Starity

Dumcsitopik érettebbeknek (15+)

961 oldal 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 02. 21:39 #17501
- törölt felhasználó -    
Idézet (olsenfan.. @ 2011.08.02. 21:37)
Nekem se ez a kedvenc számom jelenleg, hanem az amit Dancsy nem bír végig hallgatni! dry.gif cray.gif
Rihanna: California King Bed heart.gif

Jó szám cool.gif Nekem Demi Lovato Skyscraper. cool.gif Nem tudom miért, de az ilyen 90'-es év zenéi is nagyon ütősek nálam dance.gif
1 felhasználónak tetszik: DisneyFans
2011. augusztus 02. 21:40 #17502
- törölt felhasználó -    
Üdvözlök ismételten mindenkit
Úgydöntöttem kicsit mégis benézek ide.Aki még nem tudja,a bemutatkozásom én is megújítottam,barátnőm,Kiraac segítségével.Lényegében a képek és a stílus az ő műve,enyém pedig maga a szöveg.A kiemelt neveket is frissítettem.A honlapom meg kisebb átalakítás alatt áll mert nekikezdtem egy saját külsőnek,habár Nikaa segít majd benne mert a felirattal kicsit bajlódom de ha elég jól sikerül az összhatás akkor lehet hogy felteszem és akkor Nikaa kicsit belenyúl a kódolásba hogy összepasszoljon a külsővel.Ja és ma megnéztem azt a sokat emlegetett filmet,az X-Ment.Persze a legújabbat.A megfelelő topikban már leírtam a véleményem így csak annyit mondok most hogy nagyon tetszett,mindenkinek ajánlom aki még nem látta.
Mi a helyzet veletek mostanában?
5 felhasználónak tetszik: DiscoDiva, olsenfan.., thunderbird, DisneyFans, coke.
2011. augusztus 02. 21:44 #17503
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2011.08.02. 21:40)
Üdvözlök ismételten mindenkit
Úgydöntöttem kicsit mégis benézek ide.Aki még nem tudja,a bemutatkozásom én is megújítottam,barátnőm,Kiraac segítségével.Lényegében a képek és a stílus az ő műve,enyém pedig maga a szöveg.A kiemelt neveket is frissítettem.A honlapom meg kisebb átalakítás alatt áll mert nekikezdtem egy saját külsőnek,habár Nikaa segít majd benne mert a felirattal kicsit bajlódom de ha elég jól sikerül az összhatás akkor lehet hogy felteszem és akkor Nikaa kicsit belenyúl a kódolásba hogy összepasszoljon a külsővel.Ja és ma megnéztem azt a sokat emlegetett filmet,az X-Ment.Persze a legújabbat.A megfelelő topikban már leírtam a véleményem így csak annyit mondok most hogy nagyon tetszett,mindenkinek ajánlom aki még nem látta.
Mi a helyzet veletek mostanában?

Szia Vanda, örülök hogy te újra itt vagy, mint múltkor mondtam, nem éri meg idegesnek lenned.
Nagyon jó a profilod, már végig olvastam 1-2x. Láttam hogy Kiraac segített, mert leírtad azt is, és tényleg hasonló a profilotok, de nagyon tetszetős. Nekem is új profil, a végére tettem egy sztáros verset, ami nem saját. Én X-ment nem szeretem, egyik részt se, de ha te mondod hogy jó, akkor biztos az.
Én most egész jól vagyok köszi, és te? smileeee.gif

Idézet
itsQuinn

Köszönöm w00t.gif Igen, a Demi & Selenásat smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: DisneyFans, thunderbird
2011. augusztus 02. 21:44 #17504
- törölt felhasználó -    
Barnuska a csók király dance.gif
Újra itt vagyok csak kicsit csevegtem az úrral, Diva, nekem meg nagyon jó lett a munkád. (úgy emlékszem te csináltad a szöveges animációt, de ha nem akkor sorry)
4 felhasználónak tetszik: DiscoDiva, olsenfan.., DisneyFans, thunderbird
2011. augusztus 02. 21:47 #17505
- törölt felhasználó -    
Idézet (DiscoDiva @ 2011.08.02. 21:44)

Én most egész jól vagyok köszi, és te? smileeee.gif

Jól vagyok,habár már megint megöl az unalom szóval képgyűjtéssel próbálom lefoglalni magam.
Idézet
Újra itt vagyok

Most néztem,megint új bemutatkozásod van?Amúgy jó lett,különösen az eleje tetszik,a spongyás szöveggel.Először azhittem hogy az egész dalszöveg le lesz írva rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: DiscoDiva, thunderbird
2011. augusztus 02. 21:47 #17506
olsenfan..
olsenfan..
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4644
Csatolások: 22828
Azonosító: 146002
Idézet (itsQuinn @ 2011.08.02. 21:44)
Barnuska a csók király dance.gif
Újra itt vagyok csak kicsit csevegtem az úrral, Diva, nekem meg nagyon jó lett a munkád. (úgy emlékszem te csináltad a szöveges animációt, de ha nem akkor sorry)

Valahogy éreztem, hogy azt írod utána, hogy csókkirály secret.gif

Dancsy: Értem! yess.gif Na és még te mondod, hogy mi haltunk ki!? Csak likeolgatsz. acute.gif
Diva: Ezentúl így foglak hívni! w00t.gif Igen. Demi Lovato újdonsága tényleg fantasztikus lett!
Vanda: Szia! hi.gif Gyönyörű az új profilod! wub.gif
4 felhasználónak tetszik: DiscoDiva, DisneyFans, thunderbird, itsQuinn
2011. augusztus 02. 21:51 #17507
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2011.08.02. 21:47)
Jól vagyok,habár már megint megöl az unalom szóval képgyűjtéssel próbálom lefoglalni magam.
Most néztem,megint új bemutatkozásod van?Amúgy jó lett,különösen az eleje tetszik,a spongyás szöveggel.Először azhittem hogy az egész dalszöveg le lesz írva rohog.gif

Akkor jó, tölts fel pár új képet majd ( ha a fórumra gondoltál) yes.gif

Idézet
Barnus

Hogy fogsz hívni? Viki, Vikk vagyok beee.gif Igen, ez a szám eddig a legjobb dala, és Jordin is elénekelte heart.gif
És Jordint nincs a kedvenceim között. unsure.gif Kitöröltem nem rég az összest, és most jelölgetem vissza, jó hogy eszembe jutott. rohog.gif
2011. augusztus 02. 21:52 #17508
- törölt felhasználó -    
Idézet (DiscoDiva @ 2011.08.02. 21:51)
Akkor jó, tölts fel pár új képet majd ( ha a fórumra gondoltál) yes.gif

Igazából nem,simán magánhasználatra gyűjtök rohog.gif
Általában ha valakit igazán megszeretek arról nyitok 1 külön mappát és annyi képet szedek össze amennyit csak tudok.De nem rakom sehova,egyszerűen csak örülök hogy megvannak.Maximum grafikázásnál hasznosítok párat.
2 felhasználónak tetszik: DiscoDiva, Christo
2011. augusztus 02. 21:55 #17509
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2011.08.02. 21:52)
Igazából nem,simán magánhasználatra gyűjtök rohog.gif 
Általában ha valakit igazán megszeretek arról nyitok 1 külön mappát és annyi képet szedek össze amennyit csak tudok.De nem rakom sehova,egyszerűen csak örülök hogy megvannak.Maximum grafikázásnál hasznosítok párat.

Te mivel dolgozol? PS? Mert megszeretném kérdezni, nem-e tudsz Tutorial oldalt, ami a PSCS5 magyar verziójával foglalkozik blush.gif Remélem nem gond, ha megkérdem. Amúgy én is egy időbe gyűjtögettem, de a gépnek nem tesz jót, így már nem.
2011. augusztus 02. 21:58 #17510
- törölt felhasználó -    
Idézet (olsenfan.. @ 2011.08.02. 21:47)
Valahogy éreztem, hogy azt írod utána, hogy csókkirály secret.gif

Te csak fogd be beee.gif
Vandám, Diva: Én is PS-ezek, egyszerűen imádom, de sajnos az ötleteket magam gyártom szóval nem nagyon tudok oldalt megadni, viszont ha beütöd ,hogy grafikás lap akkor biztos kiad sok GP-s lapot ott csak jók vannak wink.gif
2 felhasználónak tetszik: DiscoDiva, olsenfan..
2011. augusztus 02. 21:58 #17511
- törölt felhasználó -    
Idézet (olsenfan.. @ 2011.08.02. 21:47)

Dancsy: Értem! yess.gif Na és még te mondod, hogy mi haltunk ki!? Csak likeolgatsz. acute.gif:

Ha nincs mit írnom, inkább nem írok semmit, ennyi.
Amúgy tök fura, hogy mindenki akkor újította meg a profilját, mikor én. biggrin.gif Annyira utálom magam azért, hogy nem bírok egy normális profilt összehozni. A design sosem az igazi, a mostani a maximális, amit ki tudtam csikarni magamból... rolleyes.gif
2011. augusztus 02. 21:58 #17512
DisneyFans
DisneyFans
American Horror Story
Hozzászólás: 5111
Csatolások: 1595
Azonosító: 131804
Sziasztok! hi.gif
Ma is elég zsúfolt napom volt.Viszont voltam a strandon,persze elég későn mentünk ki,meg már nem sütött annyira a nap,de azért jó volt.Nektek hogy telt a napotok? blush.gif

Idézet (thunderbird @ 2011.08.02. 21:58)
Amúgy tök fura, hogy mindenki akkor újította meg a profilját, mikor én. biggrin.gif Annyira utálom magam azért, hogy nem bírok egy normális profilt összehozni. A design sosem az igazi, a mostani a maximális, amit ki tudtam csikarni magamból... rolleyes.gif

Ez nálam is így van,sose tetszik a profil,most valamennyire meg vagyok vele elégedve.Viszont a tiéd nagyon jó lett! smileeee.gif

Szerk.:thunderbird az a kép ami a profilodon van,azt hol csináltad? blush.gif

Idézet (WhiteAngel @ 2011.08.02. 22:02)

Egyébként nekem már napok óta új bemutatkozásom van,csak nem írtam ide rohog.gif

Szerintem nagyon jó lett a profilod! smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: thunderbird, itsQuinn, DiscoDiva
2011. augusztus 02. 22:02 #17513
- törölt felhasználó -    
Idézet (DiscoDiva @ 2011.08.02. 21:55)
Te mivel dolgozol? PS? Mert megszeretném kérdezni, nem-e tudsz Tutorial oldalt, ami a PSCS5 magyar verziójával foglalkozik  blush.gif Remélem nem gond, ha megkérdem. Amúgy én is egy időbe gyűjtögettem, de a gépnek nem tesz jót, így már nem.

Igen,azzal viszont ilyen oldalt sajnos nem ismerem,nekem ráadásul angol verzió van és nem pedig magyar.
Idézet
Vandám, Diva: Én is PS-ezek, egyszerűen imádom, de sajnos az ötleteket magam gyártom szóval nem nagyon tudok oldalt megadni, viszont ha beütöd ,hogy grafikás lap akkor biztos kiad sok GP-s lapot ott csak jók vannak

Nagyon ügyes vagy akkor,én csak próbálok olyan szinteket elérni mint te.
Idézet

Nem is muszály írni ha nem tudsz,én sem szoktam wink.gif
Egyébként nekem már napok óta új bemutatkozásom van,csak nem írtam ide rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: DisneyFans, DiscoDiva
2011. augusztus 02. 22:03 #17514
- törölt felhasználó -    
Idézet (thunderbird @ 2011.08.02. 21:58)

Pedig nekem nagyon tetszik yes.gif
Barbi: Értelek, köszi. A te profilod is nagyon jó. Dinnyeevőtárs. cool.gif Majd leszek a dinnyeevőtársad rohog.gif
Én leszek Dinnyeevőtárs001, te meg Dinnyevőtárs002. w00t.gif rohog.gif Vicceltem, nem szeretem a dinnyét secret.gif
Most már normális vagyok acute.gif
2 felhasználónak tetszik: DisneyFans, itsQuinn
2011. augusztus 02. 22:05 #17515
olsenfan..
olsenfan..
Hozzászólás: 4644
Csatolások: 22828
Azonosító: 146002
Na emberek én most távozok TVD-t nézni és nem hiszem, hogy utána már visszajönnék, mert holnap tábor! happy.gif
Szóval, mindenkinek jó éjszakát! lazy.gif
3 felhasználónak tetszik: DisneyFans, DiscoDiva, thunderbird
2011. augusztus 02. 22:08 #17516
- törölt felhasználó -    
Idézet (olsenfan.. @ 2011.08.02. 22:05)
Na emberek én most távozok TVD-t nézni és nem hiszem, hogy utána már visszajönnék, mert holnap tábor! happy.gif

Szia. happy.gif
Tábor? Lemaradtam kissé. Á, de nem szeretem a táborokat. unsure.gif De jó utat. smileeee.gif
Na én is távozok, csinálok pár szöveges animációt, sziasztok. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: DisneyFans, thunderbird
2011. augusztus 02. 22:10 #17517
- törölt felhasználó -    
Idézet (DisneyFans @ 2011.08.02. 21:58)

thunderbird az a kép ami a profilodon van,azt hol csináltad? blush.gif

Mármint melyikre gondolsz? smileeee.gif Egyiket sem én csináltam, csak a neten találtam őket.

Szerk.: Mindenki elmegy? Na, remek. rolleyes.gif
Lehet, hogy megnézek egy Vamp Knight részt, még nem tudom. think.gif
2011. augusztus 02. 22:12 #17518
- törölt felhasználó -    
Idézet (DiscoDiva @ 2011.08.02. 22:03)
Pedig nekem nagyon tetszik yes.gif
Barbi: Értelek, köszi. A te profilod is nagyon jó. Dinnyeevőtárs.  cool.gif Majd leszek a dinnyeevőtársad  rohog.gif
Én leszek Dinnyeevőtárs001, te meg Dinnyevőtárs002. w00t.gif rohog.gif Vicceltem, nem szeretem a dinnyét secret.gif
Most már normális vagyok acute.gif

Viki: Először is; úgy-e ez a neved? _nevet.gif Milyen kár, pedig szimpatikus, déli gyümi lettél volna unsure.gif
Barna: Jóéjt.
Vanda: Te meg jó ,hogy itt vagy wub.gif
2011. augusztus 02. 22:12 #17519
DisneyFans
DisneyFans
American Horror Story
Hozzászólás: 5111
Csatolások: 1595
Azonosító: 131804
Idézet (thunderbird @ 2011.08.02. 22:10)
Mármint melyikre gondolsz? smileeee.gif Egyiket sem én csináltam, csak a neten találtam őket.

Ami a Londonos kép alatt van,az a rózsaszín írásos kép. smileeee.gif Azt is találtad vagy csináltad? blush.gif

Idézet (DiscoDiva @ 2011.08.02. 22:08)
Szia. happy.gif
Tábor? Lemaradtam kissé. Á, de nem szeretem a táborokat.  unsure.gif De jó utat.  smileeee.gif
Na én is távozok, csinálok pár szöveges animációt, sziasztok. laugh.gif

Jó animáció szerkesztést.Én egyszer megpróbáltam azzal a programmal megcsinálni amit láttam,hogy írták,hogy ők azzal csinálták,és azóta se tudok zenét letölteni. mellow.gif

Idézet (olsenfan.. @ 2011.08.02. 22:05)

Jó TVD nézést,és jó éjt! smileeee.gif

Szerk.:
Idézet (thunderbird @ 2011.08.02. 22:15)
Azt én csináltam értelemszerűen. Leírom benne, hogy mit imádok. happy.gif Nem volt amúgy nehéz, csak Wordben leírtam a szöveget, majd lefotóztam Képmetszővel (Windows 7).

Köszönöm! meghajolo.gif
2011. augusztus 02. 22:15 #17520
- törölt felhasználó -    
Idézet (DisneyFans @ 2011.08.02. 22:12)
Ami a Londonos kép alatt van,az a rózsaszín írásos kép. smileeee.gif Azt is találtad vagy csináltad? blush.gif

Azt én csináltam értelemszerűen. Leírom benne, hogy mit imádok. happy.gif Nem volt amúgy nehéz, csak Wordben leírtam a szöveget, majd lefotóztam Képmetszővel (Windows 7).
961 oldal 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!