Én is ott voltam, de csak úgy kicsit ritkábban, viszont láttam mi folyik itt ismét, és nem volt kedvem írni semmit se... illetve senkit se megbántani, így ezért inkább a ne írj ujjam nem fáj fejem elvet alkalmaztam. Oké, most találtam ki, igazatok van
Sorozatok terén is igazatok van, de valamikor kedvenc színészeinknek is pihenni kell
Egyébként kijött egy rakat új film, persze ezek is mindig vizsgaidőszakban
Itt volt három hónap szorgalmi időszak, és tiszta uborka szezon volt, alig volt egy-két új film, erre most egyszerre jött vagy 10, ha összeszámolnám, lehet lenne annyi, mert ezt most csak saccra mondtam
Azon filóztam egyébként, hogy tényleg kár, hogy nincs meg a duma/dumcsi/dumáljunk topik trió, mert, akkor ez legalább (talán) megmaradna olyannak, amilyennek mi szeretjük. (persze, semmi se garantálja ezt, ez igaz) Csak az a baj, hogy a sok tizenéves képes lenne azon összeveszni, hogy Miley Cyrus bekötötte-e a cipőfűzőjét, vagy sem. Meg aztán napi 50 oldalt tuti írnának, de, ahogy itt elnéztem, a hozzászólásokat, lehet 100 is meglenne az, úgyhogy megértem, hogy a moderátoroknak ehhez nincs kedvük.
Sorry srácok, szokásos voltam ismét

4 felhasználónak tetszik: