Történet:
Aurora Ponce de León vagyok, és elmondom a történetem. Úgy érzem itt, a hideg kapszulában hogy csak az tart életben, hogy visszakapjam azt amit elvesztettem. Lorenzót, aki megtanított szeretni. Akinek a szemei kifejezték érzelmeit, akivel imádtunk táncolni és szavak nélkül is megértettük egymást. Az erős szerelmünk eredményezte életem legboldogabb állapotát: terhes vagyok. De a szüleim nem engedték hogy vele maradjak, a társadalmi osztálykülönbségek miatt. Nem kapott esélyt a gyermekem hogy megismerje az apját. Én sem ismerhettem meg a kicsit. Súlyos betegséget diagnosztizáltak nálam, apám a szakember pedig a hibernálás mellett döntött. Most várok, nem tehetek mást. Itt vagyok a hidegben, várom hogy megtalálják a betegségemre a gyógymódot, várom hogy felébredjek az örök álomból és láthassam a gyermekem és Lorenzót. Kicsit félek hogy mi vár rám mikor feléledek. A világ mennyivel lesz másabb?
A szerelem melege tart engem életben és a remény, hogy a szerelem ami a múltban létezett, a jövőben nem válik köddé...
(Eltűnt képek törölve - duracell)
Aurora (2010)
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: