Idézet (Rap4ever8 @ 2011.07.01. 23:55)
Ja igen rémlik, hogy olvastam csak már nem emlékeztem, hogy ki írta. Sajnálom.
Eddig ami biztos az a veszprémi Utcazene fesztivál július 13-16. A balassagyarmati sörfesztivál 12-én kezdődik Dumaszínházzal azon szintén ott lesze és az utolsó napján, 17-én is, amikor Vastag Csaba, Nikolas és Király L Norbi lesznek (és sajnos SP is

de arra nem megyünk be és talán füldugót is viszek h véletlenül se halljam se őt se a sikítozó tinilányokat

). Ami még nem biztos az a Sziget augusztusban. Ha összejön akkor 3 napot ott dogoznánk 6 fős baráti társasággal.

Miskolc és Eger is esélyesek 1-1 napra, de az még messze van sok minden közbe jöhet. Neked mik a terveid?

Jóég, mennyire irigyellek. Ezért az egészért. Meg azért, hogy van néhány terved. Nekem csak egy van, az, hogy megyek egy 5 napos református táborba.

Azt mondják, hogy nem nagyon rossz, de oda is csak azért megyek, hogy ne legyek itthon.

Amúgy meg lenne még egy nagyon jó tábor, kapnák kedvezményes jegyet is meg mindent, csak az Oroszországban van, és nincs vízumom.

De talán nem is baj, hogy nem megyek ilyen extra helyekre, én jól érzem magam itthon is, az én kicsi városkámban. Sokszor mondtam, hogy úgy utálom, mert ilyen kicsi, és nincs se McDonalds sem ilyesmi dolgok, de most belegondoltam, hogy szeretem.

Van egy bandám, azokkal ismerjük az összes eldugott helyet ahova elrejtőzhetünk a világ elől, van a központ, ahova este 8 körül járnak az emberek, szóval... Szóval megint eltértem a témátó, bocsi.