Starity

Dumcsitopik érettebbeknek (15+)

961 oldal 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 10. 21:50 #16221
Barbygirl95
Barbygirl95
'M'aime pour qui je suis..." :)
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2041
Csatolások: 2421
Azonosító: 130850
Idézet (Riri @ Avrilfan,2011.07.10. 21:46)
Igen,kicsit. smileeee.gif

Az jó, hát egy kicsit mondjuk itt is! rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Riri,Avrilfan
2011. július 10. 21:54 #16222
- törölt felhasználó -    
Nos megyek sziasztok,jóéjt. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Barbygirl95, DisneyFans
2011. július 10. 21:56 #16223
Barbygirl95
Barbygirl95
Idézet (Riri @ Avrilfan,2011.07.10. 21:54)
Nos megyek sziasztok,jóéjt. smileeee.gif

Én is nem sokára! Szia! jó éjt neked is!! smileeee.gif thumbsup.gif
2011. július 10. 22:06 #16224
Barbygirl95
Barbygirl95
Nah én is léptem, jó éjt mindenkinek!! thumbsup.gif
2011. július 10. 22:20 #16225
olsenfan..
olsenfan..
Hozzászólás: 4644
Csatolások: 22828
Azonosító: 146002
Na emberek Barna újra online! wink.gif
Jó sokat írtatok de azért visszaolvasgattam és csak annyit tudok mondani..
Hogy mit beszéltünk meg az egymás után írot hozzászólásokról?
Ott van a Szerkesztem gomb!

Na különben Ausztriába akarok költözni! Ott, hogy szemét az utcán? Hogy egymásnak beszólnak utcán,boltban stb.? ohmy.gif
Meg se fordul a fejükbe! És persze a 2000 méteres hegyek! w00t.gif
5 felhasználónak tetszik: thunderbird, DisneyFans, Rap4ever8, UnhappyMeals, Boscorelli
2011. július 10. 22:30 #16226
- törölt felhasználó -    
Idézet (olsenfan.. @ 2011.07.10. 22:20)
Na emberek Barna újra online!  wink.gif 
Na különben Ausztriába akarok költözni! Ott, hogy szemét az utcán? Hogy egymásnak beszólnak utcán,boltban stb.?  ohmy.gif 
Meg se fordul a fejükbe! És persze a 2000 méteres hegyek!  w00t.gif

Szia, Barnabás! rohog.gif

Én egyszer voltam Bécsben, hát mit ne mondjak, nem tetszett. unsure.gif Szép, meg minden, de mikor bementünk egy-egy boltba, nem tűntek túl kedvesnek az eladók. Azért ilyen szempontból leverjük őket, szerintem.
És kétlem, hogy nem fordul meg a fejükben jól beszólni egy olyannak, akit nem szeretnek. Csak udvariasságból nem teszik. biggrin.gif
2011. július 10. 22:34 #16227
olsenfan..
olsenfan..
Idézet (thunderbird @ 2011.07.10. 22:30)
Szia, Barnabás! rohog.gif
Én egyszer voltam Bécsben, hát mit ne mondjak, nem tetszett. unsure.gif Szép, meg minden, de mikor bementünk egy-egy boltba, nem tűntek túl kedvesnek az eladók. Azért ilyen szempontból leverjük őket, szerintem.
És kétlem, hogy nem fordul meg a fejükben jól beszólni egy olyannak, akit nem szeretnek. Csak udvariasságból nem teszik. biggrin.gif

Pedig ott ahol mi voltunk az emberek olyn segítőkészek voltak! ohmy.gif
Barnabás? blink.gif
MIről beszélsz ember! rohog.gif
És te hogy vagy Dancsy? biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: DisneyFans, thunderbird
2011. július 10. 22:38 #16228
- törölt felhasználó -    
Idézet (olsenfan.. @ 2011.07.10. 22:34)
Pedig ott ahol mi voltunk az emberek olyn segítőkészek voltak!  ohmy.gif 
Barnabás?  blink.gif 
MIről beszélsz ember!  rohog.gif 
És te hogy vagy Dancsy? biggrin.gif

Ha nem vetted volna észre, direkt hívtalak így. rohog.gif
Hát, megvagyok, köszi. wink.gif De ezen kívül nincs semmi. Unalmas az élet. sad.gif Ennek fényében ma tiszta színesre festettem a körmöm: egyik kezemen mindegyik köröm más színű, és a két kezemen egyformán van. Vagyis, öhm... ez nem volt túl érthető. rohog.gif Na mindegy. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: olsenfan..
2011. július 10. 22:42 #16229
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Sziasztok! Végre írok már ide is egy kicsit. Közben MSN-en megy a "hülyülés". Akinek van kedve az csatlakozzon!
Idézet
Szia, Barnabás! 
Én egyszer voltam Bécsben, hát mit ne mondjak, nem tetszett.  Szép, meg minden, de mikor bementünk egy-egy boltba, nem tűntek túl kedvesnek az eladók. Azért ilyen szempontból leverjük őket, szerintem. 
És kétlem, hogy nem fordul meg a fejükben jól beszólni egy olyannak, akit nem szeretnek. Csak udvariasságból nem teszik.

Szia Dancsy hi.gif
Nos Bécsről annyit, hogy nagyon kedvesek voltak. Komolyan. Az volt kiírva az egyik bolt kirakatába, hogy "Ne lopj magyar". Imádom az osztrákokat. Mondtam már? dry.gif laugh.gif

Idézet
Na emberek Barna újra online!   

Na különben Ausztriába akarok költözni! Ott, hogy szemét az utcán? Hogy egymásnak beszólnak utcán,boltban stb.?   
Meg se fordul a fejükbe! És persze a 2000 méteres hegyek! 

Szia Barna! Te is rég voltál. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, olsenfan..
2011. július 10. 22:45 #16230
- törölt felhasználó -    
Idézet (LittleVampire @ 2011.07.10. 22:42)
Sziasztok! Végre írok már ide is egy kicsit. Közben MSN-en megy a "hülyülés". Akinek van kedve az csatlakozzon!
Szia Dancsy hi.gif 
Nos Bécsről annyit, hogy nagyon kedvesek voltak. Komolyan. Az volt kiírva az egyik bolt kirakatába, hogy "Ne lopj magyar". Imádom az osztrákokat. Mondtam már?  dry.gif  laugh.gif

Szia! smileeee.gif
Hú, ilyen durva dologgal azért nem találkoztam. blink.gif Ránk csak csúnyán néztek. rohog.gif

Én csatlakozok, kíváncsi vagyok, hogy miről irkáltok ilyenkor. biggrin.gif Felveszel? A címem: fbn.daniella@gmail.com.
2011. július 10. 22:47 #16231
- törölt felhasználó -    
Bécsről megy a témázgatás? Szégyen, nem szégyen én még nem jártam arra, valahogy nem vonzott : DD
2 felhasználónak tetszik: LittleVampire, thunderbird
2011. július 10. 22:48 #16232
olsenfan..
olsenfan..
Idézet (LittleVampire @ 2011.07.10. 22:42)
Szia Dancsy hi.gif 
Nos Bécsről annyit, hogy nagyon kedvesek voltak. Komolyan. Az volt kiírva az egyik bolt kirakatába, hogy "Ne lopj magyar". Imádom az osztrákokat. Mondtam már?  dry.gif  laugh.gif 

Szia Barna! Te is rég voltál.  rolleyes.gif

_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
Ezen akkorát nevettem, hogy mindjárt sírok cray.gif

De én nem Bécsben voltam! reklamalo.gif reklamalo.gif
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, LittleVampire
2011. július 10. 22:49 #16233
- törölt felhasználó -    
Idézet (Taurilla @ 2011.07.10. 22:47)
Bécsről megy a témázgatás? Szégyen, nem szégyen én még nem jártam arra, valahogy nem vonzott : DD

Szia, téged még nem láttalak itt. smileeee.gif
Engem se vonzott különösebben, meg december volt, de adódott egy nagyon jó és megfizethető lehetőség, úgyhogy kihasználtuk. Legalább tudom, hogy hova nem megyek többet. pardon.gif
2011. július 10. 22:53 #16234
- törölt felhasználó -    
Idézet (thunderbird @ 2011.07.10. 22:49)
Szia, téged még nem láttalak itt. smileeee.gif
Engem se vonzott különösebben, meg december volt, de adódott egy nagyon jó és megfizethető lehetőség, úgyhogy kihasználtuk. Legalább tudom, hogy hova nem megyek többet. pardon.gif

Haha, pedig lappangok ám a fórumon, mint a vírus. Amúgy sziasztok smileeee.gif
LOL, meg tudom érteni. Én alapjáraton is nehezen viselem az osztrákokat meg a németeket hát még Bécs... életem városa : DDD Tavaly Tunéziában voltunk, nem illik nyavalyogni, mert már azért is csókolhatnám a földet, hogy nekünk legalább megadatott, hogy utazhassunk, de istenem... Soha többet : DD
3 felhasználónak tetszik: thunderbird, olsenfan.., dave095
2011. július 10. 22:56 #16235
- törölt felhasználó -    
Idézet (Taurilla @ 2011.07.10. 22:53)
Haha, pedig lappangok ám a fórumon, mint a vírus. Amúgy sziasztok smileeee.gif
LOL, meg tudom érteni. Én alapjáraton is nehezen viselem az osztrákokat meg a németeket hát még Bécs... életem városa : DDD Tavaly Tunéziában voltunk, nem illik nyavalyogni, mert már azért is csókolhatnám a földet, hogy nekünk legalább megadatott, hogy utazhassunk, de istenem... Soha többet : DD

Nem úgy értettem. A fórumon már láttalak, de konkrétan ebben a topikban még nem. biggrin.gif
Én magát a nyelvet is utálom, az egyetlen szó, ami tetszik, az a sheiße. laugh.gif Jellemző, káromkodás... rohog.gif

Szerk.: Hajni, most vettem észre, hogy kiírtál. Nagyon aranyos vagy, köszönöm. blush.gif
2011. július 10. 23:00 #16236
- törölt felhasználó -    
Idézet (thunderbird @ 2011.07.10. 22:56)
Nem úgy értettem. A fórumon már láttalak, de konkrétan ebben a topikban még nem. biggrin.gif 
Én magát a nyelvet is utálom, az egyetlen szó, ami tetszik, az a sheiße. laugh.gif Jellemző, káromkodás... rohog.gif

Ja, hát nem szokásom rontani a levegőt az ilyen topikokban, mert már megvan a kialakult csapat átlagban, és sosem voltam jó a becsatlakozós dolgokban : DDD De hát, próbálkozni csak lehet. Nyugodt a lelkem, amíg nem üldöztök vasvillával : DD

Nekem mondod? Három évig tanultam németet, és ezt tudom meg a nevemet _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, DisneyFans
2011. július 10. 23:01 #16237
olsenfan..
olsenfan..
Na ide se jövök többet! Csak pocskondijázzátok (hogy is kell mondani) omg.gif az osztrákokat!

Akkor melyik országot szeretitek? biggrin.gif Olaszországot? ohmy.gif

Nekem attól az országtól futkos a szőr a hátamon! rohog.gif
2011. július 10. 23:04 #16238
- törölt felhasználó -    
Idézet (Taurilla @ 2011.07.10. 23:00)
Ja, hát nem szokásom rontani a levegőt az ilyen topikokban, mert már megvan a kialakult csapat átlagban, és sosem voltam jó a becsatlakozós dolgokban : DDD De hát, próbálkozni csak lehet. Nyugodt a lelkem, amíg nem üldöztök vasvillával : DD
Nekem mondod? Három évig tanultam németet, és ezt tudom meg a nevemet  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

Mi mindig szívesen látunk mindenkit, aki normális. laugh.gif

Barátnőm is jó nyelvérzékkel rendelkezik ám. rohog.gif Elsőben és másodikban angolt tanult, aztán nehéznek találta (omg.gif), és átment a németesekhez. Jó pár évig tanulta, most a gimiben meg megint angolt tanul, mert itt ez a kötelező. Se németből, se angolból nem tud kinyögni egy értelmes mondatot. rofl.gif

Idézet (olsenfan.. @ 2011.07.10. 23:01)
Na ide se jövök többet! Csak pocskondijázzátok (hogy is kell mondani) omg.gif  az osztrákokat! 
Nekem attól az országtól futkos a szőr a hátamon!  rohog.gif

Azt írták ki egy üzletre, hogy "ne lopj, magyar", és még mi ne pocskondiázzuk őket?! ohmy.gif Hát kösz szépen, hazafi, és jóbarát egyben, mégpedig deluxe kiadásban. thumbsup.gif omg.gif

Semmi bajom Olasszal, szép hely, jó pasik... rolleyes.gif rohog.gif De nálam az Egyesült Királyság a nyerő. wub.gif
2011. július 10. 23:06 #16239
- törölt felhasználó -    
Idézet (olsenfan.. @ 2011.07.10. 23:01)
Na ide se jövök többet! Csak pocskondijázzátok (hogy is kell mondani) omg.gif  az osztrákokat! 
Nekem attól az országtól futkos a szőr a hátamon!  rohog.gif

A fene, pedig álmaim országa. Mindig is egy lenyalt hajú, buján szőrös mellkasú, rózsát harapdáló, fuxokkal kidíszített olasz macsóra vágytam... : DD
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. július 10. 23:08 #16240
- törölt felhasználó -    
Idézet (thunderbird @ 2011.07.10. 23:04)
Mi mindig szívesen látunk mindenkit, aki normális. laugh.gif 
Barátnőm is jó nyelvérzékkel rendelkezik ám. rohog.gif Elsőben és másodikban angolt tanult, aztán nehéznek találta (omg.gif), és átment a németesekhez. Jó pár évig tanulta, most a gimiben meg megint angolt tanul, mert itt ez a kötelező. Se németből, se angolból nem tud kinyögni egy értelmes mondatot. rofl.gif

Haha, én azért az angolt elviselhető szinten művelem, de a német... ROFL... Nulla. Bár franciát tanulok mióta középiskolás vagyok (: De nem baj, németből is csak elég annyit tudno, hogy "Zwei Jägermeister bitte!" : DDD
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
961 oldal 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!