Mennyivel konzervatívabban, elegánsabban, igényesebben öltözködik mint Rupert. Tiszta cipő nyakig begombolt minden. Mondjuk nem is tudnám elképzelni Dan-t Rupert vicces pólóiban... Nem is tudom melyikük stílusa áll hozzám közelebb...
Daniel Radcliffe - Out and about in New York 2010/11/15
2011. január 07. 21:55
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
8X Daniel...
Mennyivel konzervatívabban, elegánsabban, igényesebben öltözködik mint Rupert. Tiszta cipő nyakig begombolt minden. Mondjuk nem is tudnám elképzelni Dan-t Rupert vicces pólóiban... Nem is tudom melyikük stílusa áll hozzám közelebb...
1 felhasználónak tetszik:
bibicsibi
2011. január 07. 22:01
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.07. 21:55)
8X Daniel...
Tisztának tiszta a cipője, de az a kardigán elég érdekes kb. olyan mint Rupert pólói
Azért én megnézném egyszer Rupert pólójában!
2011. január 07. 22:05
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Idézet (funny18 @ 2011.01.07. 22:01)
Tisztának tiszta a cipője, de az a kardigán elég érdekes kb. olyan mint Rupert pólói
Azt nem mondtam, h nem nézném meg csak nehezen tudom elképzelni... Egyébként Dan 4. lett a Glamour magazin legjobban öltözött brit hírességei közt... Rupert pedig 3. lett...
funny18
2011. január 07. 22:09
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.07. 22:05)
Azt nem mondtam, h nem nézném meg csak nehezen tudom elképzelni... Egyébként Dan 4. lett a Glamour magazin legjobban öltözött brit hírességei közt... Rupert pedig 3. lett...
Ezt nem is tudtam! Gratulálok nekik
RoseAnn
2011. január 07. 22:14
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.07. 22:05)
Nekem Rupert stílusa egy kicsit jobban bejön. Szeretem az ilyen jókisfiús hatást, mint amit Dan elér ezekkel a ruhákkal, de kicsit mégis olyan karótnyelt, vagy nem tudom... Inkább a póló és a tornacipő, ha már én is abban járok.
Egyébként jó képek, köszi!
2011. január 07. 22:22
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (Dancsy @ 2011.01.07. 22:14)
Nekem Rupert stílusa egy kicsit jobban bejön. Szeretem az ilyen jókisfiús hatást, mint amit Dan elér ezekkel a ruhákkal, de kicsit mégis olyan karótnyelt, vagy nem tudom... Inkább a póló és a tornacipő, ha már én is abban járok.
Ha így nézzük akkor meg hozzám Dan stílusa áll közelebb mert jobban szeretem a nőies ruhákat..
2011. január 07. 22:34
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.07. 22:22)
Ha így nézzük akkor meg hozzám Dan stílusa áll közelebb mert jobban szeretem a nőies ruhákat..
Én is szeretem azokat is, de ha nem muszáj kiöltözni, akkor inkább nem... Úgysem érzem magam abban olyan jól.
De akkor oké, megegyeztünk: tiéd Dan, enyém Rupert.
RoseAnn
2011. január 07. 22:39
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (Dancsy @ 2011.01.07. 22:34)
Én is szeretem azokat is, de ha nem muszáj kiöltözni, akkor inkább nem... Úgysem érzem magam abban olyan jól.
Rendben... Aztán néha cserélhetünk ha úgy alakul... : )
Dancsy
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.