gif Szóval,lesz mit olvasnom.
Veletek mi újság? smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: coke., SelenaGirl, DisneyFans
2011. augusztus 03. 15:19 #17528
coke.
coke.
r u mine ?

Státuszdo i wanna know ?
Idézet (Dancsyy97 @ 2011.08.03. 13:50)
Sziasztok. hi.gif
Én ma a városban csatangoltam. Majd hazajöttem és megfürdettem a kiskutyám. Tegnap kiolvastam egy angol könyvet,és ha minden igaz ma kapom meg a kötelezőt is. dry.gif  Szóval,lesz mit olvasnom.

Szia.rolleyes.gif
Hát a kutyafürdetést nem irigylem túlságosan tőled, nekem még a kisebb kutyámmal is alig sikerült megszerettetnem a fürdést, a nagyobbal meg már próbálkozni sem merek.blush.gif A városban csatangolást viszont irigylem tőled, nekem is jó lenne már végre kimozdulni.
Kötelező? Én csak a Pál utcai fiúkat szerettem, az volt az egyetlen, amit végigolvastam. Nektek mit kell elolvasni?
2011. augusztus 03. 16:04 #17529
- törölt felhasználó -    
Sziasztok hi.gif
Nem tudom ki-hogy van vele,de nekem elegem van,beteg lettem.Igen,nyáron.. dry.gif
3 felhasználónak tetszik: SelenaGirl, coke., DisneyFans
2011. augusztus 03. 17:38 #17530
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dancsyy97 @ 2011.08.03. 13:50)
Sziasztok. hi.gif
Én ma a városban csatangoltam. Majd hazajöttem és megfürdettem a kiskutyám. Tegnap kiolvastam egy angol könyvet,és ha minden igaz ma kapom meg a kötelezőt is. dry.gif  Szóval,lesz mit olvasnom.

Dancsikám szia. heart.gif Nos nekem itthon kellett lennem a számítógép miatt sajnos most probálom vagyis majd probálom este apumat meglágyítani,hgy valamielyik nap hadd menjek be a barátaimhoz és egy kicsit vásárolgatni mindenhol. w00t.gif Nos én mikor kicsi voltam volt anyumnak egy kutyája akit állandóan én fürdettem anyummal és én nagyon élveztem mondjuk akkor még csak 5 éves volt,de hát ez van. pardon.gif Amúgy végre sikeredett újra beindítani a gépemet és most anyumék fiókjában vagyok,mert azt frissitették az enyémen még start menű sincsen szóval elég szánalmas.Nos különösképpen én meg vagyok valamennyire,mert ezzel a gagyi géppel kell neteznem meg minden,még simsezni sem tudok,mert az alap videókártya nem bírja el a játékokat.Amúgy ma nagyon jónak mondhatom a napomat,mert lealább sok-sok filmet néztem.Ti,hogy vagytok?
1 felhasználónak tetszik: Dancsyy97
2011. augusztus 03. 18:13 #17531
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Képzeljétek, szombaton (vagy már pénteken) kapok egy új telefont!!! yahoo.gif Víí, most nagyon boldog vagyok. laugh.gif Ő a kiszemeltem. spiteful.gif
3 felhasználónak tetszik: Riri,Avrilfan, coke., DisneyFans
2011. augusztus 03. 18:15 #17532
- törölt felhasználó -    
Idézet (thunderbird @ 2011.08.03. 18:13)
Sziasztok!
Képzeljétek, szombaton (vagy már pénteken) kapok egy új telefont!!! yahoo.gif Víí, most nagyon boldog vagyok. laugh.gif Ő a kiszemeltem. spiteful.gif

Szervusztok hi.gif
Nem rossz telefon,használd majd egészséggel! laugh.gif Nekem nem soká egy éve lesz meg az én érintősem,fajtája.: Samsung S5230 és rózsaszín színű,nem tudom annyira megtetszett az a rózsaszín így egyből lepacsiztam nekem az kell. laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: thunderbird, coke., SelenaGirl
2011. augusztus 03. 18:19 #17533
- törölt felhasználó -    
Idézet (Riri @ Avrilfan,2011.08.03. 18:15)
Szervusztok hi.gif
Nem rossz telefon,használd majd egészséggel! laugh.gif Nekem nem soká egy éve lesz meg az én érintősem,fajtája.: Samsung S5230 és rózsaszín színű,nem tudom annyira megtetszett az a rózsaszín így egyből lepacsiztam nekem az kell. laugh.gif

Már megint az utált telefonom... rolleyes.gif Huh, az valami... még a hideg is kirázott tőle... De azért remélem, te is egészséggel használod. rohog.gif
Az enyém most Samsung S7350, nagyon okos a maga kategóriájában, de a két év alatt már nagyon meguntam. És ez is rózsaszín. biggrin.gif

Ami meg a mostani szerelmem: Samsung Wave wub.gif
3 felhasználónak tetszik: Riri,Avrilfan, coke., DisneyFans
2011. augusztus 03. 18:23 #17534
coke.
coke.
r u mine ?

Státuszdo i wanna know ?
Ezek szerint nem csak én vágyom már egy új telefonra. Nekem egy Sony Ericsson Xperia x10 mini pro-m lesz. (Csak is piros színben kell! biggrin.gif ) Már több hónapja irigykedem a nagynénimre, akinek persze olyan telója van.rolleyes.gif Szóval tudtam tesztelni. Ha minden igaz, jövő héten már a kezemben tarthatom. cool.gif
4 felhasználónak tetszik: Riri,Avrilfan, DisneyFans, thunderbird, Alexiss
2011. augusztus 03. 18:28 #17535
- törölt felhasználó -    
Lehetségesen most vagyok a legboldogabb. mellow.gif Itt a városunkba.:egér,csótány,béka invázió van és a mi lakásunkba beszökött egy egér,no meg csótányok is akadtak.sleep.gif Attól félek a gép kábelját elrágja,mert akkor mindennek vége. cry.gif
3 felhasználónak tetszik: coke., DisneyFans, thunderbird
2011. augusztus 03. 18:46 #17536
Alexiss
Alexiss
♥Dinnyéné♥

StátuszAlexiss még nem állította be a státuszát.:)
Hozzászólás: 1226
Csatolások: 137
Azonosító: 142159
Szervusztok happy.gif
Mik folynak errefelé? biggrin.gif Tegnap bármit írtam nem nagyon figyelt rám senki. Na de most szeretném megkérdezni hogy mi a véleményetek erröl rolleyes.gif
szerk: Ha már atelefonokról van szó nekem egy rózsaszín samsung S5200 van ami tiszta sz*r utálom de szülinapomra elvileg kapok egy iphone-t smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: coke., DisneyFans, Riri,Avrilfan, DiscoDiva
2011. augusztus 03. 18:48 #17537
coke.
coke.
r u mine ?

Státuszdo i wanna know ?
Idézet (Riri @ Avrilfan,2011.08.03. 18:28)
Lehetségesen most vagyok a legboldogabb. mellow.gif Itt a városunkba.:egér,csótány,béka invázió van és a mi lakásunkba beszökött egy egér,no meg csótányok is akadtak.sleep.gif Attól félek a gép kábelját elrágja,mert akkor mindennek vége. cry.gif

Úristen, te szegény.unsure.gif
Én mindig is irtóztam az ilyesfajta lényektől. A bogarakat meg különösképp nem bírom elviselni, szóval az te helyedben én megőrülnék abban a városban.
2 felhasználónak tetszik: Riri,Avrilfan, thunderbird
2011. augusztus 03. 18:51 #17538
- törölt felhasználó -    
Idézet (coke. @ 2011.08.03. 18:48)
Úristen, te szegény.unsure.gif 
Én mindig is irtóztam az ilyesfajta lényektől. A bogarakat meg különösképp nem bírom elviselni, szóval az te helyedben én megőrülnék abban a városban.

Hát mostanába ránk jár a szerencse rohog.gif Mamámék udvara tele van,békákkal,szóval nagyon figyelmesnek kell lenniük.Hát azt kívánnám a legszívesebben,hogy mindig szerencsés lennék,bár annak sem örülnék ha minden az ölembe hullana. laugh.gif Bár most így nem nagyon szeretek itthon lakni sőt félek is,mivel egér,bevagyokfsva tőlük,a csótánytól meg undorodom. bad.gif
2 felhasználónak tetszik: Alexiss, DisneyFans
2011. augusztus 03. 18:53 #17539
DisneyFans
DisneyFans
American Horror Story
Hozzászólás: 5111
Csatolások: 1595
Azonosító: 131804
Sziasztok! hi.gif
Ma is elég zsúfolt napom volt alig voltam itthon,de legalább nem esik az eső! yahoo.gif És ti hogy vagytok?
Idézet (Alexiss @ 2011.08.03. 18:46)
Szervusztok happy.gif 
Mik folynak errefelé? biggrin.gif Tegnap bármit írtam nem nagyon figyelt rám senki. Na de most szeretném megkérdezni hogy mi a véleményetek erröl rolleyes.gif

Szerintem nagyon jó lett! smileeee.gif

Idézet (Riri @ Avrilfan,2011.08.03. 18:51)
Hát mostanába ránk jár a szerencse rohog.gif Mamámék udvara tele van,békákkal,szóval nagyon figyelmesnek kell lenniük.Hát azt kívánnám a legszívesebben,hogy mindig szerencsés lennék,bár annak sem örülnék ha minden az ölembe hullana. laugh.gif Bár most így nem nagyon szeretek itthon lakni sőt félek is,mivel egér,bevagyokfsva tőlük,a csótánytól meg undorodom. bad.gif

Nojmi elhiszem,én se szívesen lennék úgy otthon. sad.gif

Szerk.:Selena Gomez felhagy az énekléssel! yahoo.gif
2 felhasználónak tetszik: Riri,Avrilfan, coke.
2011. augusztus 03. 18:54 #17540
Alexiss
Alexiss
♥Dinnyéné♥

StátuszAlexiss még nem állította be a státuszát.:)
Hozzászólás: 1226
Csatolások: 137
Azonosító: 142159
Idézet (DisneyFans @ 2011.08.03. 18:53)
Sziasztok! hi.gif
Ma is elég zsúfolt napom volt alig voltam itthon,de legalább nem esik az eső! yahoo.gif És ti hogy vagytok?
Szerintem nagyon jó lett! smileeee.gif

tényleg? blush.gif attól féltem hogy béna lett mert amikor visszanéztem hát... laugh.gif
Ja meg bikini van rajtam nehogy bármit is nézzetek biggrin.gif
meg ha megnézitek alinket ami az aláirásomnál van akkor vannak még videóim smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: DisneyFans, Riri,Avrilfan
961 oldal 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!