Melyik sztarra hasonlitasz, es melyik sztar lennel szivesen? Magyart es kulfoldit is irhatsz :)
2011. január 08. 17:27
hát é szerintem legjobban Miley Cyrus-ra de szívesebben lennék Nina Dobrev
2011. január 08. 17:32
|
|
csengike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1 Azonosító: 123258 offline
|
A legjobb barátnőm mindig azt mondja,hogy hasonlitok Katy Perryre és Angelina Joliera de szerintem nem
..én Angelina Jolie lennék szivesen,mert nagyon jo szinésznőnek tartom,csomó pénze,egy szuper férje és gyönyörű gyerekei vannak.
2011. január 08. 17:36
Én szivesen lennék Nina Dobrev,Selma Blair,Alyssa Milano Jennifer Aniston vagy Eva Longoria!
Azt nem tudom igazán melyik sztárra hasonlítok,még nem mondták
Azt nem tudom igazán melyik sztárra hasonlítok,még nem mondták
2011. január 08. 18:52
Ohh, hát Nina Dobrevre énis szívesen hasonlítanék. Mondták nmár páran, hogy hasonlítok Avril Lavigne-re, de ennek szerintem semmi valóság alapja nincs, mert nemcsak hogy negyedolyan szép sem vagyok, semmiben nem hasonlítok rá.
2011. január 08. 18:55
nekem azt mondták hogy én Angelina Joliera hasonlítok és ez tetszik
amúgy én nem lennék sztár
2011. január 08. 20:36
Én Nagyon hasonlitok Demire, de nem akarok és Hilaryre egy picit, de csak a szemem és az orrom! Szivesen: Nina Dobrevre, Kristen Stewartra, Vicktoriára és Selenára hasonlitanék ha kéne!
2011. január 08. 20:44
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
Én a barátok szerint Avril Lavigne-re Keshára és Hilary Duff-ra.
Magyarok közül:Barbi-ra
Magyarok közül:Barbi-ra
2011. január 09. 21:09
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
nekem azt mondták hogy hasonlítok Taylor Momsenre (vagyis inkább a pletykafészekes, első évados Jenny Huphrey-ra)
szívesen hasonlítanék Nina Dobrevra vagy Jessica Alba-ra
szívesen hasonlítanék Nina Dobrevra vagy Jessica Alba-ra
2011. január 10. 15:34
|
|
krisztike955visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.28. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 103158 offline
|
Azt mondják, hogy én Maite Perroni-ra hasonlítok!! De inkább Nina Dobrev-re vagy Victoria Justice-ra szeretnék hasonlítani, mert gyönyörűek!!
2011. január 10. 15:40
|
|
Samantha2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.23. Hozzászólás: 203 Csatolások: 15 Azonosító: 120981 offline
|
A barátnőm és a szüleim szerint is Linda Cardellinire hasonlítok.
Mivel ő a kedvenc sztárom ezért örülök nagyon,de szívesen hasonlítanék Nina Dobrevre és Maite Perronira is.
Mivel ő a kedvenc sztárom ezért örülök nagyon,de szívesen hasonlítanék Nina Dobrevre és Maite Perronira is.
2011. január 11. 19:04
Én Katie McGrath-ra hasonlítok. Bár legszívesebben Nina Dobrev lennék.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.

0 felhasználónak tetszik: