Idézet (Shippo 00 @ 2011.07.13. 13:52)
Én attól kapok agyvérzést,amikor ki van írva a profilomba PIROSSAL,vastagon szedve,hogy NEM jelölsz és ő azért is bejelöl.Utánna meg nyávog,hogy milyen szemét vagyok,hogy nem jelölöm vissza.
Engem sosem zavartak a szavazatok, még akkor sem, ha, csak azért szavazott, hogy visszaadjam. Ha hagy róla üzenetet, mindig vissza is adtam (plusz két kattintásra mindig van időm

), teljesen mindegy ki az illető, utána viszont mindig törlöm az üzenetét az üzenőfalamról, mert azt nem szeretném, ha azzal lenne tele, bár, úgyse kapok olyan sok szavazatot
A bejelölgetés ismeretlenül, az már inkább zavar. Nincs kiírva nálam (egyenlőre még), de én sem örülök neki. Ilyenkor mindig azt csinálom, hogy nem reagálok az illetőre, aztán egy idő után megunják, és ők vonják vissza...
Sose értem meg, miért kell gyűjteni olyan barátokat, akikekkel még sosem beszélt az illető, pláne, hogy még csillag sem jár érte
Idézet (olsenfan.. @ 2011.07.13. 14:10)
Szia Boss!
Nem én csináltam őket.

Akkor odaírtam volna, hogy (s.k.) De különben nekem is nagyon tetszettek ezért gondoltam, hogy "megosztom".
Ja, nem baj az, én általában vegyeseket szoktam hozni, saját+nem saját, ezért ezt sosem írom, csak mindig úgy szoktam jelezni, hogy hoztam, ebben kicsit benne van az is, hogy nem mind az enyém, de, ha találok jókat, akkor meg szoktam osztani én is, abszolút logikus a gondolkozásod
Idézet (olsenfan.. @ 2011.07.13. 14:10)
Nem csak hát mindent össze-vissza ír. Hazudozik meg minden. A neve: Boss. Írok üzit.

Aha, hát megértelek. Egyszer pár szót én is váltottam vele, kicsit fura is volt nekem, bevallom őszintén
Idézet (Riri @ Avrilfan,2011.07.13. 13:54)
Gondolom el sem olvassák a profilom.

Igen, ez egyébként valószínű. Ezeket a tagokat csak az érdekli akkor, hogy minél több szavazatot kapjon, és még annál is több "barátja" legyen. Ez van, nem lehet velük mit tenni igazából, türelmesnek kell lenni, én ezt tudom tanácsolni
Idézet (Amy_Antic @ 2011.07.13. 14:04)
Tiszta szánalmas vagyok.

Nem elég az,hogy nem nagyon értek mindenhez,de még a képfeltőltés.hu-hoz sem..Készítettem 5 mozgó animációt amit póbáltam beilleszteni és nem sikerült valamit összekavastam és az üzenet végéhez odaírtam,hogy hogyan tudja megnézni az avikat amiket csináltam mindenkinek.

Ha megvannak még az avatarjaid, és szeretnéd hogy látszanak a topikban, nagyon szívesen segítek
Szerk:
Barna, láttam beálltál te is képeket feltöltögetni, nos üdv a klubban
Annyit szeretnék segíteni, ne vedd kioktatásnak

hogy a JustJared képek, azok tiltólistán vannak a fórumon, mert taggeltek is, alapvetően kicsik is, és általában mindig megjelennek ugyanazok kétszer akkora méretben. Szóval ezeket mindig törlik, mert csak a helyet foglalják
Remélem nem vetted kioktatásnak, hogy ezt megosztottam veled, nem baj, hogy nem tudtad, én is beleestem ebbe a hibába néhány hónappal ezelőtt, bocsánatot is kértem Christo kisasszonytól