Dumcsitopik érettebbeknek (15+)
2011. július 07. 16:52
Nos sziasztok.Na végre kapok új bicót erre vártam.
2011. július 07. 16:52
Sziasztok.Elég régen voltam itt szóval nagyon szerintem nem ismeretek föl.Hogy vagytok?!
Szia!Nekem kimondottan tetszik a oldalad gyönyörű és minden szép rendben van!!
Nem szeretek biciklizni mondjuk nem is tudok én a gördeszka híve vagyok!
Idézet (WhiteAngel @ 2011.07.07. 14:41)
Noss,jó reggelt mindenkinek
Az oldalam hivatalosan is megnyitottam,fent van a külső és a tartalmi részeknek hamarosan nekiállok. Ha megengeditek akkor meg is mutatnám.Nikaa a desing készítője.Noss,remélem nektek is tetszik,várom a véleményeket akár itt,akár ott a chat-ben:).TB FANATIC
Az oldalam hivatalosan is megnyitottam,fent van a külső és a tartalmi részeknek hamarosan nekiállok. Ha megengeditek akkor meg is mutatnám.Nikaa a desing készítője.Noss,remélem nektek is tetszik,várom a véleményeket akár itt,akár ott a chat-ben:).TB FANATIC
Idézet (Riri @ Avrilfan,2011.07.07. 16:52)
Nos sziasztok.Na végre kapok új bicót erre vártam. 
2011. július 07. 16:56
Idézet (Amy_Antic @ 2011.07.07. 16:52)
Sziasztok.Elég régen voltam itt szóval nagyon szerintem nem ismeretek föl.Hogy vagytok?!
Én gördeszkázni picit tudok,csak a gurulás megy,de az is eléggé lassan.
2011. július 07. 16:59
Idézet (Riri @ Avrilfan,2011.07.07. 16:56)
Én gördeszkázni picit tudok,csak a gurulás megy,de az is eléggé lassan. 
Nos én már 10 éves koromóta gördeszkázok szóval elég jól megy.Tudok már trükköt is és számomra nekem annyi elég.Ráadásul mivel gördeszka mániás vagyok ezért nézem azt a Zeke és Luthert vagy mit.Nagyon tetszik az a sorozat!
1 felhasználónak tetszik:
Riri,Avrilfan
2011. július 07. 17:00
Idézet (Amy_Antic @ 2011.07.07. 16:59)
Nos én már 10 éves koromóta gördeszkázok szóval elég jól megy.Tudok már trükköt is és számomra nekem annyi elég.Ráadásul mivel gördeszka mániáas vagyok ezért nézem azt a Zeke és Luthert vagy mit.Nagyon tetszik az a sorozat! 
Én is bírom a sorozatot,tiszta dinkák a srácok.
Hát az jó,én ha trükköt próbálnénk eltörném a karom,rosszabb esetbe a lábam.
2011. július 07. 17:06
Idézet (Riri @ Avrilfan,2011.07.07. 17:00)
Én is bírom a sorozatot,tiszta dinkák a srácok.
Nos már eltört egyszer a lábam amikor az első trükkömet tanultam.Karom még szerencsére nem remélem nem is!
Riri,Avrilfan
2011. július 07. 18:40
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Jó estét! Most keltem fel. Igaz, egyszer felébredtem délelőtt (kicsit gépeztem), de vissza is aludtam. Így jár, az aki reggelig bulizik. Barátomékkal hülyéskedtünk egész éjszaka, hajnalban, illetve reggel. Mellesleg anyumék elmentek Budapestre, kaptak kettő defektet. Anyukám cserélte ki a nagy, böhöm kerekeket. Szívesen megnéztem volna..Tegnap kaptam egy új macis-szívecskés pizsamát. Úgy örültem neki, mint egy óvodás. Mindenki hülyének nézett a családban. Röviden ennyi történt velem. Veletek mizujs? Történt veletek valami érdekes?
2011. július 07. 19:26
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (LittleVampire @ 2011.07.07. 18:40)
Jó estét! Most keltem fel. Igaz, egyszer felébredtem délelőtt (kicsit gépeztem), de vissza is aludtam. Így jár, az aki reggelig bulizik. Barátomékkal hülyéskedtünk egész éjszaka, hajnalban, illetve reggel. Mellesleg anyumék elmentek Budapestre, kaptak kettő defektet. Anyukám cserélte ki a nagy, böhöm kerekeket. Szívesen megnéztem volna..Tegnap kaptam egy új macis-szívecskés pizsamát. Úgy örültem neki, mint egy óvodás. Mindenki hülyének nézett a családban. Röviden ennyi történt velem. Veletek mizujs? Történt veletek valami érdekes? 
Szia! Akkor gondolom ma este sem alszol majd. Beindul az ördögi körforgás.
A pizsamát tegnap mesélted. Szerintem aranyos, hogy így örülsz neki.
Nem jössz fel MSN-re? Ott amúgy is előbb észreveszem ha írsz.
LittleVampire
2011. július 07. 19:39
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Sziasztok. Most jöttem haza, nem bírtam kint lenni. Anyukám nagyon szomorú, meghalt a volt munkatársa, idén a harmadik közel álló ember, aki elhunyt. Nem akarom erőltetni, hogy beszéljen velem, ezért inkább leültem egy kicsit. Remélem rendben lesz. Kint egész végig izgultam, mert amikor bejött, az volt az első kérdése, hogy ki cigizett a házban. Mondtam neki, hogy senki, ő meg csak annyit válaszolt, hogy hagyjak most neki békét. Megértem, én nem haragszok rá. Kész, vége, elsírtam bánatom.
LittleVampire
2011. július 07. 20:21
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Idézet (Karina197 @ 2011.07.07. 19:39)
Sziasztok. Most jöttem haza, nem bírtam kint lenni. Anyukám nagyon szomorú, meghalt a volt munkatársa, idén a harmadik közel álló ember, aki elhunyt. Nem akarom erőltetni, hogy beszéljen velem, ezért inkább leültem egy kicsit. Remélem rendben lesz. Kint egész végig izgultam, mert amikor bejött, az volt az első kérdése, hogy ki cigizett a házban. Mondtam neki, hogy senki, ő meg csak annyit válaszolt, hogy hagyjak most neki békét. Megértem, én nem haragszok rá. Kész, vége, elsírtam bánatom. 
Szerintem is adj egy kis időt neki..Bár nem vagyok nagy szakértője ezeknek a lelki dolgoknak. Mondjuk a macskámon kívül mást még nem nagyon veszítettem el..Tehát, nem nagyon gyászoltam még. Ami ismeretem van, az mind filmekből, sorozatokból származik. Szóval, adj neki egy kis időt. (De bölcs lettem hirtelenjében...
2011. július 07. 20:54
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Idézet (LittleVampire @ 2011.07.07. 20:21)
Szerintem is adj egy kis időt neki..Bár nem vagyok nagy szakértője ezeknek a lelki dolgoknak. Mondjuk a macskámon kívül mást még nem nagyon veszítettem el..Tehát, nem nagyon gyászoltam még. Ami ismeretem van, az mind filmekből, sorozatokból származik. Szóval, adj neki egy kis időt. (De bölcs lettem hirtelenjében...
)
Te bölcs.
LittleVampire
2011. július 08. 16:43
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Sziasztok! Pillanatnyilag éppen a plafonon vagyok és ki kell írnom magamból valahol. Rohadtul elegem van az emberekből. Felmegyek Facebookra és azt kell látnom, hogy egyiik "barátom" hatalmas bulit szervez vasárnapra az ÉN lakásomba. WTF?
Azért a minimum, hogy megkérdez nem? És a buli létrejöttét nem is hozzám köti, hanem ahhoz, hogy barátnőm, akinek adtam kulcsot megy e. Mindent leszervez, nekem nem is szól és engem megkerülve akar kulcsot szerezni a lakásomhoz. Hát azért ez nem kicsit felháborító. Baromira elegem van az ilyen gerinctelen emberekből. Barátnőmnek van kulcsa, de még is ő is mindig szólt, ha felment és megkérdezte lehetnek e fent páran. És akkor jön egy "barát", aki a tudtom nélkül hatalmas nagy bulit szervez a lakásomba, amiről nagyon jól tudja, hogy úgysem engedném, mert egy ideje nem tartok bulit csak pár fős baráti összejövetelt. Ne haragudjatok, de ezt valahol ki kellett írnom magamból.
2011. július 08. 16:59
|
|
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.07.08. 16:43)
Sziasztok! Pillanatnyilag éppen a plafonon vagyok és ki kell írnom magamból valahol. Rohadtul elegem van az emberekből. Felmegyek Facebookra és azt kell látnom, hogy egyiik "barátom" hatalmas bulit szervez vasárnapra az ÉN lakásomba. WTF?
Azért a minimum, hogy megkérdez nem? És a buli létrejöttét nem is hozzám köti, hanem ahhoz, hogy barátnőm, akinek adtam kulcsot megy e. Mindent leszervez, nekem nem is szól és engem megkerülve akar kulcsot szerezni a lakásomhoz. Hát azért ez nem kicsit felháborító. Baromira elegem van az ilyen gerinctelen emberekből. Barátnőmnek van kulcsa, de még is ő is mindig szólt, ha felment és megkérdezte lehetnek e fent páran. És akkor jön egy "barát", aki a tudtom nélkül hatalmas nagy bulit szervez a lakásomba, amiről nagyon jól tudja, hogy úgysem engedném, mert egy ideje nem tartok bulit csak pár fős baráti összejövetelt. Ne haragudjatok, de ezt valahol ki kellett írnom magamból.
Gondolom jól helyretetted azt a "kedves barátot". Most én is felhúztam magam 1-2 emberen, de a te felháborodásodhoz képest az enyém egy kis borsószem.
UI; Hajnalban elkezdtem olvasni. Majd úgy két óra fele elaludtam. Elég érdekes volt, ugyanis előző nap este 6-kor keltem fel. 8 órát voltam talpon. Most épp magyar feliratot csinálok egy angol sorozathoz. Lehet, hogy lassan fogok visszaírni.
Idézet
Te bölcs. 
Eltaláltad.
2011. július 08. 17:03
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.07.08. 16:43)
Sziasztok! Régen voltam, de zajlanak nálunk az események!
Ez a barát dolog, meg elkeserítő, hogy ilyenek az emberek. De hát mindfenkinek van rossz tulajdonsága... viszot ez nem volt szép dolog a "barátodtól". Remélem jól helyreraktad!
2011. július 08. 17:05
|
|
|
Idézet (LittleVampire @ 2011.07.08. 16:59)
Gondolom jól helyretetted azt a "kedves barátot". Most én is felhúztam magam 1-2 emberen, de a te felháborodásodhoz képest az enyém egy kis borsószem.
UI; Hajnalban elkezdtem olvasni. Majd úgy két óra fele elaludtam. Elég érdekes volt, ugyanis előző nap este 6-kor keltem fel. 8 órát voltam talpon. Most épp magyar feliratot csinálok egy angol sorozathoz. Lehet, hogy lassan fogok visszaírni.
Persze a lehető legkedvesebben és legkulturáltabban leírtam neki, hogy ez azért nem így működik. Erre ő próbált magyarázkodni aztán megsértődött, kiírta, hogy nem lesz buli, mert nagyon felidegesítették. Na szép... Még neki áll feljebb, de nem számít. A lényeg, hogy észrevettem mi készül.
Ja bealudtál pedig azt mondtad visszajössz. Nem baj legalább kialudtad magad.
2011. július 08. 18:21
Sziasztok!
Ma felfedeztem a digitális adás legnagyobb előnyét
: két kattintással hangsávot lehet váltani!
Fú, egész nap angolul néztem a Nickelodeont.
Tök jó volt, mert meghallhattam, hogy kinek milyen a hangja valójában. Basszus, Spongyabob eredeti hangja valami szörnyű.
Ma felfedeztem a digitális adás legnagyobb előnyét
2011. július 08. 20:10
Halihó!
Van itt valaki?
Van itt valaki?
2011. július 08. 20:14
Idézet (Szösziii @ 2011.07.08. 20:10)
Halihó!
Van itt valaki?
Van itt valaki?
Sziasztok.Épp most jöttem.
Rap4ever8.:Remek meg sem tisztelne azzal,hogy megkérdezné,esetleg nem-e lehetne?!De szónélkül neki állni egy ilyennek?Közbe aki lakik ott meg nem tudja?Ez kész röhej.
Szösziii
2011. július 08. 20:27
|
|
|
Idézet (Riri @ Avrilfan,2011.07.08. 20:14)
Sziasztok.Épp most jöttem.
Rap4ever8.:Remek meg sem tisztelne azzal,hogy megkérdezné,esetleg nem-e lehetne?!De szónélkül neki állni egy ilyennek?Közbe aki lakik ott meg nem tudja?Ez kész röhej.
Ha esetleg nem volt teljesen egyértelmű én meg se tudtam volna, ha Facebookon nem látom meg, mivel anyumnál vagyok szinte egész nyáron. A lakás üres. Barátnőmnél van egy kulcs, de mindig szól mielőtt felmegyek. Arról mindig tudok. Na ennek a barátnőmnek a válaszán múlt volna hogy a beleegyezése nélkül tart e ott bulit vagy nem. Engem meg se kérdezett, mert tudta, hogy nem engedném meg. Szerencsére időben észrevettem mi készül a hátam mögött.
Riri,Avrilfan
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.