Idézet (Heetella @ 2011.07.28. 18:37)
DAVE!

De jó látni téged.
Hé, nekem nem is örülsz?

Csak viccelek Betti
Optimista vagy, ez jó dolog, de én nem tudom, hogyan változhatna ez meg. Mi, amikor eleresztettük magunkat, akkor írtunk napi 10 oldalt, most, ugyanez sikerült 2 óra alatt.
Biztos csak rossz az idő odakint, ez lehet az oka
Idézet (dave095 @ 2011.07.28. 18:23)
Neked is szia, és köszi!
Hát igen, nem volt sok kedvem mostanában a fórumhoz, de nagy valószínűséggel nem kell az okokat elmagyaráznom, mivel biztos tudod.

Ez a topik sem olyan már, mint régen. Szóval teljes mértékben megértelek. Azért sajnálom, mert olyan jókat tudtunk itt beszélgetni.
Ja igen, abszolút megértem. Manapság pedig még inkább, egyre jobban.
Igazad van, ez a topik tényleg más lett, de nem írtunk minden percben hozzászólást, egyszerre reagáltunk több dologra, más volt. Határozottan. Abszolút igaz.
Idézet (Twilight6 @ 2011.07.28. 18:38)
Sziasztok!
Dave095 és Boscorelli én is egyet értek veletek, igaz nem vagyok itt egy nagyon régi tag, sőt nemrég csatlakoztam. Próbáltam betartani a szabályokat, értelmes, hosszú mondatokat írni, nem floodolni. Ha kicsit visszaolvastok én is mondtam ma a többieknek, hogy ez így nem lesz jó és takarítás lesz. Elhiszem milyen rossz lehet nektek, régi tagoknak, hogy rengeteg új van a topikba, akiket nem is ismertek.
Igen tudom Julcsi, és ne haragudj, hogy a nevedet kifelejtettem. Emlékszem az avatar topikba is te írtál szerintem nyitott kapukat döngetnék egy hosszabb irománnyal, biztos vagyok benne, hogy tudod mire gondolok az ottani állapotokkal kapcsolatban
Hogy a másik részére is reagáljak, nekem nem is igazából gond, hogy nem ismerem őket, amikor én csatlakoztam, Christo-n kívül senkit nem ismertem. Sokkal nagyobb gond az, amit Betti tökéletesen megfogalmazott, úgyhogy azzal egyetértek én is.
Idézet (olsenfan.. @ 2011.07.28. 19:04)
Ugye?
És akkor máris le voltam tolva, mert mertem szólni. És azt se az én érdekembe tettem, hanem a topic miatt, ugyanis nem szeretném, hogy ez is átmenjen ilyen hozzászólás gyűjtögetős topicba.
És akkor ezt kapom!
MSN? És engem nem is hívtok dave?

Az attól függ kitől Barna. Mi például teljesen mást reagáltunk rá