+ egy poszter, egyébként megnéztem a hivatalos weboldalát a sorozatnak de még ott se lehet megnézni a promovideókat
Camelot(2011)
2011. február 14. 00:42
|
|
DaveChrisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 202 Azonosító: 136208 offline
|
Némi infó Camelotról (angolul tudók előnyben)
+ egy poszter, egyébként megnéztem a hivatalos weboldalát a sorozatnak de még ott se lehet megnézni a promovideókat
1 felhasználónak tetszik:
Domcicc
2011. február 14. 00:48
Idézet (DaveChris @ 2011.01.26. 12:13)
Hát igen először én is meglepődtem ezen a választáson, de szerintem meg fog birkózni a kihívassál
, egyébként sokan kritizáltak az alkotókat, hogy Joseph Fiennest választották Merlin szerepére, pedig szerintem nem rossz színész.
Mi a gond Joseph-fel? Látta már itt valaki a Killing me softly című filmet, amiben Jospeh Adamet alakította? Annál a filmnél dőlt el bennem, hogy remek színész és sok mindent el tud játszani. Joseph tehetséges és a feje is .. furcsa na meg a szemek...
Nem tudom mi a bajuk vele de engem hidegen hagy ki mit mond
2011. február 14. 01:01
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 202 Azonosító: 136208 offline
|
Idézet
Mi a gond Joseph-fel? Látta már itt valaki a Killing me softly című filmet, amiben Jospeh Adamet alakította? Annál a filmnél dőlt el bennem, hogy remek színész és sok mindent el tud játszani. Joseph tehetséges és a feje is .. furcsa na meg a szemek... Aki nem szeretne rémálmokat magának, ne nézze meg az általam fent említett filmet, mert mikor én néztem a filmet, szabályosan égett a monitor Joseph szeme miatt
Nincs vele semmi probléma szerintem, csak nem ő jutna eszembe elsőként mint Merlin, (hat már itt tartunk Jaime-ről sem elsőként Arthur jutna eszembe) ettől függetlenül kíváncsian várom a sorozatot, szerintem jó lesz, legalábbis ígéretesnek tűnik
2011. február 14. 01:09
Idézet (DaveChris @ 2011.02.14. 01:01)
Nincs vele semmi probléma szerintem, csak nem ő jutna eszembe elsőként mint Merlin, (hat már itt tartunk Jaime-ről sem elsőként Arthur jutna eszembe) ettől függetlenül kíváncsian várom a sorozatot, szerintem jó lesz, legalábbis ígéretesnek tűnik
!
Azt mondtad a kritikusok nem örülnek a döntésnek. Egy jó színész bárkit/bármit jól el tud játszani. Megerőltethetnék magukat és adhatnának neki egy esélyt
2011. február 14. 01:18
|
|
|
Idézet
Azt mondtad a kritikusok nem örülnek a döntésnek. Egy jó színész bárkit/bármit jól el tud játszani. Megerőltethetnék magukat és adhatnának neki egy esélyt
Félreértettél, nem kritikusok hanem civilek kritizálták az alkotókat (főleg filmes/sorozatos fórumokon) még az elején amikor még javába készült a sorozat, és csak a színészek voltak meg hogy Joseph Fiennes nem legjobb választás mondván hogy az előző sorozat amiben játszott megbukott (Flashforward), rossz ómen. Megjegyzem én nem néztem a sorozatot így nem tudom megítélni.
kateblock
2011. február 14. 07:41
Idézet (DaveChris @ 2011.02.14. 01:18)
Félreértettél, nem kritikusok hanem civilek kritizálták az alkotókat (főleg filmes/sorozatos fórumokon) még az elején amikor még javába készült a sorozat, és csak a színészek voltak meg hogy Joseph Fiennes nem legjobb választás mondván hogy az előző sorozat amiben játszott megbukott (Flashforward), rossz ómen. Megjegyzem én nem néztem a sorozatot így nem tudom megítélni.
Én láttam a sorozatot. Ritka jó amcsi sorozat volt a sok többi szemét között. Az emberek hajlamosak valakit elítélni, mert a sorozat megbukott, pedig az nem Fiennes hibája. Az amerikai filmipar ilyen. Az utolsó részeket nem nézték elegen, törölték a showt. Semmi gond nem volt azzal a sorozattal, csak mint mondtam, kilógott a sorból. Volt értelme, rejtélye a sorozatnak, de az emberek nem értették és nem is szerették. Az nem Joseph hibája ha az amerikaiak nem értik a lényeget és ha mindenféle hülyeséget szívesebben néznek. George Clooneynak 6 pilotja bukta el, míg bekerült az ER-be .. szóval befoghatják.
2011. február 14. 15:58
|
|
Desmond wallaceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 51051 offline
|
Idézet (DaveChris @ 2011.02.14. 00:42)
egyébként megnéztem a hivatalos weboldalát a sorozatnak de még ott se lehet megnézni a promovideókat 
Innen viszont nem fogják törölni az előzetest.
Domcicc
2011. február 14. 16:10
|
|
|
Idézet
Innen viszont nem fogják törölni az előzetest.
Igen már találkoztam már az oldaladdal és nagyon tetszett, de az utóbbi időben valamiért nem töltődik be nálam az oldaladat
2011. február 15. 15:50
|
|
Desmond wallaceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 51051 offline
|
Idézet (DaveChris @ 2011.02.14. 16:10)
Igen már találkoztam már az oldaladdal és nagyon tetszett, de az utóbbi időben valamiért nem töltődik be nálam az oldaladat
Google Chrome használok és eddig nem volt vele ilyen problémám.
Akkor valószínűleg nálad van valami gubanc a böngészővel. Eddig más nem jelezte, meg most meg is néztem Chrome-mal, de nálam azzal is működik. Próbáld, ki, hogy pl. Firefox-szal működik-e.
2011. február 17. 15:36
|
|
|
Egy félperces promovideó
a régi letiltott videó
http://about-camelot.com/
itt pedig megnézhettek két másik félperces promovideót
a régi letiltott videó
http://about-camelot.com/
itt pedig megnézhettek két másik félperces promovideót
2011. február 26. 21:15
|
|
|
Durva a teljes első rész fenn van a youtube-on, nem tudom meddig lesz fönt de jó szórakozást kívánok hozzá!
http://www.youtube.com/watch?v=zW3uDQNtMLg
http://www.youtube.com/watch?v=zW3uDQNtMLg
2011. március 01. 19:03
|
|
|
Micsoda meglepetés leszedték a youtube-ról az első részt.
Egyébként megnéztem első epizódot háát nem is tudom. Igazából nem volt rossz és nézni is fogom, de nekem kicsit sok volt a melodráma, néha az volt érzésem mintha egy tinisorozatot néznék. Bár drámai befejezés némi reményre ad okot hogy, "megkomolyodik" a sorozat és nem lesz annyira csöpögős.
Pár szó szereplőkről: Arthur remélem "felnő" a szerepéhez, mert még elég tejfelesszájú rá is rá fér a komolyodás. Merlin figurája jól sikeredet titokzatos, rejtélyes, bár inkább tűnik bérgyilkosnak vagy besurranó tolvajnak mint varázslónak. Guinevere-ről túl sokat nem tudok mondani hisz csak pár perce bukkant fel Arthur álmaiban bár az kis tengerparti románc tetszetős volt. Azt hiszem egyelőre a sorozat legizgalmasabb karaktere egyértelműen Morgan: hatalomvágyó, törtető, bosszúszomjas, intrikus kis cafka aki méltó ellenfele lesz Arthurnak és még jól is nézz ki.
És nektek mi a véleményetek?
Egyébként megnéztem első epizódot háát nem is tudom. Igazából nem volt rossz és nézni is fogom, de nekem kicsit sok volt a melodráma, néha az volt érzésem mintha egy tinisorozatot néznék. Bár drámai befejezés némi reményre ad okot hogy, "megkomolyodik" a sorozat és nem lesz annyira csöpögős.
Pár szó szereplőkről: Arthur remélem "felnő" a szerepéhez, mert még elég tejfelesszájú rá is rá fér a komolyodás. Merlin figurája jól sikeredet titokzatos, rejtélyes, bár inkább tűnik bérgyilkosnak vagy besurranó tolvajnak mint varázslónak. Guinevere-ről túl sokat nem tudok mondani hisz csak pár perce bukkant fel Arthur álmaiban bár az kis tengerparti románc tetszetős volt. Azt hiszem egyelőre a sorozat legizgalmasabb karaktere egyértelműen Morgan: hatalomvágyó, törtető, bosszúszomjas, intrikus kis cafka aki méltó ellenfele lesz Arthurnak és még jól is nézz ki.
És nektek mi a véleményetek?
2011. március 02. 12:58
nem láttam még a pilot epizódot.
Eva Green naná hogy ő lesz a húzó embere a sorozatnak!
igazából ha valakinek a későbbiekben lesz arról információja hogy valamelyik magyar csatorna fogja e adni a Camelot-ot az írja meg!
A game of throne-t és a Spartacus:Aréna Isteneit egyértelműen a HBO lefogja adni.
remélem a Camelot-ot is műsorra tűzi valamelyik csatorna.
köszi.
Eva Green naná hogy ő lesz a húzó embere a sorozatnak!
igazából ha valakinek a későbbiekben lesz arról információja hogy valamelyik magyar csatorna fogja e adni a Camelot-ot az írja meg!
A game of throne-t és a Spartacus:Aréna Isteneit egyértelműen a HBO lefogja adni.
remélem a Camelot-ot is műsorra tűzi valamelyik csatorna.
köszi.
2011. március 02. 13:48
Szabad megtudni, hogy mikor jött ki/jön ki az első rész?
2011. március 02. 14:15
|
|
|
Idézet
Szabad megtudni, hogy mikor jött ki/jön ki az első rész?
Az első részt pénteken adták le a Spartacus Gods of te Arena zárórésze után (illetve vasárnap megismételték) és már megtalálható azokon a "csúnya" letöltő oldalakon
Idézet
Nálunk szerintem HBO fogja adni kb egy-két hónappal az amerikai évadzáró után.
kateblock
2011. március 02. 14:20
Idézet (DaveChris @ 2011.03.02. 14:15)
Az első részt pénteken adták le a Spartacus Gods of te Arena zárórésze után (illetve vasárnap megismételték) és már megtalálható azokon a "csúnya" letöltő oldalakon
egyébként hivatalosan április 1.-én kezdik a sorozatot vetíteni.
Köszönet érte. Nekem nincs HBO-m de ha lenne, akkor sem nézném magyar szinkronnal szóval maradtak a csúnya oldalak. Van már hozzá felirat? Nagyját megértem, de csak jobb, ha van hozzá ...
2011. március 02. 14:25
|
|
|
Idézet
Köszönet érte. Nekem nincs HBO-m de ha lenne, akkor sem nézném magyar szinkronnal szóval maradtak a csúnya oldalak. Van már hozzá felirat? Nagyját megértem, de csak jobb, ha van hozzá
Igen van hozzá felirat is már az opensubtitles.org illetve a hossszupuskán is bár az az oldal amikor utoljára néztem szarakodott szóval először inkább az opensubtitles.org nézd meg.
Bocs korrigálok most az opensubtitles-t nem érem el de hosszupuska működik és van felirat.
kateblock
2011. március 02. 14:27
Idézet (DaveChris @ 2011.03.02. 14:25)
Igen van hozzá felirat is már az opensubtitles.org illetve a hossszupuskán is bár az az oldal amikor utoljára néztem szarakodott szóval először inkább az opensubtitles.org nézd meg.
Már letöltöttem az opensubtitles oldalról de azért kösz. Aranytálcán teszik elém a segítséget, köszi
DaveChris
2011. március 02. 15:04
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Itt is fenn van: feliratok.na.tl, én innen szedtem.
Így elsőre kb egyetértek DaveChris-szel, kíváncsi leszek, mennyire fog fejlődni a sorozat, ha fejlődni fog, és milyen irányba teszik ezt...Arthurban látom azért a potenciált, lesz ő még jobb is, szerencsétlen Merlin néha idegesített, néha röhögtem rajta, valószínűleg ez is volt a céljuk. És persze Morgan! Eddig tényleg ő a legjobb karakter!
Meg úgy általában, eddig jobban bírom az ellenséges szereplőket, mint a jókat, akiknek szurkolni kéne vagy mi
Így elsőre kb egyetértek DaveChris-szel, kíváncsi leszek, mennyire fog fejlődni a sorozat, ha fejlődni fog, és milyen irányba teszik ezt...Arthurban látom azért a potenciált, lesz ő még jobb is, szerencsétlen Merlin néha idegesített, néha röhögtem rajta, valószínűleg ez is volt a céljuk. És persze Morgan! Eddig tényleg ő a legjobb karakter!
DaveChris
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.