Starity

Dumcsitopik érettebbeknek (15+)

961 oldal 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 07. 16:52 #16081
- törölt felhasználó -    
Nos sziasztok.Na végre kapok új bicót erre vártam. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: DisneyFans, Amy_Antic
2011. július 07. 16:52 #16082
- törölt felhasználó -    
Sziasztok.Elég régen voltam itt szóval nagyon szerintem nem ismeretek föl.Hogy vagytok?! happy.gif

Idézet (WhiteAngel @ 2011.07.07. 14:41)
Noss,jó reggelt mindenkinek
Az oldalam hivatalosan is megnyitottam,fent van a külső és a tartalmi részeknek hamarosan nekiállok. Ha megengeditek akkor meg is mutatnám.Nikaa a desing készítője.Noss,remélem nektek is tetszik,várom a véleményeket akár itt,akár ott a chat-ben:).TB FANATIC

Szia!Nekem kimondottan tetszik a oldalad gyönyörű és minden szép rendben van!!

Idézet (Riri @ Avrilfan,2011.07.07. 16:52)
Nos sziasztok.Na végre kapok új bicót erre vártam. laugh.gif

Nem szeretek biciklizni mondjuk nem is tudok én a gördeszka híve vagyok! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: DisneyFans, Riri,Avrilfan
2011. július 07. 16:56 #16083
- törölt felhasználó -    
Idézet (Amy_Antic @ 2011.07.07. 16:52)
Sziasztok.Elég régen voltam itt szóval nagyon szerintem nem ismeretek föl.Hogy vagytok?! happy.gif
Szia!Nekem kimondottan tetszik a oldalad gyönyörű és minden szép rendben van!!
Nem szeretek biciklizni mondjuk nem is tudok én a gördeszka híve vagyok! meghajolo.gif

Én gördeszkázni picit tudok,csak a gurulás megy,de az is eléggé lassan. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Amy_Antic, DisneyFans
2011. július 07. 16:59 #16084
- törölt felhasználó -    
Idézet (Riri @ Avrilfan,2011.07.07. 16:56)
Én gördeszkázni picit tudok,csak a gurulás megy,de az is eléggé lassan. laugh.gif

Nos én már 10 éves koromóta gördeszkázok szóval elég jól megy.Tudok már trükköt is és számomra nekem annyi elég.Ráadásul mivel gördeszka mániás vagyok ezért nézem azt a Zeke és Luthert vagy mit.Nagyon tetszik az a sorozat! rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Riri,Avrilfan
2011. július 07. 17:00 #16085
- törölt felhasználó -    
Idézet (Amy_Antic @ 2011.07.07. 16:59)
Nos én már 10 éves koromóta gördeszkázok szóval elég jól megy.Tudok már trükköt is és számomra nekem annyi elég.Ráadásul mivel gördeszka mániáas vagyok ezért nézem azt a Zeke és Luthert vagy mit.Nagyon tetszik az a sorozat! rohog.gif

Én is bírom a sorozatot,tiszta dinkák a srácok. rohog.gif
Hát az jó,én ha trükköt próbálnénk eltörném a karom,rosszabb esetbe a lábam. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Amy_Antic, DisneyFans
2011. július 07. 17:06 #16086
- törölt felhasználó -    
Idézet (Riri @ Avrilfan,2011.07.07. 17:00)
Én is bírom a sorozatot,tiszta dinkák a srácok. rohog.gif 
Hát az jó,én ha trükköt próbálnénk eltörném a karom,rosszabb esetbe a lábam. laugh.gif

Nos már eltört egyszer a lábam amikor az első trükkömet tanultam.Karom még szerencsére nem remélem nem is! cool.gif
2011. július 07. 18:40 #16087
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Jó estét! Most keltem fel. Igaz, egyszer felébredtem délelőtt (kicsit gépeztem), de vissza is aludtam. Így jár, az aki reggelig bulizik. Barátomékkal hülyéskedtünk egész éjszaka, hajnalban, illetve reggel. Mellesleg anyumék elmentek Budapestre, kaptak kettő defektet. Anyukám cserélte ki a nagy, böhöm kerekeket. Szívesen megnéztem volna..Tegnap kaptam egy új macis-szívecskés pizsamát. Úgy örültem neki, mint egy óvodás. Mindenki hülyének nézett a családban. Röviden ennyi történt velem. Veletek mizujs? Történt veletek valami érdekes? rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: Amy_Antic, Rap4ever8, thunderbird
2011. július 07. 19:26 #16088
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Idézet (LittleVampire @ 2011.07.07. 18:40)
Jó estét! Most keltem fel. Igaz, egyszer felébredtem délelőtt (kicsit gépeztem), de vissza is aludtam. Így jár, az aki reggelig bulizik. Barátomékkal hülyéskedtünk egész éjszaka, hajnalban, illetve reggel. Mellesleg anyumék elmentek Budapestre, kaptak kettő defektet. Anyukám cserélte ki a nagy, böhöm kerekeket. Szívesen megnéztem volna..Tegnap kaptam egy új macis-szívecskés pizsamát. Úgy örültem neki, mint egy óvodás. Mindenki hülyének nézett a családban. Röviden ennyi történt velem. Veletek mizujs? Történt veletek valami érdekes?  rolleyes.gif

Szia! Akkor gondolom ma este sem alszol majd. Beindul az ördögi körforgás. laugh.gif Én hosszú idő óta először keltem fel már reggel hétkor. Egy ideje kb. ilyenkor jutottam ágyba. Bár valószínűleg aludtam volna még kicsit, ha nem ébredek fel rá, hogy merül a telóm. -.-

A pizsamát tegnap mesélted. Szerintem aranyos, hogy így örülsz neki. smileeee.gif Mint korábban leírtam én egész nap MÁZs-musicaleket néztem. wub.gif Ő megunhatatlan. smileeee.gif Annyira jó újra megnézni ezeket az előadásokat. biggrin.gif

Nem jössz fel MSN-re? Ott amúgy is előbb észreveszem ha írsz. smileeee.gif Bár össze-vissza mászkálok, de talán anyum végre békén hagy. Nagytakarítás volt és egész nap nyaggatott, hogy ezt meg azt csináljam már meg. Persze közben gép előtt is voltam, de akkor is főleg musicalt néztem. biggrin.gif Most tölt a következő. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: LittleVampire
2011. július 07. 19:39 #16089
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
Sziasztok. Most jöttem haza, nem bírtam kint lenni. Anyukám nagyon szomorú, meghalt a volt munkatársa, idén a harmadik közel álló ember, aki elhunyt. Nem akarom erőltetni, hogy beszéljen velem, ezért inkább leültem egy kicsit. Remélem rendben lesz. Kint egész végig izgultam, mert amikor bejött, az volt az első kérdése, hogy ki cigizett a házban. Mondtam neki, hogy senki, ő meg csak annyit válaszolt, hogy hagyjak most neki békét. Megértem, én nem haragszok rá. Kész, vége, elsírtam bánatom. rohog.gif
2011. július 07. 20:21 #16090
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Idézet (Karina197 @ 2011.07.07. 19:39)
Sziasztok. Most jöttem haza, nem bírtam kint lenni. Anyukám nagyon szomorú, meghalt a volt munkatársa, idén a harmadik közel álló ember, aki elhunyt. Nem akarom erőltetni, hogy beszéljen velem, ezért inkább leültem egy kicsit. Remélem rendben lesz. Kint egész végig izgultam, mert amikor bejött, az volt az első kérdése, hogy ki cigizett a házban. Mondtam neki, hogy senki, ő meg csak annyit válaszolt, hogy hagyjak most neki békét. Megértem, én nem haragszok rá. Kész, vége, elsírtam bánatom. rohog.gif

Szerintem is adj egy kis időt neki..Bár nem vagyok nagy szakértője ezeknek a lelki dolgoknak. Mondjuk a macskámon kívül mást még nem nagyon veszítettem el..Tehát, nem nagyon gyászoltam még. Ami ismeretem van, az mind filmekből, sorozatokból származik. Szóval, adj neki egy kis időt. (De bölcs lettem hirtelenjében... cool.gif )
2 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, Karina197
2011. július 07. 20:54 #16091
Karina197
Karina197
impossible

Idézet (LittleVampire @ 2011.07.07. 20:21)
Szerintem is adj egy kis időt neki..Bár nem vagyok nagy szakértője ezeknek a lelki dolgoknak. Mondjuk a macskámon kívül mást még nem nagyon veszítettem el..Tehát, nem nagyon gyászoltam még. Ami ismeretem van, az mind filmekből, sorozatokból származik. Szóval, adj neki egy kis időt. (De bölcs lettem hirtelenjében... cool.gif  )

Te bölcs. nevet2.gif
2011. július 08. 16:43 #16092
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Sziasztok! Pillanatnyilag éppen a plafonon vagyok és ki kell írnom magamból valahol. Rohadtul elegem van az emberekből. Felmegyek Facebookra és azt kell látnom, hogy egyiik "barátom" hatalmas bulit szervez vasárnapra az ÉN lakásomba. WTF? blink.gif Azért a minimum, hogy megkérdez nem? És a buli létrejöttét nem is hozzám köti, hanem ahhoz, hogy barátnőm, akinek adtam kulcsot megy e. Mindent leszervez, nekem nem is szól és engem megkerülve akar kulcsot szerezni a lakásomhoz. Hát azért ez nem kicsit felháborító. Baromira elegem van az ilyen gerinctelen emberekből. Barátnőmnek van kulcsa, de még is ő is mindig szólt, ha felment és megkérdezte lehetnek e fent páran. És akkor jön egy "barát", aki a tudtom nélkül hatalmas nagy bulit szervez a lakásomba, amiről nagyon jól tudja, hogy úgysem engedném, mert egy ideje nem tartok bulit csak pár fős baráti összejövetelt. Ne haragudjatok, de ezt valahol ki kellett írnom magamból.
4 felhasználónak tetszik: LittleVampire, thunderbird, Christo, Boscorelli
2011. július 08. 16:59 #16093
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.07.08. 16:43)
Sziasztok! Pillanatnyilag éppen a plafonon vagyok és ki kell írnom magamból valahol. Rohadtul elegem van az emberekből. Felmegyek Facebookra és azt kell látnom, hogy egyiik "barátom" hatalmas bulit szervez vasárnapra az ÉN lakásomba. WTF? blink.gif Azért a minimum, hogy megkérdez nem? És a buli létrejöttét nem is hozzám köti, hanem ahhoz, hogy barátnőm, akinek adtam kulcsot megy e. Mindent leszervez, nekem nem is szól és engem megkerülve akar kulcsot szerezni a lakásomhoz. Hát azért ez nem kicsit felháborító. Baromira elegem van az ilyen gerinctelen emberekből. Barátnőmnek van kulcsa, de még is ő is mindig szólt, ha felment és megkérdezte lehetnek e fent páran. És akkor jön egy "barát", aki a tudtom nélkül hatalmas nagy bulit szervez a lakásomba, amiről nagyon jól tudja, hogy úgysem engedném, mert egy ideje nem tartok bulit csak pár fős baráti összejövetelt. Ne haragudjatok, de ezt valahol ki kellett írnom magamból.

Gondolom jól helyretetted azt a "kedves barátot". Most én is felhúztam magam 1-2 emberen, de a te felháborodásodhoz képest az enyém egy kis borsószem.
UI; Hajnalban elkezdtem olvasni. Majd úgy két óra fele elaludtam. Elég érdekes volt, ugyanis előző nap este 6-kor keltem fel. 8 órát voltam talpon. Most épp magyar feliratot csinálok egy angol sorozathoz. Lehet, hogy lassan fogok visszaírni.
Idézet
Te bölcs. nevet2.gif

Eltaláltad. cool.gif
2 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, thunderbird
2011. július 08. 17:03 #16094
BlackPrincess...stb.
BlackPrincess...stb.
Like Daniel

StátuszWhat is the point of living? NOTHING! Never was!
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 2523
Csatolások: 62
Azonosító: 135221
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.07.08. 16:43)

Sziasztok! Régen voltam, de zajlanak nálunk az események!
Ez a barát dolog, meg elkeserítő, hogy ilyenek az emberek. De hát mindfenkinek van rossz tulajdonsága... viszot ez nem volt szép dolog a "barátodtól". Remélem jól helyreraktad!
2011. július 08. 17:05 #16095
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Idézet (LittleVampire @ 2011.07.08. 16:59)
Gondolom jól helyretetted azt a "kedves barátot". Most én is felhúztam magam 1-2 emberen, de a te felháborodásodhoz képest az enyém egy kis borsószem. 
UI; Hajnalban elkezdtem olvasni. Majd úgy két óra fele elaludtam. Elég érdekes volt, ugyanis előző nap este 6-kor keltem fel. 8 órát voltam talpon. Most épp magyar feliratot csinálok egy angol sorozathoz. Lehet, hogy lassan fogok visszaírni.

Persze a lehető legkedvesebben és legkulturáltabban leírtam neki, hogy ez azért nem így működik. Erre ő próbált magyarázkodni aztán megsértődött, kiírta, hogy nem lesz buli, mert nagyon felidegesítették. Na szép... Még neki áll feljebb, de nem számít. A lényeg, hogy észrevettem mi készül.

Ja bealudtál pedig azt mondtad visszajössz. Nem baj legalább kialudtad magad. smileeee.gif Mi jól elvoltunk, bár 4 előtt kicsivel leléptem. Nem bírtam tovább nagyon fáradt voltam. smileeee.gif Nem gáz, ha lassan válaszolsz. Jó feliratozást. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: BlackPrincess...stb., LittleVampire, thunderbird
2011. július 08. 18:21 #16096
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! hi.gif

Ma felfedeztem a digitális adás legnagyobb előnyét rohog.gif: két kattintással hangsávot lehet váltani! w00t.gif Fú, egész nap angolul néztem a Nickelodeont. laugh.gif Tök jó volt, mert meghallhattam, hogy kinek milyen a hangja valójában. Basszus, Spongyabob eredeti hangja valami szörnyű. omg.gif rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Karina197, Riri,Avrilfan, LittleVampire, Barbygirl95
2011. július 08. 18:51 #16097
Karina197
Karina197
impossible

Sziasztok. smileeee.gif

Én nemrég keltem fel. laugh.gif Elég hosszú ez a nap. Olyan, mintha ma reggel (hajnal?) nem is reggel lett volna. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Riri,Avrilfan, LittleVampire, DisneyFans
2011. július 08. 20:10 #16098
- törölt felhasználó -    
Halihó! happy.gif

Van itt valaki? unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Riri,Avrilfan, DisneyFans
2011. július 08. 20:14 #16099
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szösziii @ 2011.07.08. 20:10)
Halihó! happy.gif
Van itt valaki? unsure.gif

Sziasztok.Épp most jöttem. blush.gif laugh.gif
Rap4ever8.:Remek meg sem tisztelne azzal,hogy megkérdezné,esetleg nem-e lehetne?!De szónélkül neki állni egy ilyennek?Közbe aki lakik ott meg nem tudja?Ez kész röhej. blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Szösziii
2011. július 08. 20:27 #16100
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Idézet (Riri @ Avrilfan,2011.07.08. 20:14)
Sziasztok.Épp most jöttem. blush.gif  laugh.gif 
Rap4ever8.:Remek meg sem tisztelne azzal,hogy megkérdezné,esetleg nem-e lehetne?!De szónélkül neki állni egy ilyennek?Közbe aki lakik ott meg nem tudja?Ez kész röhej. blink.gif

Ha esetleg nem volt teljesen egyértelmű én meg se tudtam volna, ha Facebookon nem látom meg, mivel anyumnál vagyok szinte egész nyáron. A lakás üres. Barátnőmnél van egy kulcs, de mindig szól mielőtt felmegyek. Arról mindig tudok. Na ennek a barátnőmnek a válaszán múlt volna hogy a beleegyezése nélkül tart e ott bulit vagy nem. Engem meg se kérdezett, mert tudta, hogy nem engedném meg. Szerencsére időben észrevettem mi készül a hátam mögött.
961 oldal 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!