Exbarátnő-vélemények Hefner házasságáról
2011. január 07. 19:23
Igazából Crystalt és Hollyt is csak sajnálni tudom. Lehet az én értékrendem a mai világban nem helyt álló, de sosem mennék hozzá egy vénemberhez csak a pénz miatt
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. január 07. 19:23
Az azért elég érdekes, hogy Holly-val 7 évig élt együtt, ezzel az új csajjal meg még csak három és máris eljegyezte... De a kis Crystal-ka is csak arra vár, hogy Hef pénzét végre a sajátjának mondhassa. Ha valaki, akkor talán Holly nem azért volt vele együtt.
2011. január 07. 19:28
|
|
Brigiii0913visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 133832 offline
|
Crystal szerelmes lett egy bankszámlába!!
HEf meg már olyan vén h rájött kell egy feleség.
2011. január 07. 19:35
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
Brigiii0913 így így :DDD
2011. január 07. 19:48
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
én 24 éves koromban biztos, hogy nem egy ilyen vén hapsihoz mennék feleségül. azért a fiatalok között is vannak gazdagok.
2011. január 07. 20:22
|
|
LalaLolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 482 Csatolások: 94 Azonosító: 80745 offline
|
Úgy látszik Crystalt nem ejtették a fejére...Szerintem Holly szerelmes volt Hefbe ezért akart feleségül menni hozzá 8 éven keresztül....Crystal pedig ahogy Birig irta a bankszámlába szerelmes.....Ugyan...Nem azért,de Hef elég idős már,igaz jól tartja magát,de van kora....Nemsoká felesgül veszi aztán meghal és tessék....a 24 éves lányka milliárdokat örököl...Egy ideig majd játsza az özvegyet....Aztán csaka botrányos hirek h. ezzel meg azzal kavart miközben Heffel volt...stb..stb... Ez igy megy =)
2011. január 07. 20:26
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
LalaLola,
teljes mértékben egyet értek! Amióta megy az új éved a viván, egy olyan pillanat nem volt, hogy láttam volna Crystalon azt, hogy szerelmes Hefbe! Holly viszont minden részben éreztette ezt velünk!
teljes mértékben egyet értek! Amióta megy az új éved a viván, egy olyan pillanat nem volt, hogy láttam volna Crystalon azt, hogy szerelmes Hefbe! Holly viszont minden részben éreztette ezt velünk!
2011. január 07. 20:31
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Eléggé naív ember aki azt mondja, hogy Holly nem a pénzéért szerette.
Én is néztem, és persze a Kendra-Bridget-Holly páros az igazi, de hagyjuk már, hogy SZERELEMMEL szerették Hugh-t...
Én is néztem, és persze a Kendra-Bridget-Holly páros az igazi, de hagyjuk már, hogy SZERELEMMEL szerették Hugh-t...
2011. január 07. 20:32
|
|
LalaLolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 482 Csatolások: 94 Azonosító: 80745 offline
|
Mondjuk én nem szoktam nézni mert,interaktiv-k,mint kardashian aztán átkapcoslom TV2re,de ezen a héten láttam,de régebbi évad ment,nem a legújabb...De az biztos h. nem szerelmes Crystal
2011. január 07. 21:15
|
|
PöttömPannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 142556 offline
|
Én alapból nem bírtam Hollyt, mert sztem csak a pénzre ment,és az, h mielőtt szakítottak teherbe akart esni megint csak egy jel ami arra utal h a pénzére hajtson. :/:/
2011. január 07. 21:16
Nagyon-nagyon sajnálom Holly-t,mert rá azt lehet mondani,hogy kedves,odaadó,és (szerintem) jobb barátnő,mint Crystal,de hát Heff így döntött :/
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.