Camelot(2011)
2011. március 03. 00:51
|
|
DaveChrisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 202 Azonosító: 136208 offline
|
Klassz képek köszönet érte
Egyébként most olvastam hogy a Starzon lesz március 15-én egy 15 perces werkfilm a Camelotról gondolom egy kis kedvcsináló
hogy fáradjunk bele teljesen a várakozásba
Egyébként most olvastam hogy a Starzon lesz március 15-én egy 15 perces werkfilm a Camelotról gondolom egy kis kedvcsináló
2011. március 03. 15:28
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (DaveChris @ 2011.03.03. 00:51)
Klassz képek köszönet érte
hogy fáradjunk bele teljesen a várakozásba 
Szívesen
Tegnap megnéztem a pilot részt és azt kell mondjam, hogy wow. Kezdetnek egyáltalán nem volt rossz sőt tetszett. A gonosz karakterek sokkal jobbak, Morgan viszi eddig a prímet. Arthurból remélem többet fognak kihozni mert szegény eddig egy kicsit lapos. Kay jobban tetszett. Merlin néha a halk beszédével kicsit idegesített, de meghozta a kedvem a sorozathoz és várom a folytatását. Remélem ragaszkodni fognak az Arthur-mondakörhöz továbbra is
2011. április 05. 18:00
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Tegnap sikerült megnézem a 2. részt! Nekem sokkal jobban tetszett mint a Pilot. Végre többet beszélt benne Merlin
Kedvenc jelenetem mikor Arthur kihúzza az Excaliburt. Hihetetlenül jól sikerült. Végre azt éreztem, hogy igenis meg kell küzdeni a trónért és nem csak úgy az ölébe hullik ha kihúzza egy álló sziklából a kardot. Még mindig szimpatikus Morgana szegényt sajnáltam mikor megleckéztették
Tamsin remek választás volt Guinevere szerepére, mert végre itt is éreztem, hogy tényleg a legszebb nő volt Camelotban. Nagyon örülök, hogy továbbra is ragaszkodnak a mondakörhöz és már nagyon várom a következő részeket.
Tamsin remek választás volt Guinevere szerepére, mert végre itt is éreztem, hogy tényleg a legszebb nő volt Camelotban. Nagyon örülök, hogy továbbra is ragaszkodnak a mondakörhöz és már nagyon várom a következő részeket.
1 felhasználónak tetszik:
DaveChris
2011. április 05. 18:10
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 202 Azonosító: 136208 offline
|
Igen szerintem is jobban sikeredett a 2. rész
és kezdenek alakulni a dolog, várom a folytatást Guinevere pedig wow Arthur is egyből megfelejtkezett a gyászáról amikor meglátta kijönni a tengerből
, de az élet megy tovább
.
2011. április 05. 18:18
|
|
funny18epiphany |
|
Idézet (DaveChris @ 2011.04.05. 18:10)
Igen szerintem is jobban sikeredett a 2. rész
és kezdenek alakulni a dolog, várom a folytatást Guinevere pedig wow Arthur is egyből megfelejtkezett a gyászáról amikor meglátta kijönni a tengerből
, de az élet megy tovább
.
Ezen valahogy nem csodálkozom
DaveChris
2011. április 05. 18:46
|
|
|
Idézet
Ezen valahogy nem csodálkozom. Arra viszont nagyon kíváncsi vagyok, hogy fogja megszerezni magának, de az lejött, hogy nagyon kedvelik egymást. Az az ugrásos rész nagyon édes volt
Hát figyelj Arthur a király majd bejelenti az igényét az első éjszaka jogára
2011. április 05. 19:00
|
|
funny18epiphany |
|
Idézet (DaveChris @ 2011.04.05. 18:46)
Hát figyelj Arthur a király majd bejelenti az igényét az első éjszaka jogára
Viccet félretéve gondolom majd adódnak helyzetek hogy közel kerülhessenek egymáshoz
biztos 
Arthurból nem nézem ki, hogy ilyen sunyi lenne
DaveChris
2011. április 05. 19:01
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Hát Morgan még mindig első a listámon
Jobb volt ez a második rész, remélem a harmadik még jobb lesz.
Guinevere is jó volt, Arthur és Merlin is egyre szimpatikusabbak, tehát végre a jó oldallal is kezdek szimpatizálni. Úgy érzem, magasak lesznek Merlin elvárásai Arthur irányába. Mondjuk elég keveset gyászolt Kay és Arthur, mintha utóbbinak jobban fájt volna szülei elvesztése, Kay simán lelépett a temetésről, míg Arthur "hisztizett"...
Később biztos jobban belemerülnek az ő karakterébe is, eddig csak kb annyit vettem észre, hogy jól néz ki
Guinevere is jó volt, Arthur és Merlin is egyre szimpatikusabbak, tehát végre a jó oldallal is kezdek szimpatizálni. Úgy érzem, magasak lesznek Merlin elvárásai Arthur irányába. Mondjuk elég keveset gyászolt Kay és Arthur, mintha utóbbinak jobban fájt volna szülei elvesztése, Kay simán lelépett a temetésről, míg Arthur "hisztizett"...
2011. április 05. 19:13
|
|
|
Idézet
Arthurból nem nézem ki, hogy ilyen sunyi lenne
de viszont azt igen, hogy elküldi a pasit harcolni mivel a bajnoka és már szegény nem tér vissza arról a küldetésről. Guinevere egyedül marad, ő megvigasztalja és lám kibontakozik a szerelem
Igen ez is elképzelhető
funny18
2011. április 13. 20:48
|
|
funny18epiphany |
|
Ez a sorozat egyre jobb és jobb lesz
A harmadik rész nekem felülmúlta az elsőt és a másodikat. Micsoda váratlan fordulatok.
Arthur és Guinevere
már csak szegény Leontest kell az útból eltávolítani. Morgan mindegy, hogy mit csinál még mindig bírom.
Arthur és Guinevere
2011. április 13. 20:59
|
|
|
Igen megtörtént az egymásra találás
már csak Leontest kell valamilyen veszélyes küldetésre elküldeni
Ami Morgan illeti kíváncsi vagyok hogy kivel vagy mivel szövetkezett lehetnének már picit konkrétabbak ezek Merlin féle rejtélyes utalgatások "nagy árat fogsz fizetni Morgan" de miért? A mágia használatért? Bár lehet hogy ezt csattanóként akarják elsütni.
2011. április 13. 21:07
|
|
funny18epiphany |
|
Idézet (DaveChris @ 2011.04.13. 20:59)
Igen megtörtént az egymásra találás
már csak Leontest kell elküldeni valamilyen veszélyes küldetésre elküldeni
Ami Morgan illeti kíváncsi vagyok hogy kivel vagy mivel szövetkezett lehetnének már picit konkrétabbak ezek Merlin féle rejtélyes utalgatások "nagy árat fizetni Morgan" de miért? A mágia használatért? Bár lehet hogy ezt csattanóként akarják elsütni.
Talán a következő részben kapunk valami kis infót. Én is kíváncsi vagyok, hogy kivel szövetkezett vagy kinek adta el a lelkét, de biztos hogy a mágiára gondolt. Ha gonosz célokra használják akkor vissza is üthet. Nekem valahogy az se tiszta, hogy miként tudott fiatalkori alakba változni. Szerintem Merlin tapasztalatból beszélt. Valahogy úgy hangzott ez az egész minta ő már megfizetett volna érte
2011. április 13. 21:16
|
|
|
Igen Merlin is elég rejtélyes figura legalábbis nem sokat tudunk róla de gondolom ez későbbiekben változni fog a átváltozással kapcsolatban mágiát használ, de elégé lefárasztja ez az első részben is látszott amikor megfiatalodva oson be a konyhába és "megfűszerezi" az apja levesét.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.