A britek megszállják Amerikát
2011. január 09. 09:37
megértem őket, hisz mindenhonnan az amerikai sztárok folynak a csapból!
2011. január 09. 10:45
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
Pixie hajrá fújjj Ceryl
2011. január 09. 13:22
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
Cheryl a legjobb !!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. január 09. 13:35
Ha már muszáj megszállni Amerikát, akkor tegyék rendesen, szállják meg az egészet és túrják ki azokat akik nem odavalók. Sajnos nem csak britek szállják meg Amerikát, más európai országból is mennek a 'lehetőségek hazájába'.
A világ egyik legnagyobb kicseszése, hogy senki nem maradhat a helyén és muszáj Hollywoodba menni a sikerért. Szégyen, hogy a tehetséges művészek lesüllyednek arra a szintre, hogy castingkor tehetségtelen emberekkel kell megküzdenüke, hogy megkapjonak egy filmszerepet. Sajnos muszáj, mert náluk van a pénz és aki nem ugrál úgy, ahogyan az amerikaiak fütyülnek nekik, az nekik nem kell.
Szerintem pedig az állítólagos 'lehetőségek hazája' Hollywood, nem Amerika. A kettő nem összekeverendő.
A világ egyik legnagyobb kicseszése, hogy senki nem maradhat a helyén és muszáj Hollywoodba menni a sikerért. Szégyen, hogy a tehetséges művészek lesüllyednek arra a szintre, hogy castingkor tehetségtelen emberekkel kell megküzdenüke, hogy megkapjonak egy filmszerepet. Sajnos muszáj, mert náluk van a pénz és aki nem ugrál úgy, ahogyan az amerikaiak fütyülnek nekik, az nekik nem kell.
Szerintem pedig az állítólagos 'lehetőségek hazája' Hollywood, nem Amerika. A kettő nem összekeverendő.
2011. január 09. 14:16
Pixie ♥
Cher ♥
Cheryl ♥
Alexandra ♥
Nagyon szeretem a Brit X-Faktor versenyzőit
Olyan tehetségesek, de a többieket nem igen ismerem
Cher ♥
Cheryl ♥
Alexandra ♥
Nagyon szeretem a Brit X-Faktor versenyzőit
2011. január 09. 14:17
Jaj-z nekem is adhatna ilyen ajánlatot xD de ilyen nem lesz xP
2011. január 09. 14:57
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Hát megint csak kateblockkal tudok egyet érteni.
Cheryl
Cheryl
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: