Idézet (Boscorelli @ 2011.07.18. 15:08)
Christo készítette? Ő nagyon ügyes szerintem, az én avatarom is az Ő munkája
Lusta. Tessék sajátkezűleg megalkotni az imádott kedvenced képvel ellátott avatárodat...
Akkor ezt buktam

Kék szemem van
Én is, mert az enyémis kék, illetve inkább zöldes-kék. Bár volt kolléganőimet állandóan kiakasztottam a szemeimmel, nekik valamiért nagyon tetszettek a szemeim...
Ha esetleg rám is érted ezt, akkor köszi
Önimádó
Ühüm. Van már sok fajta. Pl. Almás, körtés is, azt hiszem.

A citromos kellemes ízű, limonádé hatását kelti nálam, alkohollal fűszerezve. Nagy melegben a strandon, talán még jobb is, mint a sima világos sör
Meg grapefruitos is. Bár nekem, mint antialkoholistának éppen mindegy, maximum elnézegetem a dobozát, vagy kiöntve, de inni soha.
Én a magyar zenét feladtam. Sajnos.
Már csak nosztalgiázom, amikor még, olyanok voltak, hogy KFT, Illés, Omega, Beatrice, Első emelet, Neoton Familia, Piramis, Karthagó, és még lehet sorolni
És ezek egytől egyig milyen jó kis együttesek voltak. Itt még tényleg számított az, ha valaki tudott énekelni, illetve az arany, platina, és gyémánt lemezek mögött ténylegesen volt eladott mennyiség is, nem úgy, mint manapság, hogy elég 5000-et eladni, és máris aranylemez lett, mert az nudli. Tessék eladni 100.000 darabot, hogy aranylemez legyen.
Komolyan mondod? Én ezt nem hinném.

Vagy legalábbis úgy mondom, hogy én semmit nem vettem észre belőle. Velem mindig is nagyon aranyos voltál, nem tudom mire gondolsz ez a hozzászólásod alatt, én semmi ilyesmire nem emlékszem ebből a topikból
Ez is csak hozzáállás kérédse. Illetve hogy kinek milyen magas a tűrésküszöbe. Nekem is mondták már sokan, sokszor, hogy "csak meg ne bánd, hogy meg szeretnél ismerni, mert sokszor kibíhatatlan vagyok". Na ezek a személyek azóta is az ismerőseim, és szinte napi kapcsolatban vagyok velük.
joe, köszi szépen az avataros takarítást. Bocs, hogy így itt reagálok, de egy hozzászólás már nagyon szúrta a szemem (nem tudok rajta szépíteni: irritált ez a stílus), és muszáj voltam reagálni rá
Épp most akartam kérni egyébiránt a takarítást, úgyhogy köszönjük szépen, a többiek nevében is
Oda se neki. Ha nehéz megérteni azt az egyszerű kérést, hogy tanuljanak már meg viselkedni, illetve emberszámba venni a másikat, akkor majd mi megértetjük velük. De abban nem biztos hogy lesz sok köszönet.
Idézet (Boscorelli @ 2011.07.18. 15:13)
Én egyáltalán nem gondolnám, hogy ez a ti saratok is lenne, az, hogy egyesek teljességgel képtelenek, a kulturált viselkedésre, az-az Ő bajuk. Az én véleményem az, hogy ti mindent megtettetek, hogy nyitva maradjon a topikuk, de Ők a végsőkig feszítették a húrt, és ez lett a vége, szerintem helyesen.
Én azt érzem picit hibának, hogy nem korábban léptünk. Nem arról van szó, az OFF topikban is voltak már botrányok, a főkolompost szemrebbenés nélkül ki is vágtam, de volt egy kitétel, hogy 30 nap után szabadon regisztrálhat, megtette, és azóta valahogy érdekes módon tud viselkedni.
Anno nemrég is volt egy próbálkozás "dumáljunk" néven. Körülbelül egy/két óráig élt a topik, és nem akarok hazudni, de közel járt a 100 oldalhoz. Emlékszem, még dave-vel írtunk is oda párat, hogy ez miért jó, meg úgyis zárva lesz, meg lett mondva, hogy nem lehet újat nyitni, és stb. Erre megkaptuk mindketten, hogy fejezzük be, és hagyjuk őket, "hadd élvezzék ki" ami még hátra van a topikból. Akkor sem értettem, hogy miért jó az, hogy, ha valaki csetel egy fórumon, mert, azért az már durván az volt.
Na mégis miért? Tisztelet a kivételnek, de döntő többségében a kitüntetésre mennek, hogy minél hamarabb elérjék a legmagasabb kitüntetést. Csak kár hogy semmi értelme, mert ettől nem lesznek többek.
Tulajdonképpen jó, hogy ez egy fórum is egyben, tehát képek mellett vannak beszélgetős (és akik szeretik: "hozzászólásgyűjtő témák" - bocs többiek, hogy így nevezem, nem negatívan gondoltam természetesen

) de azt nem értem, hogy a sok kisgyerek rajongó miért nem inkább a képeket köszöni meg, mert tulajdonképp, a fórum főprofilja még mindig a HQ képek, és, már több olyan topikban is jártam, ahol nagyon jó képek voltak feltöltve az adott színésznőről, volt vagy 700 rajongója, és 0 tetszik, 0 hozzászólás. Tehát visszakanyarodva, az-az amit nem értek, hogy, a kedvenceihez miért nem írja mondjuk oda, adott esetben, ugyanazt a rövid mondatot. Egy dumcsitopikba miért jobb ugyanezt az egy mondatot beírni? Nem értem.

Engem vádoljon meg valaki, a sok Tündérkés topikot vagy mindet végig wubogtam, vagy legalább egy tetszik gombot megnyomtam...