Starity

Gaby Espino and Jencarlos Canela in Billboard (2009)

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. január 09. 08:50 #1
noni001
noni001
^^

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1378
Csatolások: 3172
Azonosító: 131031
beer.gif Gaby csodás volt
3 felhasználónak tetszik: lohnerjutka1, CherylCicC, tya04
2011. január 27. 03:25 #2
bettybabe87
bettybabe87
új tag

Státuszhttp://www.facebook.com/event.php?eid=162834087075323&ref=mf
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 30
Csatolások: 0
Azonosító: 133502
Hát tegnap végleg bezárult az Ördögi kör..nagyon szomorú vgyok,nagyon fog hiányozni:-( Az a napi 1 óra volt a nap fénypontja a szürke hétköznapokban..Most kiben fogunk gyönyörködni ezek után ??? Nagyon tetszett a befejezés bár szerintem kicsit elkapkodták a végét (ahogy a legtöbb sorozatnak).Angelito ennivalóan cuki volt azzal a kis csöpséggel a kezében..nagyon jól áll Neki az apa szerep és nagyon szerencsés lesz az az illető aki a a valós életben teszi majd Őt apukává))) Szóval ANGELITO Forever...Örökké...

No és Lányok szavazzatok 1000-rel,követeljük Jencarlost Magyaro.-ra mert egységben az erő!Kövessünk el mindent azért hogy ez az elmunk egy szép napon valóra váljon..Ha igazán hiszünk benne,sikerülni fog !
Édesmaya láttad a leírást a lépésekről hogy hogyan kell követelni Jencarlost ? Leírtam ide is és Facebook-ra is..Ha van ezzel kapcsolatban bárkinek kérdése akkor ne kíméljetek !)) HAJRÁ CSAJOK !

http://eventful.com/performers/jencarlos-canela-/P0-001-000221636-7
2011. január 27. 15:21 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet (bettybabe87 @ 2011.01.27. 03:25)
Hát tegnap végleg bezárult az Ördögi kör..nagyon szomorú vgyok,nagyon fog hiányozni:-( Az a napi 1 óra volt a nap fénypontja a szürke hétköznapokban..Most kiben fogunk gyönyörködni ezek után ??? Nagyon tetszett a befejezés bár szerintem kicsit elkapkodták a végét (ahogy a legtöbb sorozatnak).Angelito ennivalóan cuki volt azzal a kis csöpséggel a kezében..nagyon jól áll Neki az apa szerep és nagyon szerencsés lesz az az illető aki a a valós életben teszi majd Őt apukává))) Szóval ANGELITO Forever...Örökké... 
No és Lányok szavazzatok 1000-rel,követeljük Jencarlost Magyaro.-ra mert egységben az erő!Kövessünk el mindent azért hogy ez az elmunk egy szép napon valóra váljon..Ha igazán hiszünk benne,sikerülni fog ! 
Édesmaya láttad a leírást a lépésekről hogy hogyan kell követelni Jencarlost ? Leírtam ide is és Facebook-ra is..Ha van ezzel kapcsolatban bárkinek kérdése akkor ne kíméljetek !)) HAJRÁ CSAJOK ! 
http://eventful.com/performers/jencarlos-canela-/P0-001-000221636-7

Ez egy nagyon szép kezdeményezés, de amíg a telenovellák nagyobb teret nem kapnak és amíg a magyarok tuctuc "zenén" élnek és nem értékelik őket a latinos dallamok nem számíthatunk Jencarlos idejövetelére! Arról nem is beszélve, hogy nem igazán akadna támogatója ennek a kis kiruccanásnak, mivel annyira még mindig nem ismert itt, mint a sok Bravo által felsztárolt kis majom.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok