Mennyivel konzervatívabban, elegánsabban, igényesebben öltözködik mint Rupert. Tiszta cipő nyakig begombolt minden. Mondjuk nem is tudnám elképzelni Dan-t Rupert vicces pólóiban... Nem is tudom melyikük stílusa áll hozzám közelebb...
Daniel Radcliffe - Out and about in New York 2010/11/15
2011. január 07. 21:55
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
8X Daniel...
Mennyivel konzervatívabban, elegánsabban, igényesebben öltözködik mint Rupert. Tiszta cipő nyakig begombolt minden. Mondjuk nem is tudnám elképzelni Dan-t Rupert vicces pólóiban... Nem is tudom melyikük stílusa áll hozzám közelebb...
1 felhasználónak tetszik:
bibicsibi
2011. január 07. 22:01
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.07. 21:55)
8X Daniel...
Tisztának tiszta a cipője, de az a kardigán elég érdekes kb. olyan mint Rupert pólói
Azért én megnézném egyszer Rupert pólójában!
2011. január 07. 22:05
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Idézet (funny18 @ 2011.01.07. 22:01)
Tisztának tiszta a cipője, de az a kardigán elég érdekes kb. olyan mint Rupert pólói
Azt nem mondtam, h nem nézném meg csak nehezen tudom elképzelni... Egyébként Dan 4. lett a Glamour magazin legjobban öltözött brit hírességei közt... Rupert pedig 3. lett...
funny18
2011. január 07. 22:09
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.07. 22:05)
Azt nem mondtam, h nem nézném meg csak nehezen tudom elképzelni... Egyébként Dan 4. lett a Glamour magazin legjobban öltözött brit hírességei közt... Rupert pedig 3. lett...
Ezt nem is tudtam! Gratulálok nekik
RoseAnn
2011. január 07. 22:14
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.07. 22:05)
Nekem Rupert stílusa egy kicsit jobban bejön. Szeretem az ilyen jókisfiús hatást, mint amit Dan elér ezekkel a ruhákkal, de kicsit mégis olyan karótnyelt, vagy nem tudom... Inkább a póló és a tornacipő, ha már én is abban járok.
Egyébként jó képek, köszi!
2011. január 07. 22:22
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (Dancsy @ 2011.01.07. 22:14)
Nekem Rupert stílusa egy kicsit jobban bejön. Szeretem az ilyen jókisfiús hatást, mint amit Dan elér ezekkel a ruhákkal, de kicsit mégis olyan karótnyelt, vagy nem tudom... Inkább a póló és a tornacipő, ha már én is abban járok.
Ha így nézzük akkor meg hozzám Dan stílusa áll közelebb mert jobban szeretem a nőies ruhákat..
2011. január 07. 22:34
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.07. 22:22)
Ha így nézzük akkor meg hozzám Dan stílusa áll közelebb mert jobban szeretem a nőies ruhákat..
Én is szeretem azokat is, de ha nem muszáj kiöltözni, akkor inkább nem... Úgysem érzem magam abban olyan jól.
De akkor oké, megegyeztünk: tiéd Dan, enyém Rupert.
RoseAnn
2011. január 07. 22:39
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (Dancsy @ 2011.01.07. 22:34)
Én is szeretem azokat is, de ha nem muszáj kiöltözni, akkor inkább nem... Úgysem érzem magam abban olyan jól.
Rendben... Aztán néha cserélhetünk ha úgy alakul... : )
Dancsy
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.