Így zajlott a Janicsák Veca-közönségtalálkozó
2011. január 09. 15:06
Én is elmentem volna szívesen találkozni vele. Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó hangulat volt
2011. január 09. 15:14
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Pest. Pest, Pest mázlisták : (
2011. január 09. 16:33
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
azér annyira nem nagy sztár ,de biztos jo volt szimpatikus csaj ,és ti panaszkodtok ti legalább Magyarországon laktok én meg Szlovákiai vagyok ! ez mekkora szívás!ha????????
2011. január 09. 16:39
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
óhh...Pest??? nem a világ vége!!!
Mondjuk ha tudtam volna róla jó is lett volna
de frankón ha tudsz róla akkor fel tudsz menni 
De az a szívás ha tudom h pl Mileynak Londomban van koncija(pl) akkor az nagyobb szívás :S oda biztos hogy nem tudnék kimenni pár órára a konci kedvéért... :/
Szal szalayevelin igazad van!!!
Mondjuk ha tudtam volna róla jó is lett volna
De az a szívás ha tudom h pl Mileynak Londomban van koncija(pl) akkor az nagyobb szívás :S oda biztos hogy nem tudnék kimenni pár órára a konci kedvéért... :/
Szal szalayevelin igazad van!!!
2011. január 09. 16:40
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
_ToTo_ neked is iagazd van ha már ennyien ott voltak akkor ennyi lemezt kéne neki legalább eladni...
de szerintem ez már hülyeség mert 2 őt kattintok és már le is töltöttem
de szerintem ez már hülyeség mert 2 őt kattintok és már le is töltöttem
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: